[Wampir: Maskarada] Polowanie

Stare i nieaktywne wątki z Rekrutacji.
liego
Majtek
Majtek

Post autor: liego »

Do wstępu potrzebuję jeszcze gdzie mieszkacie. o tym zapomniałem na napisać. Dajcie mi jeszcze to na PW i już resztą się nie martwcie :D
Obrazek
NW.
Majtek
Majtek
Kontakt:

Post autor: NW. »

W sesji będziemy mieli styczność z wilkołakami bądź jakąś grupą magów?
Always remember that You are weak against the power of the Dark Side.
BlindKitty
Bosman
Bosman
Numer GG: 1223257
Kontakt:

Post autor: BlindKitty »

Tzw. pytanie z cichacza: jaką dyscyplinę brać :p karta zaraz zostanie zmotana :)
What doesn't kill you, just makes you... Stranger.

But above all - I feel I'm still on my long trip to nothingness.
liego
Majtek
Majtek

@BlindKitty
Klanowe Dyscypliny Assamity: Akceleracja, Niewidoczność, Śmierć.
Myślę że w tej kolejności będą najlepsze :wink:

@NW.
Wilkołaki raczej się trafią ( Z tego powodu zalecam nieczytnie sesji WW. :wink: ) Magów nieprzewiduję, ale mogą się trafić łowcy.
Obrazek
Koval
Marynarz
Marynarz

Post autor: Koval »

Co to w ogóle za pytania ?! Jak się chcecie dobrze bawić, to po co Wam takie informacje ? Nie ma to jak zostać zaskoczonym (nie zawsze mile...) i pełna improwizacja :D
"Ogrom szaleństwa jest najlepszym zmysłem."
BlindKitty
Bosman
Bosman
Kontakt:

Hm, dobra, nazwy troszkę pokręciłem :P Bo ja ogólnie je znam, tylko że w wersji anglojęzycznej :D I ciekawostka - rzeczywiście w tej kolejności je ułożyłem :)

A pytanie NW. - mam przeczucie że było to pytanie z kategorii 'pod walkę z kim ułożyć postać'... Ale nie żebym kogokolwiek podejrzewał o manczkinizm :D

liego
Majtek
Majtek

Na pewno nie bo kartę NW. mam od dawna. A i pokolenie troszkę wyśrubowane. W czasach teraźniejszych standard to XII pokolenie. A jak ktoś chciał lepsze to liczyłem na uwzględnienie tego w karcie ale niech tak zostanie. Bo to i tak będzie raczej FREESTYLE!!! Nie zamieżam w domu kostkami po biurku rzucać 8)

EDIT:
Czekam jeszcze na karty: Ouz i Szaszy.

A startujemy jak muwiłem około 18 maja. Jako że wtedy będę miał dużo czasu- Koniec matur.

Jeśli ktoś bardzo chce to jeszczę mogę przyjąć. Nie spodziewałem się bowiem tak dużego zainteresowania Ale max 2 osoby :twisted:
Obrazek
Kawairashii
Bombardier
Bombardier
Numer GG: 1074973

Post autor: Kawairashii »

Hmmm... Konkretni gracze i sesja w wampira :arrow: czy jeszcze można się dołączyć? Grałam tylko raz i bardzo mi się podobało. Z tym, że nie będąc wprawiona w bojach, w kwestii karty postaci, zostałam najzwyczajniej wyręczona, zatem przydałoby się słów i rad kilka.
My Anime List
Obrazek
3 weeks to AvP Release.
liego
Majtek
Majtek

Owszem jak napisałem jeszcze dla 2-óch osub się miejsce znajdzie.

Więc tak to nie będzie dokładnie tak jak w wampirze. wystarczy że postąpisz tak jak napisałem w pierwszym poście a w razie błędów i sprzeczności postaram się pomóc. mogę ci też dać dobrą stronkę o WoD'ie

WoD
Obrazek
BlindKitty
Bosman
Bosman
Kontakt:

Standart właściwie to XIII :P Ale w zamian obciąłem pozycję, a i resztę cech tła bym wyzerował, tyle że ich nie ma więc nie mogę ;) A ponadto w storytellu można łatwo ukrócić manczkinizm (na szczęście) i combosowanie, więc łączenie różnych cech postaci do uzyskania jak najlepszego ofektu (niestety), więc nie powinien to być problem. I wreszcie Assamici jak żadne inne wampiry dążą do obniżenia swojego pokolenia, tak jak Ojciec mój, który osiągnął VII przed Przemienieniem :P no i zawsze MG może je przyciąć, jak uzna to za stosowne :)

Koval
Marynarz
Marynarz

Jeśli chodzi o Wampira, to ja też mogę pomóc :roll:
Kawairashii
Bombardier
Bombardier
Numer GG: 1074973

Post autor: Kawairashii »

Dzięki ^^
Wysłałam zamysł karty postaci, czekam jedyne na odezwę co do koncepu.

EDIT:
jeszcze nie dostałam wiadomości zwrotnej od Liego, w każdym razie chce się was spytać, czy nie mieli byście nic przeciwko gdybym grała człowiekiem. Naturalnie sługą :P reszty wolę nie mówić...
Ostatnio zmieniony niedziela, 13 maja 2007, 19:34 przez Kawairashii, łącznie zmieniany 2 razy.
My Anime List
Obrazek
3 weeks to AvP Release.
Ouzaru

Post autor: Ouzaru »

Postać poszła, nieco przydługa wyszła, ale raczej ciężko opisać tak złożonego Malkava :? Mam nadzieję, że się spodoba i MG przyjmie kartę :roll: Dawno Błaznem nie grałam i strasznie mi jej brakuje :cry:
liego
Majtek
Majtek

@Kawairashii

Myślę że się zgodzę (sesja będzie ciekawsza) i spasuje się dobrze z Ouz.
Ae koniecznych będzie kilka zmian ale o ty jutro.

@Ouz
Nie przydługa takie karty są bardzo ciekawe. oczywiście że mi pasuje i się podoba. I będzie ciekawie.

Czekam więc już tylko na 2 karty ale niemusicie się śpieszyć. I tak muszę trochę zmienić moją początkową koncepcję ale to chyba wyjdzie sesji na dobre. Dięki Ouz za podsunięcie może nieświadomie ciekawych pomysłów.
Obrazek
Smoku
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 0
Kontakt:

Post autor: Smoku »

też bym zagrał, wziął już ktoś Tremere? jak nie to go podeślę, a jak tak to nakreslę kogoś innego :P
NW.
Majtek
Majtek
Kontakt:

Post autor: NW. »

-Koval- pisze:Co to w ogóle za pytania ?! Jak się chcecie dobrze bawić, to po co Wam takie informacje ? Nie ma to jak zostać zaskoczonym (nie zawsze mile...) i pełna improwizacja :D
Akurat chce się wczuć w klimat i właśnie zacząłem czytać opowiadanie z wilkołaka.
Always remember that You are weak against the power of the Dark Side.
Koval
Marynarz
Marynarz

Ja nie o tym, NW :wink: Chodzi mi o to, że pytanie MG co będzie się działo na najbliższej sesji, to jak czytanie solucji do gry przez stworzeniem do niej postaci. Błeee...
Zablokowany