[Wampir: Maskarada] Polowanie

-
- Majtek
- Kontakt:

-
- Bosman
- Numer GG: 1223257
- Kontakt:

-
- Majtek

-
- Marynarz

-
- Bosman
- Kontakt:
Hm, dobra, nazwy troszkę pokręciłem
Bo ja ogólnie je znam, tylko że w wersji anglojęzycznej
I ciekawostka - rzeczywiście w tej kolejności je ułożyłem 
A pytanie NW. - mam przeczucie że było to pytanie z kategorii 'pod walkę z kim ułożyć postać'... Ale nie żebym kogokolwiek podejrzewał o manczkinizm

A pytanie NW. - mam przeczucie że było to pytanie z kategorii 'pod walkę z kim ułożyć postać'... Ale nie żebym kogokolwiek podejrzewał o manczkinizm

What doesn't kill you, just makes you... Stranger.
But above all - I feel I'm still on my long trip to nothingness.

-
- Majtek
Na pewno nie bo kartę NW. mam od dawna. A i pokolenie troszkę wyśrubowane. W czasach teraźniejszych standard to XII pokolenie. A jak ktoś chciał lepsze to liczyłem na uwzględnienie tego w karcie ale niech tak zostanie. Bo to i tak będzie raczej FREESTYLE!!! Nie zamieżam w domu kostkami po biurku rzucać 
EDIT:
Czekam jeszcze na karty: Ouz i Szaszy.
A startujemy jak muwiłem około 18 maja. Jako że wtedy będę miał dużo czasu- Koniec matur.
Jeśli ktoś bardzo chce to jeszczę mogę przyjąć. Nie spodziewałem się bowiem tak dużego zainteresowania Ale max 2 osoby

EDIT:
Czekam jeszcze na karty: Ouz i Szaszy.
A startujemy jak muwiłem około 18 maja. Jako że wtedy będę miał dużo czasu- Koniec matur.
Jeśli ktoś bardzo chce to jeszczę mogę przyjąć. Nie spodziewałem się bowiem tak dużego zainteresowania Ale max 2 osoby

-
- Bombardier
- Numer GG: 1074973

-
- Majtek
Owszem jak napisałem jeszcze dla 2-óch osub się miejsce znajdzie.
Więc tak to nie będzie dokładnie tak jak w wampirze. wystarczy że postąpisz tak jak napisałem w pierwszym poście a w razie błędów i sprzeczności postaram się pomóc. mogę ci też dać dobrą stronkę o WoD'ie
WoD
Więc tak to nie będzie dokładnie tak jak w wampirze. wystarczy że postąpisz tak jak napisałem w pierwszym poście a w razie błędów i sprzeczności postaram się pomóc. mogę ci też dać dobrą stronkę o WoD'ie
WoD

-
- Bosman
- Kontakt:
Standart właściwie to XIII
Ale w zamian obciąłem pozycję, a i resztę cech tła bym wyzerował, tyle że ich nie ma więc nie mogę
A ponadto w storytellu można łatwo ukrócić manczkinizm (na szczęście) i combosowanie, więc łączenie różnych cech postaci do uzyskania jak najlepszego ofektu (niestety), więc nie powinien to być problem. I wreszcie Assamici jak żadne inne wampiry dążą do obniżenia swojego pokolenia, tak jak Ojciec mój, który osiągnął VII przed Przemienieniem
no i zawsze MG może je przyciąć, jak uzna to za stosowne 

What doesn't kill you, just makes you... Stranger.

-
- Bombardier
- Numer GG: 1074973
Dzięki ^^
Wysłałam zamysł karty postaci, czekam jedyne na odezwę co do koncepu.
EDIT:
jeszcze nie dostałam wiadomości zwrotnej od Liego, w każdym razie chce się was spytać, czy nie mieli byście nic przeciwko gdybym grała człowiekiem. Naturalnie sługą
reszty wolę nie mówić...
Wysłałam zamysł karty postaci, czekam jedyne na odezwę co do koncepu.
EDIT:
jeszcze nie dostałam wiadomości zwrotnej od Liego, w każdym razie chce się was spytać, czy nie mieli byście nic przeciwko gdybym grała człowiekiem. Naturalnie sługą

Ostatnio zmieniony niedziela, 13 maja 2007, 19:34 przez Kawairashii, łącznie zmieniany 2 razy.

-
- Majtek
@Kawairashii
Myślę że się zgodzę (sesja będzie ciekawsza) i spasuje się dobrze z Ouz.
Ae koniecznych będzie kilka zmian ale o ty jutro.
@Ouz
Nie przydługa takie karty są bardzo ciekawe. oczywiście że mi pasuje i się podoba. I będzie ciekawie.
Czekam więc już tylko na 2 karty ale niemusicie się śpieszyć. I tak muszę trochę zmienić moją początkową koncepcję ale to chyba wyjdzie sesji na dobre. Dięki Ouz za podsunięcie może nieświadomie ciekawych pomysłów.
Myślę że się zgodzę (sesja będzie ciekawsza) i spasuje się dobrze z Ouz.
Ae koniecznych będzie kilka zmian ale o ty jutro.
@Ouz
Nie przydługa takie karty są bardzo ciekawe. oczywiście że mi pasuje i się podoba. I będzie ciekawie.
Czekam więc już tylko na 2 karty ale niemusicie się śpieszyć. I tak muszę trochę zmienić moją początkową koncepcję ale to chyba wyjdzie sesji na dobre. Dięki Ouz za podsunięcie może nieświadomie ciekawych pomysłów.

-
- Marynarz
- Numer GG: 0
- Kontakt:

-
- Majtek
- Kontakt:
Akurat chce się wczuć w klimat i właśnie zacząłem czytać opowiadanie z wilkołaka.-Koval- pisze:Co to w ogóle za pytania ?! Jak się chcecie dobrze bawić, to po co Wam takie informacje ? Nie ma to jak zostać zaskoczonym (nie zawsze mile...) i pełna improwizacja
Always remember that You are weak against the power of the Dark Side.

-
- Marynarz