Nie literówki a nie podanie mienia przed postem co jest standardem i małą estetyczność posta Niemniej kajam się za literówki trzy, tak to jest jak się pisze na szybko będąc zmuszonym do myślenia nad innymi dziwacznymi rzeczami
Up będzie wieczorem albo popołudniu, nie wiem jak się wyrobię.
Ah... O ile wiem wasze postacie w rubryce "Zachowanie" nie wpisały niechęci do wszystkich istot żyjących na globie. Słowa "Antypatyczny" również nie zauważyłem. Proszę więc tak nie szafować tą pogardą do reszty zespołu, jest to bowiem jest to zwyczajna ignorancja w odgrywaniu swej postaci.
Ona akurat ma to uzasadnione w karcie, choć i tak przesadziła. Przypomninam o realistycznym odgrywaniu postaci, stworzyliście sami karty więc chyba mam prawo oczekwiać dobrego odgrywania
Tym niemniej - prezentu za dobre posty nie będzie, kary też nie bo styl macie całkiem niezły.
W końcu jakiś wymagający MG, który przeczytał karty postaci i zwraca uwagę na dobre odgrywanie... Niebiosa jednak mnie kochają Czytam całą sesję na bieżąco i powiem szczerze, że wygląda to dość ciekawie Z niecierpliwością czekam, kiedy będę mogła zacząć grać ^__^'
A swoją drogą: CZY NIKT NIE ZAMIERZA SIĘ RUSZYć OD SIZZLERA ?? Może jakbyśmy się wybrali w teren, to dałoby się jakoś rozeznać w sytuacji. Nie chcę wyjść na jakiegoś nadpobudliwego czy niecierpliwego... ale może ktoś ma jakiś pojazd w zanadrzu. Aha, no i kierowca by się przydał, bo ja nie posiadłem odpowiednich umiejętności