[Autorski-Azjatycki] Legenda o Imperium.

-
- Mat
- Numer GG: 0

-
- Majtek
- Kontakt:

-
- Mat
A więc jak obiecywałem, w piątek czyli dziś zamykam rekrutację. Erivan nie został przyjęty a szkoda. Chciałem cię przyjąć, ale twoja postać wyrosłaby na ninja. Taka postać będzie do wyboru w drugiej części. Czyhaj na nią.
Zakwalifikowani:
Zorin-Ayanami Minamioro
(Mówisz że masz pomysł jak prowadzić tą postać? Mam nadzieję. Postaraj się grać tak żebyśmy zapomnieli że jesteś facetem. Proszę innych o nie udzielanie złośliwych uwag Zorinowi, co do tego że gra postacią żeńską. To wymaga umiejętności.
NW-Isuke Hiramura
(Świetna Historia. Bardzo dobrze współgra z fabułą wymyśloną w sesji.)
Skombinujcie sobie jakąś mapę Japonii i Chin. Bardziej Chin bo tam będzie toczyć sie większość akcji. Jak mi znowu korki w domu nie wysiądą do zaraz pojawi się Topic w sesjach.
Bloody-Kiske Hajumari.
(Także fajna Historia. Myślę że świetnie poradzisz sobie w terenie gdy wyślę was a jakieś równiny, pustynie czy lasy.)
Zakwalifikowani:
Zorin-Ayanami Minamioro
(Mówisz że masz pomysł jak prowadzić tą postać? Mam nadzieję. Postaraj się grać tak żebyśmy zapomnieli że jesteś facetem. Proszę innych o nie udzielanie złośliwych uwag Zorinowi, co do tego że gra postacią żeńską. To wymaga umiejętności.
NW-Isuke Hiramura
(Świetna Historia. Bardzo dobrze współgra z fabułą wymyśloną w sesji.)
Skombinujcie sobie jakąś mapę Japonii i Chin. Bardziej Chin bo tam będzie toczyć sie większość akcji. Jak mi znowu korki w domu nie wysiądą do zaraz pojawi się Topic w sesjach.
Bloody-Kiske Hajumari.
(Także fajna Historia. Myślę że świetnie poradzisz sobie w terenie gdy wyślę was a jakieś równiny, pustynie czy lasy.)
Rób swoje! rób swoje! A szczęście będzie twoje!
Bo życie to nie bajka! Nie głaszcze cię po jajkach!
Nie tłumacz się. Przyjaciele zrozumieją.
Wrogowie i tak nie uwierzą.

-
- Majtek
- Kontakt:

-
- Mat
hmm... ok a więc tutaj będą dyskusje dom sesji. A więc dobrze. "Jest ktoś w domu?" Chodzi mi tylko o to, żeby inni (No i ja) Nie mieli problemów z szukaniem słówek. Bardzo cieszę się że podkreślacie klimat japońskim. Jakoś nie mogłem znaleźć tego w słowniczku. Jakby ktoś miał pytania prosze kierować je tutaj.

-
- Majtek
- Kontakt:

-
- Mat
Chcę zaznaczyć jeszcze, że miomo występowania smoków w sesji, wy jesteście zwykłymi wieśniakami i wżyciu czegoś takiego nie widzieliście. Tak naprawdę nie wierzycie w takie rzeczy, ale zabobon to zabobon i dla zabawy się w to wierzy. Smoki? Gobliny? Czary? W to Naprawdę wierzą tylko naiwniancy. Ewentualnie można wierzyć w duchy. Jak zobaczycie w ciągu sesji coś niesamowitego, powinniście na to zareagować podobnie jakbyście zobaczyli to w realnym świecie.