Nazwisko: Pozostawię od razu takie małe, aluzyjne niedopowiedzenie....

Zajęcie: Tajna agentka
Siła 3
Zręczność 9
Wytrzymałość 4
Percepcja 9
Strzelanie 8
Walka 4
Zdolności: aktorstwo, leczenie, przeszukiwanie (ogólnie to, co wiąże się z charyzmą oraz sprawnością manualną)
Ułomności: Natalie nieustannie zakochuje się w nieznajomych osobach, bardzo łatwo i bardzo gwałtownie. Być może, jest to swoisty efekt uboczny tego, co uczyniono z jej umysłem. Gdy tylko kogoś takiego zobaczy, zaczyna odczuwać bardzo silną potrzebę kontaktu fizycznego. Z reguły, przejawia się to w ten sposób, że usiłuje pocałować, tego, kto zwrócił jej w głowie, nie bacząc na okoliczności i własne zawstydzenie.
Z tą przypadłością wiąże się wielka, gorąca empatia obejmująca wszystko, co żyje. Natalie, choć została wyszkolona na wyborowego strzelca, nie potrafi przelać krwi nawet śmiertelnego wroga, chyba, że w sytuacji absolutnej konieczności.
Powyższe przypadłości, jako związane z podświadomym warunkowaniem, prawdopodobnie zostaną wyleczone, w momencie, gdy wykona swoją misję… .
Kobieta, lat około 20. Znana aktorka ze Stanów Zjednoczonych. Jako studentka uniwersytetu Harwarda, oficjalnie, przyjechała do Polski na stypendium Fulbrighta. Po polsku mówi dosyć dobrze. Została agentką, gdy tajne służby jej kraju, pod groźbą ujawnienia pewnych szczegółów z życia osobistego młodej gwiazdy, zmusiły ją do współpracy. Poddana praniu mózgu, zapomniała większość swojej przeszłości, stając się na wpół nieświadomą wykonawczynią zaprogramowanej misji. Jeśli wypełni misję, pamięć zostanie jej przywrócona, a tajne służby wyrzucą jej sekrety ze swojej pamięci. Natalie nie zna charakteru tego zadania, wykonuje jednak rozkazy wszczepione do jej umysłu. Udział w reality show, był jej kolejnym krokiem na drodze do uprzednio zaprogramowanego celu… .
Wyjaśnienie dla MG: To miała być kobieta – cyborg (postać stworzona z myślą o realiach cyberpunka). Dostosowałem ją do tego systemu. Choć będzie to piąta postać – mam nadzieję, że znajdzie się dla niej miejsce, jak mówi stare przysłowie, gdzie jest dla czterech…;-). No i, że została dla niej jeszcze jakaś spluwa

PS. Mogę oczywiście zamienić USA na np. „Anglojęzyczne supermocarstwo”, nazwy uniwersytetów na coś innego itd. jeśli koncepcja wymaga, żeby nie pojawiały się rzeczywiste nazwy)
PPS. Wiem, że bohaterami mają być zwyczajni ludzie, ale nie mogłem się powstrzymać. Zawsze chcę, by moje postacie miały ciekawą historię. Napisałem, że moja bohaterka straciła prawie całą pamięć, więc jej sława nie ma dla akcji gry znaczenia. Ma je dla telewidzów