[System ogólny] Unnamed

Stare i nieaktywne wątki z Rekrutacji.
Eperogenay
Majtek
Majtek
Numer GG: 3206842
Kontakt:

Post autor: Eperogenay »

|3ARA/\/ fajnie ale podejrzyj jak wyglądały poprzednie karty postaci i edytuj tego posta zeby byl czytelniejszy...pozatym ze statystyk to tutaj tylko siłę widzę więc...wiesz opisz to lepiej to mozesz grać :D (juz wiem jak Cie wkręcę)

####EDIT !!####

Wiec postac jest ok zaczniesz od razu gdzie sie skonczuylo czyli idąc natraf na dróżynę i sie ich wszystko dopytaj (kocham dialogi miedzy graczami jak zwracają np. uwage na innych wygląd albo cuś...) a pomysł mi sie stracil bo mam dziwny dzien :)
Ostatnio zmieniony czwartek, 3 lutego 2005, 12:37 przez Eperogenay, łącznie zmieniany 2 razy.
Obrazek kIEpski musi odejść!

"...and those who are prideful and refuse to bow down shall be laid low and made unto dust." - Book of Origin

"You know, you blow up one sun and suddenly everyone expects you to walk on water."
Carchmage
Trocheiczny Tawerniak
Trocheiczny Tawerniak
Numer GG: 3654146

Post autor: Carchmage »

Aha, od siebie dodam (w koncu jestem etatowym zastępcą podzastępowym MG, więc chyba jeszcze mogę :wink: ) ze przydaloby sie zmienic imię, bo latać od 3 do / na klawiaturze co chwila jest niezręcznie, poza tym trudno zapamietać imię.
Śnieżysta równina, biały krąg księżyca,
Całunem przykryta nasza okolica,
I zawodzą w lasach brzozy w bieli całe.
Kto zginął tu? Umarł? Nie ja sam skonałem?

(Sergiusz Jesienin, 1925)
|3ARA/\/
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Post autor: |3ARA/\/ »

Moze ustalmy jakis termin do nastepnej sesji bo pisac ciagle na wyrywki... :wink: moze weekend? wtedy kazdy ma czas ja dalem tylko propozycje zobaczymy co zrobi z tym eper :twisted:
WarHammer 40.000 Świat który jest nieustającą wojną.
Eperogenay
Majtek
Majtek
Numer GG: 3206842
Kontakt:

Post autor: Eperogenay »

Ja nie wiem czy bede cały czas w weekend,bo mimo że mam tutaj dwa kompy to w sobote juz nie jestem (jak w tygodniu do południa) sam w domuwiec musze dzielić sie kompami z kuzynką i kuzynem. Ale postaram sie w miare rególarnie pisać.
Obrazek kIEpski musi odejść!

"...and those who are prideful and refuse to bow down shall be laid low and made unto dust." - Book of Origin

"You know, you blow up one sun and suddenly everyone expects you to walk on water."
dsadfga_atadf_a
Mat
Mat
Kontakt:

Post autor: dsadfga_atadf_a »

no b. bylbym zadowolony gdybysmy ustalili jakis termin bo ja sie jush troche pogubilem w tym wszystkim :-)

ej ludzie!! Wogole sesja jeszcze istnieje?? :/
laRy
Kok
Kok

Post autor: laRy »

ja czasami cos pisze, ale w ostatnim czasie sie nic na sesji nic niedzieje...
Zablokowany