|3ARA/\/ fajnie ale podejrzyj jak wyglądały poprzednie karty postaci i edytuj tego posta zeby byl czytelniejszy...pozatym ze statystyk to tutaj tylko siłę widzę więc...wiesz opisz to lepiej to mozesz grać (juz wiem jak Cie wkręcę)
####EDIT !!####
Wiec postac jest ok zaczniesz od razu gdzie sie skonczuylo czyli idąc natraf na dróżynę i sie ich wszystko dopytaj (kocham dialogi miedzy graczami jak zwracają np. uwage na innych wygląd albo cuś...) a pomysł mi sie stracil bo mam dziwny dzien
Ostatnio zmieniony czwartek, 3 lutego 2005, 12:37 przez Eperogenay, łącznie zmieniany 2 razy.
kIEpski musi odejść!
"...and those who are prideful and refuse to bow down shall be laid low and made unto dust." - Book of Origin
"You know, you blow up one sun and suddenly everyone expects you to walk on water."
Aha, od siebie dodam (w koncu jestem etatowym zastępcą podzastępowym MG, więc chyba jeszcze mogę ) ze przydaloby sie zmienic imię, bo latać od 3 do / na klawiaturze co chwila jest niezręcznie, poza tym trudno zapamietać imię.
Śnieżysta równina, biały krąg księżyca,
Całunem przykryta nasza okolica,
I zawodzą w lasach brzozy w bieli całe.
Kto zginął tu? Umarł? Nie ja sam skonałem?
Moze ustalmy jakis termin do nastepnej sesji bo pisac ciagle na wyrywki... moze weekend? wtedy kazdy ma czas ja dalem tylko propozycje zobaczymy co zrobi z tym eper
WarHammer 40.000 Świat który jest nieustającą wojną.
Ja nie wiem czy bede cały czas w weekend,bo mimo że mam tutaj dwa kompy to w sobote juz nie jestem (jak w tygodniu do południa) sam w domuwiec musze dzielić sie kompami z kuzynką i kuzynem. Ale postaram sie w miare rególarnie pisać.
kIEpski musi odejść!
"...and those who are prideful and refuse to bow down shall be laid low and made unto dust." - Book of Origin
"You know, you blow up one sun and suddenly everyone expects you to walk on water."