Sesja wciaz jest otwarta wiec moze sie ktos jeszcze zglosi. Jak juz powiedzialam zaczynam dzis co nie znaczy, ze nie moge kogos przyjac np. jutro lub dzis wieczoram.
Seto co do problemow w czasie gry spowodowanych mala iloscia gracy to juz takowe powstaly. Przygode musialam zmienic dosc znaczaco wiec....... zobaczymy jak to bedzie.
Now this is not the end. It is not even the beginning of the end. But it is, perhaps, the end of the beginning.
Czy będzie jeszcze jedno miejsce dla zabłąkanego wampira?
"Zemsta, jak wiele potraw kulinarnych, najlepiej smakuje gdy przygotowuje się długo, starannie i jest podawana na zimno." - Brian Herbert "Ród Corrino"
Wybaczcie, ze post pod postem ale mam propozycje dla moich drogich graczy. Otoz na tym forum bardzo brakuje mi tematow pt Dyskusje do sesji. Proponuje zatem abyscie w tej rekrutacji pisali swoje ewentualne ale i spostrzezenia odnosnie tej sesji. Mam nadzieje, ze moderatorzy i admini nie uznaja tego za offtopik.
Now this is not the end. It is not even the beginning of the end. But it is, perhaps, the end of the beginning.
Sorry za zamulenie... Kartę (mam nadzieję, że oferta aktualna) przyślę jeszcze w tym tygodniu. Jakieś szczególne życzenia związane z moją postacią, zastrzeżenia lub cokolwiek?
"Zemsta, jak wiele potraw kulinarnych, najlepiej smakuje gdy przygotowuje się długo, starannie i jest podawana na zimno." - Brian Herbert "Ród Corrino"
Pytanie do graczy. Chcecie dalej ciagnac ta sesje??? Bo po ostatnim odpisywaniu gdzie byl jeden post na 2/3 dni zawiesilam sesje. Chcialbym jednak znac wasze zdanie.