[Autorski] Straznicy. Zamknieta/ Dyskusje do sesji

Stare i nieaktywne wątki z Rekrutacji.
Midnight
Marynarz
Marynarz

Post autor: Midnight »

Nie lubie zabijac graczy w swoich przygodach wiec pewnie przezyjesz drogi Epyonie :D , a co do sesji to zacznie sie nie wczesniej niz za tydzien/dwa, ze wzgledu na to iz szykuje mi sie sesja wampira nad ktorej poczatkiem musze sie jeszcze zastanowic i go dopracowac. Mam nadzieje ze takie drobne opoznienie nie zniecheci chetnych.

Edit
Graczom ktorzy zostana po pierwszej sesji zostana wyslane na pw karty. Zwracam sie rowniez do nich z prosba o napisanie w jakim swiecie chcieliby przezyc nastepna przygode (taki bonusik od MG za wytrwalosc).
Now this is not the end. It is not even the beginning of the end. But it is, perhaps, the end of the beginning.
Midnight
Marynarz
Marynarz

Wybaczcie, ze post pod postem ale mam propozycje dla moich drogich graczy. Otoz na tym forum bardzo brakuje mi tematow pt Dyskusje do sesji. Proponuje zatem abyscie w tej rekrutacji pisali swoje ewentualne ale i spostrzezenia odnosnie tej sesji. Mam nadzieje, ze moderatorzy i admini nie uznaja tego za offtopik.

[Nie uznają bo do tego służy też rekrutacja :) - dop. fds]
Now this is not the end. It is not even the beginning of the end. But it is, perhaps, the end of the beginning.
Nekonushi
Bombardier
Bombardier
Numer GG: 10332376
Kontakt:

Post autor: Nekonushi »

Ja chętnie do następnej przygody zagrałbym tą samą postacią, realia - wszystko jedno, chcę być zaskoczony - to MG ustala sesję, a ja w nią tylko gram. Tzn. zadaniem MG jest wyekreowanie świata bez ograniczeń, a gracz może go tylko edytować skromnymi środkami (tak jakby tekst napisany w Wordzie edytować notatnikiem)

Co do sesji - sam świat jest bardzo ciekawy, a Midnight bardzo dobrze prowadzi. Gra mi się w tą sesję dobrze i mam nadzieję, że nie rozpadnie się tak szybko jak inne.
Obrazek
Obrazek
Czerwona Orientalna Prawica
Midnight
Marynarz
Marynarz

Drogi kocie podtrzymujesz mnie na duchu. Nastepna sesja jest juz w przygotowaniu i zapewniam dosc duza niespodzianke :twisted: . Co do tej sesji to jest to, tak jakby wstep do systemu, taki testerek i jak to kazdy tester szybko sie skonczy. Dodatkowo karty juz sa prawie gotowe. Nastepny odcinek Straznikow planowany jest na koniec marca.

Ps. Odnosnie pytania zadanego przez Kota. W waszej zwierzecej formie zachowujecie ludzkie myslenie, mowe, potrzeby, dar. W tej formie mozecie wytrzymac dowolna ilosc czasu aczkolwiek szczegolnie rozpraszajaca sytuacja moze spowodowac powrot do postaci ludzkiej. Jezeli chodzi o manualna strone przemiany to na gitarze raczej nie pogracie :twisted: . ale zawsze probowac mozecie :P .
Armeshtplauz
Szczur Lądowy

Post autor: Armeshtplauz »

ekhm... taka sprawa.. chba się jeszcze moge dołączyć, co nie?? KP podesłałbym za ok. 2 dni.
"Jestesmy otaczeni???!! Swietnie!!! Mozemy atakować we wszystkich kierunkach!!"
Midnight
Marynarz
Marynarz

Dolaczyc sie mozesz ale juz do drugiej sesji. Bedzie do niej rozpisana osobna rejestracja.
Nekonushi
Bombardier
Bombardier
Kontakt:

BTW : Tu umieszczam zdjęcia obydwu moich form. Ta pierwsza jest ocenzurowana, bo wstydzę się swojego ryja (moja postać i ja nie różnią się prawie niczym, może ta ma trochę więcej zalet).

Ja (i moja postać) - Zdjęcie1
A tu mój kot (i moja druga forma) - Zdjęcie 2

[Przepraszam, że poprawiłem, ale strona się rozjeżdżała, proszę raczej nie wrzucać linków w ten sposób. Zresztą to nieestetyczne. - dop. fds]
Obrazek
Obrazek
Midnight
Marynarz
Marynarz

Sliczny kot, ale twoje zdjecie sie mi nie otworzylo wiec niemoge nic powiedziec :(
Phoven
Bosman
Bosman

Post autor: Phoven »

Może pomogę :)
Musisz skopiowac ten adres do paska adresu bez "?imgmax=512" na końcu :)
Ninerl
Bombardier
Bombardier
Numer GG: 6110498

Post autor: Ninerl »

Kotek jest słodki, sama mam dokładnie identycznego w domu :)
Jam jest Łaskawą Boginią, która daje Dar Radości sercom ludzkim; na Ziemi daję Wiedzę Wiecznego Ducha, a po śmierci daję pokój i wolność . Ani nie żądam ofiary, gdyż oto ja jestem Matką Życia, i Moja Miłość spływa na Ziemię.
Midnight
Marynarz
Marynarz

Udalo sie dzieki :D. Ladna gitara Kocie :D
Midnight
Marynarz
Marynarz

Pytanie do graczy. Zamierzacie grac dalej czy sobie odpusciliscie? Chcialabym wiedziec gdyz od okolo 2 dni nie widze sladu zycia na sesji. Napiszcie przynajmniej ze juz nie macie ochoty to zaoszczedzicie mi czasu na wymyslanie co dalej.
Nekonushi
Bombardier
Bombardier
Kontakt:

Ja powiem tak - od jakiegoś czasu miałem szlaban, ale dziś mi się skończył, więc mogę wrócić do gry. To tyle ode mnie. A gitara ma 20 lat (czyli jest o 7 lat starsza ode mnie :D ) i niestety będę musiał ją wymienić :(
Obrazek
Obrazek
Zablokowany