Serge pisze: Ariel czeka na nasz duet hehe , tylko ciekawe co na to MG).
Podoba mi się coś takiego, gdy gracz kontynuuje w nowej sesji wydarzenia z poprzedniej. Co do wampirzycy to pomyślimy nad tą kwestią, w każdym razie nie jestem przeciwny .
Seba - brawo, właśnie takiej odpowiedzi się spodziewałem. Przygotuj się na więcej
hyjek pisze:
Respect dla Ciebie WHITEs
Bez przesady z tymi pochlebstwami, chłopaki, przecież nie robię nic innego niż pozostali MG na forum. Druga sprawa że Konrad za chwilę również będzie miał co robić Hyjek (już może przygotowywać bandaże i mikstury lecznicze ).
hyjek pisze:Momentami to człowiek się załamuje, jak patrzy ile to inni napisali, i kiedy stwierdza, że sam musi być na podobnym poziomie. I to tak, zeby to jeszcze sie jakos kupy trzymalo.
Jak dla mnie, to Ty cały czas trzymasz równy poziom Hyjek, więc nie ma się raczej czym załamywać . A wiem co mówię, bo nasze drogi splatają się od jakiegoś czasu w sesjach.
Niebo i piekło są w nas, wraz ze wszelkimi ich bogami...
- Pussy Warhammer? - spytała Ouzi.
- Tak, to taki, gdzie drużynę tworzą same elfy. - odparł Serge.
Serge pisze:Jak dla mnie, to Ty cały czas trzymasz równy poziom Hyjek, więc nie ma się raczej czym załamywać . A wiem co mówię, bo nasze drogi splatają się od jakiegoś czasu w sesjach.
No z tym załamanie to troche przesadzilem, nie moglem znalezc odpowiedniego slowa. Ale dziemki, dziemki ^^
Miasto zbudowane z Drewna tworzy się w Lesie
Miasto zbudowane z Kamienia tworzy się w Górach
Miasto zbudowane z Marzeń tworzy się w Niebiosach
Sorrki ze się tak wtrącam w Waszą rozmowę, ale przeczytałam posty WHITEs'a w jego sesji i teraz już wiem, jakim strasznym jestem forumowym MG i jak wiele mi brakuje do chociażby poczciwego poziomu mistrzowania (w realu pewnie też, ale na szczęście rzadko prowadzę hihi). Aż dziwię się że Serge, Hyjek, makk i Płomiennołuski wciąż ze mną grają . Korzystając z okazji pozdrowionka dla Hyjka i Serge'a
Twoje życie będzie miało taki sens, jaki Ty sam mu nadasz.
Megara pisze:Sorrki ze się tak wtrącam w Waszą rozmowę, ale przeczytałam posty WHITEs'a w jego sesji i teraz już wiem, jakim strasznym jestem forumowym MG i jak wiele mi brakuje do chociażby poczciwego poziomu mistrzowania (w realu pewnie też, ale na szczęście rzadko prowadzę hihi). Aż dziwię się że Serge, Hyjek, makk i Płomiennołuski wciąż ze mną grają .
Nie przesadzaj Meg, mnie tam dobrze się gra w Twoich sesjach (gdyby było inaczej to przecież już dawno bym zrezygnował) i jestem pewny że Hyjek podziela moje zdanie. WHITEs ma po prostu swój styl (który jedynie ze stylem Evandrila mi się kojarzy), poza tym nie ma co się porównywac do inncyh tylko robić swoje . Jest dobrze.
Megara pisze:Korzystając z okazji pozdrowionka dla Hyjka i Serge'a
Pozdrowionka również dla Ciebie. Ale żeśmy prywatę zrobili sobie w temacie WHITEs'a
Serge pisze:i jestem pewny że Hyjek podziela moje zdanie.
Twoja pewnosc Cie nie zawiodla
Serge pisze:Ale żeśmy prywatę zrobili sobie w temacie WHITEs'a
Nie zaszkodzi. Swoja droga zawsze mnie draznily te dretwe rekrutacje, gdzie to tylko ludzie pisali ze sie zglaszaja na sesje i wyslali karty. Tak przynajmniej cos sie dzieje, widac, ze jestesmy jakby nie patrzec gronem znajomych, a nie tylko tekstem na monitorze...
Miasto zbudowane z Drewna tworzy się w Lesie
Miasto zbudowane z Kamienia tworzy się w Górach
Miasto zbudowane z Marzeń tworzy się w Niebiosach
hyjek pisze:
Nie zaszkodzi. Swoja droga zawsze mnie draznily te dretwe rekrutacje, gdzie to tylko ludzie pisali ze sie zglaszaja na sesje i wyslali karty. Tak przynajmniej cos sie dzieje, widac, ze jestesmy jakby nie patrzec gronem znajomych, a nie tylko tekstem na monitorze...
Nic dodać nic ująć. Podpisuję się pod Twoimi słowami stary wszystkimi członkami
Aha, zapomniałam dodać - planuję się do was przyłączyć (jak na razie tylko planuję), chociaż chyba nie w najbliższym czasie. Kartę wyślę, mam nadzieję, ze WHITEs rozpatrzy ją pozytywnie i "wciśnie" mnie gdzieś do sesji jak wrócę (Ci co mają wiedzieć to wiedzą skąd;)).
Twoje życie będzie miało taki sens, jaki Ty sam mu nadasz.
WHITE: wciśnij Meg koniecznie !!! Bardzo podobały mi się jej pierwsze posty w zdechłej już dawno sesji Vibe'a i chociaz sama nie przyjęła mnie do swojej :twisted: , to bardzo chętnie bym z nią zagrał ;) Poza tym, kobieta nieco ubarwi towarzystwo ;)
Panie spraw by me oko było bystre, duch silny, a dłoń pewna...