[WFRP] Powrót Liczmistrza - Rekrutacja zamknięta -

Stare i nieaktywne wątki z Rekrutacji.
Hikari
Majtek
Majtek
Kontakt:

Post autor: Hikari »

Ale ja chce grac >_<.
Jak mozesz twierdzic ze ci z GTW siedza na dupskach i pierdy zbijaja tylko? Ze niby za mordy sie dostali do 3L337Y tak ? Czy za nazwisko? Porownujac GTW do yhm, zwyklych `elitarnych` userow .... No dobra nie ma sensu porownywac. Poza tym co ci przeszkadza w mojej ilosci postow? Ze niby malo tak? Niby ilosc postow wyznacza skilla taaa ? Myslisz ze masz 10 razy wiecej to jestes lepszy ta? Zawisc? Ja po porstu chcialem zagrac z elita a tu dupa zbita ;/
Obrazek

Zapraszam w progi Bram Snów
Obrazek
Phoven
Bosman
Bosman

Post autor: Phoven »

Hikari:
Przestan się ośmieszać bo to Ci tylko na złe wyjdzie :P

A pytanko do Ev'a: Oczywiście mozna przyglądać sie i komentować co ciekawsz smaczki z sesji wielkopomnej z elitą ? ;)
Sergi
Bombardier
Bombardier
Kontakt:

Post autor: Sergi »

A coś już przykuło twą uwagę??:P
Awatar użytkownika
BLACKs
Tawerniany Cygan
Tawerniany Cygan

Post autor: BLACKs »

Ja też bym chciałem się zapisać Sad a tu dupcia Sad dlaczemu !? Czemu tak krótko rekrutacja była? Czemu tak gracze byli wybrani na rekrutacji od razu? Coooooooo ????No co? Jakies wytłumacznie co? Noooo?
To nie fair! Poza tym, poza tym, poza tym....No ten.... o! Nie gadam z wami oO
GaTeWay to elita mośki Smile Normalnie heretycyzeja no !
Poszłem se! Sad <foch>
Po pierwsze, określenie "elitarnego" na mnie i tu grających jest subiektywną opinią Evandrila, Ty i inni nie muszą się z tym zgadzać. Rozgrywamy wiele sesji, gramy wieloma postaćmi, a nie tak jak inni stoimy w miejscu przez długie miechy, rozkręcając tylko jedną sesję, w której na dodatek gracz pisze post na 4,5 strony, którego nie chciałoby się nikomu czytać prócz K4 maniaków i później stoi przez kolejne pół roku w miejscu.

A w ogóle te GTW działa? :)

Skilla nie wyznacza ilość postów, tylko ilość udziałów w sesji, rzeczowe pisanie odpowiedzi na sesje i organizowanie własnych sesji. Przynajmniej tak ja pojmuję to, co chciał przez to powiedzieć Evandril.

Ja mogę określić się za "elitę", jestem tu od ponad roku, mam nabite 2000+ postów (niedługo Klonera przegonię :PP) i w dodatku prowadzę działalność pozaforumową wspomagającą TRPG. I jeszcze powiedz, że na "elytę" się nie nadaję, bo nie należę do GTW...
Memo
Bombardier
Bombardier
Kontakt:

Post autor: Memo »

Sry, że tak se offtopnę, ale co to jest GTW? ;o

edit
@Down
Oż, jestem tutaj od ponad roku (wprawdzie piszę od lipca albo sierpnia, ale co tam) i pierwszy raz to widzę ;o
Ostatnio zmieniony wtorek, 2 stycznia 2007, 20:41 przez Memo, łącznie zmieniany 1 raz.
Raz sierpem, raz młotem w czerwoną hołotę!
Odmiana nicka mego:
M: Memo; D: Mema; C: Memowi; B: Mema; N: Memem; Msc: Memie; W: Memo!
Sergi
Bombardier
Bombardier
Kontakt:

Post autor: Sergi »

GTW- Grupa Trzymajaca Władze

Luknij w grupy tam jest.

ps. A dlaczego on w ogóle wyjechał z GTW, przecież do nich nie należy :?
Evandril
Mat
Mat
Numer GG: 19487109

Post autor: Evandril »

Nie będę rozmieniał się na drobne i licytował kto ma rację a kto nie (zresztą, BLACKs powyżej wyjaśnił już o co kaman), bo Ci co mają wiedzieć, to wiedzą co myślę na ten temat. Napisze tylko jedno - psy szczekają, a karawana jedzie dalej ;).
Server Revres pisze:Hikari:
Przestan się ośmieszać bo to Ci tylko na złe wyjdzie :P

A pytanko do Ev'a: Oczywiście mozna przyglądać sie i komentować co ciekawsz smaczki z sesji wielkopomnej z elitą ? ;)
Oczywiście że można przyglądać się i komentować poczynania naszych herosów Server. A jak przygoda sie rozkręci to dopiero będzie się działo ;)

Kolejny post do sesji po południu bo w tej chwili już się nie wyrobię (trza spadać na uczelnię).
Serge
Kok
Kok
Numer GG: 9181340

Post autor: Serge »

Evandril pisze:psy szczekają, a karawana jedzie dalej ;)
I to zdanie Evandrila puentuje cały temat. Druga sprawa, że ani Memo, ani Server, ani nikt inny nie robi wielkiego "halo" z powodu tego, że Evandril nazwał nas "elitą", tylko Ci, co nie za bardzo mają pojęcie o tym co się ostatnimi czasy działo (i dzieje) na forum. BLACKs dobrze napisał, że największy problem mają Ci co nie wchodzą przez pół roku na forum a potem mają jakieś "ale" i sieją ferment. A o tym GTW to żem w życiu nie słyszał, choć trochę czasu już goszczę na forum więc coś mi się zdaje że nie trzymają wcale tej "władzy" (pfff...śmiech na sali).
A niektórzy to powinni złożyć reklamację u Bozi na nowy mózg, bo stary chyba nie działa tak jak trzeba ;).
Niebo i piekło są w nas, wraz ze wszelkimi ich bogami...

- Pussy Warhammer? - spytała Ouzi.
- Tak, to taki, gdzie drużynę tworzą same elfy. - odparł Serge.
hyjek
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Post autor: hyjek »

Serge, czy to zawsze musisz odpowiadac to samo co ja tylko wczesniej? :wink:
Jeszcze slowko do Hikari: aby zagrac sobie z Elita, jak to sam powiedziales, trzeba sobie na ta elita zasluzyc. Ja sie ciesze ze Evandril nie zaproponowal mi udzialu sesji: z takim MG jak on na kazdym z graczy ciazy ogromna odpowiedzialnosc za klimat, nie kazdy tu podola. A ta grajaca czworka juz zdazyla udowodnic, ze poradza sobie z tym zadaniem.
Poki co ciesze sie, ze obserwatorzy sesji maja prawo ja komentowac. Mozecie liczyc od czasu do czasu na moje zdanie :)
Powodzenia!
Miasto zbudowane z Drewna tworzy się w Lesie
Miasto zbudowane z Kamienia tworzy się w Górach
Miasto zbudowane z Marzeń tworzy się w Niebiosach
Megara
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 0

Post autor: Megara »

Podpisuję się całkowicie pod tym, co napisał Hyjek(pozdrawiam Cię Misiek ;)), dodając jeszcze że całkowicie zgadzam się z tym, że Evandril nazwał BLACKS'a, Serge'a, Sergiego i Bobasa elitą. Mimo iż jestem na forum od niedawna to poczytałam sobie kilka sesji z udziałem w/w graczy (w tym wyśmienity "Chłód Mego Serca" Evandrila) i moim (wciąz subiektywnym ;)) zdaniem jak najbardziej im się ten "tytuł" należy.

Na moje komentarze równiez możecie liczyć, bo będe przyglądać się sesji z prawdziwą przyjemnością :)
BlindKitty
Bosman
Bosman
Numer GG: 1223257
Kontakt:

Post autor: BlindKitty »

Tha... Psy może i szczekają, ale nie wiecie jak sprawnie czasem potrafi kot karawnę przyspieczyć... Jak ryknie, szczególnie taki długowłosy, to większość karawan przyspiesza ;] Obiecujemy regularne komentarze, my, wielkie Trio Prześmiewców:
Server, Pierwszy Spośród Komentatorów (chronologicznie, oczywiście)
Seth, E13374rny Władca Mhroku (i fistaszków)
BlindKitty, Szukacz Dziury w Całym (bo jest 'ó' zamiast 'u')

Oczekujcie pierwszego, tutaj, już wkrótce!! :D

Trio nadal rekrutuje, ale tylko 313373 :D
What doesn't kill you, just makes you... Stranger.

But above all - I feel I'm still on my long trip to nothingness.
Seth
Tawerniak
Tawerniak

Post autor: Seth »

Ojej, zapowiada się ciekawa sesja! Z góry chce podziękować Prowadzącym za pozwolenia na komentarze;*;*;* *

Zawsze chciałem być elitarny:( Niestety taki los mhroczniaków, że nie ważne ile się nagadamy jacy to my lepsi od innych, to i tak łorhamerowcy nas wygryzą:'-(

Ale co tam, będę z wielkim zainteresowaniem czytał. Trzymam kciuki chłopaki;)
O i jeszcze jedno, parę kfiatków, żebyście unikali takich na przyszłość:
''Ostrze przypominałoby kształtem łuk, gdyby nie masywne zwieńczenie dokładnie w środku powieszchni uderzającej''
''wyróżniały go ponad inne''
''twarz krasnoluda, nienależała do najprzystojniejszych rzeczy, jakie znajdują się w Starym Świecie''
''Poczuł nawet jak zaświeżbił go okrągły kolczyk w prawym uchu''
''Krasnolud chrząknał, a na ziemię poleciała zielonkawo-brązowa kulka flegmy, która przyległa do ziemi, niczym złoto do smoka.'' - to mi się podobało

No i najlepsze na koniec;)
rasbrat - czyt. członeka tej samej rasy
PS. i Nordin to notuje chyba jak Flinstonowie - na kamiennych tabliczkach^^

Pozdrawiam
Seth, e1337arny włatca Mhroku (i fistaszków)
Ostatnio zmieniony środa, 3 stycznia 2007, 18:31 przez Seth, łącznie zmieniany 1 raz.
Seth
Mu! :P (ja przynajmniej działam pod przykrywką)
http://www.pajacyk.pl/- wstawic do zakładek i klikać raz dziennie! NATYCHMIAST!
Evandril
Mat
Mat

Chciałem dodać tylko, że usunąłem z tematu sesji zdanie "(sesja dla ekstraklasy)", bo otrzymuję za dużo privków z głupimi pytaniami i wyssanymi z palca zarzutami. To powinno zamknąć niektórym buźki, bo nie chce mi się odpisywać dlaczego, po co i jak... :evil:

Aha Seth - jeśli Twoje komentowanie przygody ma się sprowadzać do złośliwych, ironicznych uwag to od razu sobie daruj. Nikt z nas nie jest pisarzem, żeby pisał pięknie niczym Sapkowski....A jeśli nie podoba Ci się styl pisania Bobasa, to przeciez nie musisz tego czytać...
BlindKitty
Bosman
Bosman
Numer GG: 1223257
Kontakt:

Post autor: BlindKitty »

Sapkowski, niekoniecznie. Ale cóż, w końcu to ekstraklasa miała być, prawda? A jakoś na 20 stronach Modern Night 2 ciężko znaleźć choć z pięć tak fajnie skonstruowanych zdań, prawda? Ale, my to nie elita, my musimy się wysilać, uczyć, elita wie wszystko i nie musi się jej chcieć przeczytać przed wysłaniem... :D

Ale rasbrat mnie zabił. :D
What doesn't kill you, just makes you... Stranger.

But above all - I feel I'm still on my long trip to nothingness.
Serge
Kok
Kok
Numer GG: 9181340

Post autor: Serge »

Widze że ta "elita" kłuje serduszko BlindKitty (nie tylko Twoje z tego co widzę). Chciałem Ci przypomnieć (w razie gdybyś gdzieś się zgubił w czytaniu tego co powyżej, w końcu ślepy kociak z Ciebie :D), że to tylko subiektywne zdanie Evandrila, a wy robicie z tego wielką "wiochę", w dodatku tak żałosną że tylko wielki banan mi sie na japie pojawia jak to czytam. Więc skończmy raz a dobrze te głupoty i nie zachowujmy sie jak bachory w piaskownicy (którym notabene i tak jestem :D). Ja za żadną elitę się nie uważam, a to że Evandril tak stwierdził, to tylko i wyłącznie jego sprawa i jego osąd....

Aha - i jeszcze jedno - zrobiłem błąd przy pisaniu "notabene" bo przecież to się pisze oddzielnie. Musicie mnie teraz zjechać że pisać po polskiemu dobrze nie "ómiem" - bo w waszym mniemaniu w koncu z elity jestem, nie? buahahahahahaha

Evi - chyba naprawdę coś jest w tym stwierdzeniu że zbyt wielu głupców ma się za mówców ;)
Niebo i piekło są w nas, wraz ze wszelkimi ich bogami...

- Pussy Warhammer? - spytała Ouzi.
- Tak, to taki, gdzie drużynę tworzą same elfy. - odparł Serge.
Phoven
Bosman
Bosman

Post autor: Phoven »

DO WSZYSTKICH: Ej... no ludzie, to jest tylko zabawa ;] Ironiczne pisanie? Ev, nie popadaj w schizofremie w stylu naszych kochanych blizniaków... Przecież my tu sie tylko zabawiamy... ah, mój komentarz do wlasciwej sesji bedzie jak sie sesja rozkreci ;P

Minister zdrowia ostrzega: Bycie "elytą" powoduje reakcje trzech zdrzędliwych starszych pań i panów utrzymujących się z bycia atrakcjami turystycznymi poprzez częste wypowiadanie słowa "Mhrok".

Ogólnie jeśli pozwolicie moje komentarze czasami nie będą komentowały samej sesji a (przynajmniej na razie) stereotypy RPG w niej używane. Co oczywiste największą obelgą byłoby nazwać te me "przemyślenia" poważnymi...

W ostatnim poście Ev'a gracze dojeżdzają do miejsca w którym znajduję się "mały jednopiętrowy budynek z białego kamienia". Czy nie wydaje się troche dziwne to ze mimo że światy przedstawione w systemach RPG są niebezpieczniejsze niż nasze uniwersum to znajduje się w nich pełno samotnych budynków bądź kilku budynkó... co wiecej takowe skupiska ludności bardzo często są karczmami i na dodatek mają jakies kłopoty w okolicy. Po co ludzie mieliby się osiedlać w takich miejscach? Szczególnie że te "kresy" (akurat mi się takowe miejsca przypominają kresy naszej pierwszej Rzeczpospolitej) żadnych walorów osadnicznych nie posiadają. Większośc z tych terenów posiada nieprzyjazną pogodę, żadnych surowców (oprócz wszechobecnych lasów.. ale kto na Boga potrzebuje aż tyle drewna?)... Lecz czy ktokolwiek zna lepsze miejsca dla drużyny lubiącej poczuć się "normalnymi herosami"? W koncu ratowanie wioski jest o wiele bardziej "realne" niż babranie się w wielkie gry... Choć jakby nie patrzeć w grach heroicznych (np. DnD) takowe zadupia cieszą sie jeszcze większą popularnością, byc moze dlatego że to tam można radośnie uratować przysłowiową wioskę od bandy gobosów ;P Wydaje mi się odpowiedz jest tak na prawde najlepsza taka: MG ma najwieksza swobode w improwizacji w własnie takich "zadupiach"... to tam moze poprowadzic to co na prawde chce nie bacząc na oficjalny opis świata.

Do Ev'a: Przedstaw pare tych wiadomosci... z takich ludzi nabijac chyba Wielkie Elyta Trio lubie się najbardziej ;)
Evandril
Mat
Mat

Server, te wiadomości i ich autorów zostawię dla siebie, w każdym razie nie są to osoby które dobrze mi życzą ;)

I dajcie sobie spokój z tym najeżdżaniem na siebie (Ty też zbastuj Serge), bo przecież nie o to chodzi. Podejdźcie do tego na luzie, a nie od razu wyjezdżacie z ciężką artylerią...

A co do tego budynku Server, to właśnie sam sie dziwię, kto był taki "mondry" i postawił go razem z jakąś szopą w środku Gór Szarych. I skąd Ci, co siedzą w środku mają suche drewno na opał, w koncu leje jak z cebra :D
Zablokowany