[Neuroshima] Hardcore version (zamknięta)

Stare i nieaktywne wątki z Rekrutacji.
Arxel
Kok
Kok
Numer GG: 8564458

Post autor: Arxel »

Imię: Amelia
Profesja : Medyk(Sanitariusz polowy)
Pochodzenie:Teksas (doktor Quinn)
Zalety i wady: Znakomita medyczka, wszystko zawsze ładnie układa( coś jakbysztuczka Pakowanie) i dzięki wiedzy medycznej wie gdzie uderzać by zabolało. Dodatkowo umię przekonywać o siebie ludzi. Niestety bardzo słabo strzela. Wręcz okropnie. Jeśli chodzi o walkę wręcz to lepiej to przemilczeć.
Ekwipunek : Broń: 2 colty peacemakery( 30 naboi), apteczka(bandaże, plastry, ekwpinuke medyczny( ,,w miarę" czysty skalpel, nić, igła) ), Maczeta, Winchester( 6 naboi), plecak, śpiwór, ubranie na zmianę, woda i żywność na 3 dni, zapalniczka zippo, 2 dawki leku( innego niz na jej chorobe, MG wylosuj jakiego).
Historia:
Urodziła się teksasie. Wiadomo zdrowa okolica itp. więc wyrosła na ładną i mądra dziewczynę. W wieku 16 lat skończyła pobierac przekazywaną wsród kobiet z pokolenia na pokolenie wiedze o sztuce medycznej. W wieku 20 lat( według kalendarza z ich okolic) po łzawych pozegnaniach z rodziną wyruszyła w świat by leczyć. I tak poruszała się z wioski do wioski lecząc ludzi. Aż w końcu trafiła do (miejsca rozpoczęcia sesji)
Wygląd: Niska (165cm), szczupła, jasna karnacja skóry. Jej włosy są długie( sięgają jej piędź ponad pas), kruczoczarne, proste. Oczy w kolorze błękitu, lewe lekko zaczerwienione w kąciku. Na lewej dłoni ma dużą bliznę. Zazwyczaj nosi okulary. W lewym uchu nosi mały kolczyk.
Zachowanie: Ot jak typowy spec po wojnie. Zazwyczaj spokojnie siedzi sobie w miasteczku, do którego trafiła i rusza sie z domu tylko w razie gdy jest potrzebna. Nie za bardzo lubi podróże. Łatwo przekonuje do siebie ludzi. W razie walki... No cóż. Zazwyczaj dostaje histerii albo gdzieś się chowa.
Tori
Bosman
Bosman
Numer GG: 7524209

Post autor: Tori »

No, kiedy się zacznie? Ja kartę dałem do tamtego posta.
Od dziś płacę Eurogąbkami.
Deep
Chorąży
Chorąży

Post autor: Deep »

Juzprzeczytałem karty. Zaraz sesyjka się zacznie :D

I tak zginiecie zanim dojdzie do 5 strrony :P]

Niusy z ostatniej chwili: SESJA RUSZYŁA
.
Zablokowany