[Star Wars] 'Początek końca'

Stare i nieaktywne wątki z Rekrutacji.
Lord of Dorkness
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Post autor: Lord of Dorkness »

Nie ma sprawy. Jeśli nie wiesz jak wygląda jakaś rasa to najlepiej graj człowiekiem i nie będzie kłopotów[http://www.starwars.com/databank/species/ <-- tu masz linka o rasach ale jest po angielsku]. Wybierz potem profesję. Jeśli nie znasz się na cechach zrób tak jak Baca. Potem opis postaci i historia.

Na tą chwile są już zajęte dwa miejsca. Przez Bacę i Asthnera.
Dante
Mat
Mat
Numer GG: 3604434
Kontakt:

Post autor: Dante »

Dobra jestem człowiekiem, który trafił do akademi kierowany ,mocą pasuje ?
Terion
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Post autor: Terion »

hejka jest jeszcze miejsce dla jednego pilota przemytnika?? ni znam systemu ale lubiłem sobię o tym poczytać i oczywiście filmy (star wars)
Nalavara
Tawerniak
Tawerniak

Post autor: Nalavara »

Imię: Leilia
Rasa:człowiek
Profesja:Jedi Consular (niech będzie ktoś wyedukowany w towarzystwie)

Ekwipunek:
Jakiś miecz świetlny w kolorze granatu. Blaster lekki. Nie nosi zbroi, tylko lekką wygodną i praktyczną szatę.
Historia: Urodziła się w szlacheckiej rodzinie. Zawsze miała wszystkiego pod dostatkiem. Takie typowe, rozpuszczone dziecko. Nikt jednak nie podejrzewał, ze będzie dysponowała jakąkolwiek mocą. Gdy jej zdolności zostały odkryte. Rodzice gorąco protestowali przed wysłaniem jej do akademii, gdyż miała wyrosnąć na 100% snobistyczną szlachciankę. Dziewczyna jednak chcąc zrobić na złość rodzicom, wyraziła ogromną chęć zostania Jedi. Sama nie wiedziała, na co się pisze. Ciężkie treningi utemperowały skutecznie jej nieznośny charakter, a wiedza, jaką zdobyła wcześniej pozwoliła jaj na swobodne obracanie się w wyższych sferach społeczeństwa, w śród polityków i wysoko urodzonych.

Charakter i wygląd: Miła, elokwentna. Znielubi walczyć, zawsze próbuje najpierw dyplomacji, potem siły. Potrafi być wredna, i jak czegoś chce, a tego niedostaje potrafi być nieprzyjemna (co zostało jej z dzieciństwa :D). Ma długie, białe włosy. Które nosi rozpuszczone, spięte na głowie złota opaską, bądź spięte w warkocz. Skóra raczej ciemniejsza, ogorzała na słońcu. Oczy jasne, w złotym odcieniu. Podczas wykonywania zadań nosi zwykły strój Jedi, ale kiedy ma chwilę czasu dla siebie, uwielbia nowe ciuchy, w końcu musi się mieć, w czym pokazać.

Mam nadzieję, że może być :P
Terion
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Człowiek, młody przemytnik, uciekł z meteorytu gdzie za młodu został sprzedany w niewole za długi karciane ojca, wytrzymał tam 12lat, jako że był zdolny nauczono go jazdy pojazdami naziemnymi i kąputerami, jednak chciał poznać wszechświat i te wszystkie zdolności jakie zdobył w meteorycie pozwoliły na to by porwał mały statek i samotnie nim przemieżył kilka galktyk, aż nie dotarł na obrżeża cywilizaci, i tam się przyczaił kilka lat. Życie tam było trudne i nauczyło go nieufać nikomu kogo spotka, ale również nauczyło kradzieży i ryzykowania własnym życiem. Teras powraca w głąb zamieszkanych galaktyk na nieco większym statku (Narrano, jego nazwa) którym przemyca broń, uciekinierów i jedzenie. Farlen (prawdziwego nazwiska nikomu nie podaje, posługuje się sfałuszowanymi nazwiskami), ma 28 lat nie jest wysoki i jest raczej chudy, niezbyt silny, jednak diablo zręczny co mu pomaga w sterowaniu statkami gwiezdnymi i strzelaniu. Ale jego głuwną bronią jest inteligencjia (pewnie po matce) i urok osobisty (też po matce), jego budowa jest średnia.

Ekwipunek: Dwa blastery z dodatkowymi ładunkami energii, statek kosmiczny, ubrany w lekki zdziebko zużyty skafander kosmiczny, a gdy go nie używa to szerokie spodnie z mnustwem kieszeni, sweter z wełny i kamizelka, plecak, przenośny mały kąputer i takie tam.
Ostatnio zmieniony środa, 22 grudnia 2004, 09:03 przez Terion, łącznie zmieniany 4 razy.
Dante
Mat
Mat
Kontakt:

Rokuszo z powodu amnezji trafił do akademii i szkoli się tam.
Lord of Dorkness
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Dobra ogłaszam wstępny skład :Baca, Asthener,Nalavara, Terion.
Mam nadzieje, że się nie zmieni. Jeszcze dokonam niezbędnej buchalterii. Ostateczne konsultacje i możemy grać. Jak nikt z nich nie zrezygnuje nie ma wolnych miejsc. Sorry.
Dante
Mat
Mat
Kontakt:

Ej no zgłosiłem się pierwszy !! I dałem życiorys.
Lord of Dorkness
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Przecież pisałem, że nie liczy się szybkość zgłoszenia tylko kolejność przedstawiania postaci. Czyli życiorys i opis. Statystyki były drugorzędną sprawą. Poza tym z takim życiorysem do SW? Proszę...
Terion
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

CECHY:
Siła: 8
Zręczność: 17
Wytrzymałość: 8
Inteligencja: 15
Mądrość: 11
Charyzma: 14

1 -Wycena 2
2 -Nawigacja w podprzestrzeni 4
3 -Blef 3
4 -Używanie komputera 4
5 -budowa(statki kosmiczne) 2
6 -Ładunki wybuchowe1
7 -Przebranie 1
8 -Fałszerstwo 4
9 -Zbieranie informacji, 2
10 -Ukrywanie się 2
11 -Wiedza(organizacje przestępcze planety) 1
12 -Nasłuchiwanie 2
13 -Ciche poruszanie się 2
14 -Pilotowanie 4
15 -Naprawa 4
16 -Przeszukiwanie 2
17 -Spostrzegawczość 4

500 kredytów

Atuty:
-oburęczność
-strzał w biegu

KIEDY GRAMY??, bo coś nikt się nie odzywa:(
Lord of Dorkness
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Zaczynamy w środę 29.XII.2004 Nie mam jeszcze odzewu od Bacy. Ale jakby, co to zaczynamy bez niego. Trudno.
Terion
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Niechcę być upierdliwy (jednak będę) dlaczego tak późno startujem, nie dałoby się 27 XII 2004??
Nalavara
Tawerniak
Tawerniak

Post autor: Nalavara »

ja to w sumie nie wiem jak będę mogła 29... moze mi się nieudac dobić do kompa.. bobędę u cioci i nie iwem czy brat mi da do kompa usiąść... a wracam 30... ale zobaczymy...
Lord of Dorkness
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Więc proponuje zacząć grę w nowym roku. Bo chyba grać miedzy świętami nie ma sensu. skoro może nie być graczy. Zacznę grę w pierwszy poniedziałek po nowym roku to będzie trzeci bodajże.
Baca
Szczur Lądowy

Post autor: Baca »

Sorry że nic nie pisałem, ale nadal jestem chetny do gry.
Lord of Dorkness
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Ok, przyjąłem. Dzięki.
Obrazek
EDYCJA!!!EDYCJA!!!EDYCJA!!!EDY...
Baca
Szczur Lądowy

Post autor: Baca »

Kiedy startujemy???