[LineageII] PvP (rekrutacja finito)

Stare i nieaktywne wątki z Rekrutacji.
GORAS
Pomywacz
Numer GG: 8970290
Kontakt:

Post autor: GORAS »

Rasa: Ork
Klasa: Destroyer
Broń +SA: Art of Battle Axe+ Health + Doom Shield
Zbroja: Doom Plate Armor, Doom Gloves, Doom Helmet, Doom Gloves, Doom Boots,
Earring of Black Ore x2, Necklace of Black Ore, Ring of Black Ore, Raccoon Ear
Tatoo: -moge zamiast tego wziasc 3 enchant weapon b-?

Wyglad:
Obrazek
Pavciooo
Kok
Kok
Kontakt:

Post autor: Pavciooo »

Blind, nie mów tutaj głupot :P
Co do uciekania przed summonami, pamiętaj, że obszar walki będzie ograniczony, a shioulete (czy jakośtak :P) wali czarem (chyba drain) z dystansu :P Pozatym jak ktoś weźmie Warlocka i przywoła Kai'a i da mu Wind Walk 2 to jemu nie uciekniesz ^^ A summony ignorują evasion więc wiesz... ;)
Pozatym pamiętaj, że czary nie chybiają:P Skille łuczników też nie, normalne strzały mogą, ale np. double shot już na 100% trafi :D

Co do Swordsingera, to Ci się pomyliło z Bladedancerem :P BD musisz mieć koniecznie duale, SwS nie ma skilli do broni (oprócz tych z Elven Knighta czyli sword/blunt mastery)
Pozatym nie chwal się tak, bo staniesz się głównym celem, a jak narazie nie ma żadnego Healera co by Cię mógł leczyć efektywnie ;)

Ok, teraz co do kart postaci:
Memo, te duale są A grade, a masz mieć maks B grade (czyli 2 miecze C-grade). W dodatku duale mają konkretną SA i to inną niż Ty podałeś :P
http://lineage2.bo.pl/infopage.php?id=99
Tu na dole masz duale też, wybież sobie jakieś maks B-grade ;) Jak Ci się podoba SA Health to najlepszy wybór to dwa samuraj longswordy ;]

GORAS: Tatuaży nie można wymienić na enchanty (przynajmniej w pierwszej edycji mojej gry ;) ). Co do armora to miałeś tylko Set podać, resztę dam domyślnie Top B-grade....

Niech ktoś weźmie Tanka jakiegoś :P Dark Avenger czy Shilen Knight to też bardzo fajne postacie.
I tak nikt tego nie czyta...
BlindKitty
Bosman
Bosman
Numer GG: 1223257
Kontakt:

Post autor: BlindKitty »

Skille łuczników są traktowane jako skille broni czyli mogą spudłować (przez całą karierę zdarzyło mi się parę razy, wprawdzie szansa jest jak 1 do 1000 na tym samym lvl, ale jak strzela niższy lvl łucznik do high lvl Tyranta to co drugi skill potrafi nie wejść) :P a Kai'a na Totem Spirit: Ogre ściągam w ciągu chwili.
Co do czarów - a popatrz na tatuaże :P
Swordsinger - nie, nie pomyliło mi się, grałem ostatnio nim na custom servie gdzie miał dual weapon mastery i mógł śpiewać tylko z dwoma mieczami, zapomniałem ze normalnie jest trochę inaczej :oops:
Summonom uciekać zresztą będę tylko po to żeby je wymanewrować i dopaść summonera :P Tyrant = Stun -> zmaltretuję zanim się recovernie :P
I luzik, dam radę, chyba... :D A następnym razem zagram Prophetem jak tym razem padnę ;)
What doesn't kill you, just makes you... Stranger.

But above all - I feel I'm still on my long trip to nothingness.
Nadir
Kok
Kok
Numer GG: 3327785

Post autor: Nadir »

Rasa Dark Elf
Klasa:Phantom Summoner
Broń łuk Bow of Peril
Pancerz Zubei Heavy Set
Tatoo -4DEX +4CON +4 WIT - 4INT i +4 MEN -4 INT

Zobaczymy co z tego bedzie:P
Czasami mam uczucie, że przede mną rozpościera się wielki ocean prawdy, a ja siedzę na plaży i bawię się kamykami. Ale pewnego dnia nauczę się po nim żeglować.

Don't take your organs to heaven... heaven knows we need them here.
Pavciooo
Kok
Kok
Kontakt:

Post autor: Pavciooo »

Rekrutacja zakończona, gra rozpoczęta w dziale sesje.
I tak nikt tego nie czyta...
Zablokowany