[Nieboracy E1] [ Tu była nazwa, ale gdzieś się zgubiła]

Stare i nieaktywne wątki z Rekrutacji.
Perzyn
Bosman
Bosman
Numer GG: 6094143
Kontakt:

Post autor: Perzyn »

Pisze sie na to ale daj mi troche czsu na zrobienie postaci, jakieś 2 dni.
MAd Phantom
Arcymod Tawerniany
Arcymod Tawerniany

Post autor: MAd Phantom »

Ok - daje Ci 48 godzin, a potem... a potem jecze z kilkadziesiąt nim zacznie się sesja i dowolnie (no, ale bez przesady ) dużo po jej rozpoczęciu - bo naboru zamykać nie zamierzam - im więcej Nieboraków tym większy chaos
:D
Haer'dalis
Marynarz
Marynarz

Post autor: Haer'dalis »

MAd podesłałem Ci mojego Nieboraka. Czekam na kreatywną krytykę i uwagi :)
Terion
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Post autor: Terion »

hejka można się jeszcze zokrętować na tą sesjię ?? bo chetnie bym się rozerwał :twisted:
Waltos
Mat
Mat
Numer GG: 6635964

Post autor: Waltos »

Oczywiscież, panie drogiż, że zaokrętowac się można. Ino wypełnij kartę Nieboraka i podeślij ją MAdowi, a potem zapal papierosa (ewentualnie coli się napij) i czekaj spokojnie na jego opinię nt. karty...
żyję
MAd Phantom
Arcymod Tawerniany
Arcymod Tawerniany

Waltos, to ja miałem powiedzieć ;-P Cola może być, ale papierosów w tym topicu proszę mi nie palić (bo mi jeszcze posty pożółkną) - jednyne co można tu palić to czarownice :wink:
Ciekawe ile razy będę jeszcze pisał, że rekrutacja do sesji jest NIEPRZERWANA i będzie trwać po wsze czasy (czyli aż do momentu gdy te małe stworzonka przejmą Ziemię, czyli trochę po najbliższej wojnie atomowej)
:wink:
Haer'dalis
Marynarz
Marynarz

Wlasnie sam sobie odpowiedziales na swoje pytanie - dokladnie do tamtego momentu :D
Waltos
Mat
Mat
Numer GG: 6635964

Post autor: Waltos »

MAd, sory, chodziło mi specjalny rodzja papierosów - jak sama nazwa wskazuje są to papierowe osy, tylko jest problem, jak je zapalić... ale nieważne/ nie ważne (jak to się pisze?). A co do malych ludzików, to już dawno zawładnęły ziemią - siedzą w naszych glowach, a ich imiona to: głupota, debilizm, wariactwo, nienormalność. Wszystkie mam :lol:

Aj łont sesja! Aj lont sesja! MAd, zacznij w końcu tą sesje, bo mnie już szlag trafia na myśl o tym, że musze jeszcze czekać... :P
żyję
MAd Phantom
Arcymod Tawerniany
Arcymod Tawerniany

Czekam do soboty na ew. spóźnialskich potem... ODPALAMY (forum stanie w płomieniach i szybko z nich nie wyjdzie :wink: ) !
No chyba, że mi wentylatorek na North Bridgu siądzie do reszty (ma uszkodzony silniczek - dzisaj naprawiłem go używając: śróbokrętu, dwóch patyczków do czyszczenia uszu, pistoletu na wodę i płynu do rozmrażania zamków... i wszystko to było niezbędne!... ale i tak długo już nie pociągnie, a mi sie nie chce fatygować do sklepu :D )

No dobra, sobota już mineła a sesji nie widać... (ale nie pisałem o którą sobotę chodzi :wink: ) a to dla tego, że pomysłowi nauczyciele zafunduwali na jutro cztery(!) sprawdziany, więc...

Ale na pocieszenie wypiszę liste grających i pare spraw organizacyjnych

W rolach głównych:

:arrow: Waltos jako "Waltos Lodowy Tyłek" (hmm... bez skojarzeń proszę!) - Krosnolud, Łowca Chochlików i Grubas (ale lepiej go tak nie nazywajcie) w jednym
:arrow: Karczmarz w roli Detrytusa, Trolowego barbarzyńcy i dusigrosza (zabójcze (dosłownie) połączenie, zwłaszcza dla reszty dróżyny)
:arrow: Runiq jako Protazy Cienkonogi - pół-człowiek, pół-barbarzyńca i pół-Kulfon, ale i z Wielkiego Gulaszu też coś ma (albo tak sądzi)
:arrow: Haer'dalis jako Maciej Zgrabnadupcia (ale tylko dla kobiet) (Czy ktoś tu ma jakiś kompleks (mieszkaniowy)?) czyli człowiek, który chciał zostać krasnoludem, ale nie wyszło i jest boooostfem (nie mylić z bóstwem)
:arrow: Krycho skoleii (albbo z tramwaju) poprowadzi postać Waldemara Zulu gula, człowieka barbarzyńcy, który tylko raz zaczął pić - i wciąż nie wytrzeźwiał

Wielcy nieobecni (zgłosili się jako ewentualni chętni, ale na razie nie dostarczyli karty):
:arrow: Pan_Feanor
:arrow: Radkoff
:arrow: Phoenix
:arrow: Perzyn
:arrow: Terion
:arrow: Dante

Nawet gdy sesja się zacznie to wciąż możecie słać karty i zostaniecie dołączeni do gry (zapraszam serdecznie)

A ze spraw organizacyjnych:

:arrow: Pisać możecie w dowolnej osobie, a najlepiej narrację w osobie trzeciej, ale myśli i słowa postaci w osobie pierwszej (najlepiej zaznaczając uprzednio, że to mówi postać, poprez napisanie jej imienia tak jak to część osób robi z alternatywnymi ego), ale wszystko piszcie w formie niedokonanej (czyli co chcesz zrobić, a nie c robisz)
:arrow: możecie zakładać alternatywy (jak on tak, to ja tak, a jak on tak, to ja...)
:arrow: Na sesji obowiązuje regualmin jaki napisałem w dziale "sesje"
:arrow: Wszelkie pytanie, pomysły, zastrzeżenia odnośnie sesji proszę pisać w tym temacie
:arrow: humor preferowany na sesji to różne waricje na temat Month Pythona, Prachetta, Shrecka... Benny Hill też może być, tak jak ironia (także złośliwa) a także wszelkie inne jego wersje poza "humorem blokowym" opartym na bluzgach, bluzgach i bluzgach (za tego typu zagrywki osoba zostanie wproszona z gry) i "humorem drewnianym" (czyli takim, że aż drzewo by sie uśmiało) - ten będzie tolerowany, no ale...
:arrow: Pamiętajcie, że Nieboracy wbrew pozorom nie są esencją absurdu i abstrakcji (choć za wiele do tego też im nie brakuje) - także proszę zbytnio nie szaleć (przy czym to "zbytnio" można bardzoluźno traktować) :wink:

Sesję postaram się zacząć w nadchodzącym tygodniu... czekajcie a będzie wam dane
:wink:
Ostatnio zmieniony niedziela, 2 stycznia 2005, 19:29 przez MAd Phantom, łącznie zmieniany 2 razy.
Dante
Mat
Mat
Numer GG: 3604434
Kontakt:

Post autor: Dante »

Ok może zagram jeśli można. Jakby co wpisz mnie na liste i pisz na pw.
Magnes
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 0
Kontakt:

Post autor: Magnes »

Widząc że ciekawie się zapowiada, podesłałem (mam nadzieję, że nie za późno) MAd Phantomowi kartę. Zmieniłem też awatarka, żeby oddawał moją postać... imć Archibalda Cichego.

A odnośnie padów strony Nieboraków - spowodowane były wyłączaniem prądu w Krakowie, gdzie stoi serwer dwudziestki. Mimo nasłania oddziału samobójczych dyplomatów ninja na tamtejszą elektrownię nie poprawiło się, dopóki bóg Wichura nie wytrzeźwiał.
MAd Phantom
Arcymod Tawerniany
Arcymod Tawerniany

Nigdy nie jest za późno :wink: Imć Archibald Cichy, kobold może czuć się w dróżynie, jak u siebie w domu :D (A jakby ktoś nie wiedział (niewierny): Magnes to nikt inny jak sam twórca Nieboraków we własnej osobie! :D )

Karczmarz

Post autor: Karczmarz »

Tak się właśnie zastanawiam, czy twórca gry ma większe prawa niż mistrz :twisted:

Coraz lepiej się to zapowiada, niestety nadal nie ma rozpoczęcia (przeklęci nauczyciele, we don`t need no education !!). A jesli już mowa o nauce, to myślałem MAd, że będziesz się uczył na te 4 sprawdziany, a tymczasem widzę cię na tym forum cały dzień :wink:
MAd Phantom
Arcymod Tawerniany
Arcymod Tawerniany

MG ma zawsze rację... chyba, ze wpadnie admin Forum - to zmienia postać rzeczy ;-P

no bo mnie ciągle zagadujecie ;-P
Haer'dalis
Marynarz
Marynarz

Tak się niewinnie zapytam o dwie rzeczy:
a) jak poszły sprawdziany ?? :twisted:
b) co z Nieborakami? Booostfo zdążyło się znowu urodzić po tym jak je zjadł jamodyl i robi się niecierpliwe :P
MAd Phantom
Arcymod Tawerniany
Arcymod Tawerniany

Ad. a) Z czterech zapowiedzianych, trzech nie było (a to niby elitarna szkoła jest :D ). A ten który został (najtrudniejszy niestety - nauczycielka nie miała poczucia humoru swego czasu (ponieważ NP można było zgłaszać u mnie tylko do końca zeszłego tygodnia, więc Ci którym coś zostąło zgłaszali dla jaj: "żeby się nie zmarnowało" - szło wiec po 20 NP na każdej lekcji, aż okazało sie, że jedna pani nie załapała żartu...), więc się zdenerwoawała "zmodyfikowała" pytania dla naszej klasy) poszedł tak sobie :wink:

AD. b) Czekajcie a będzie wam dane :wink:
zacznę w tym tygodniu, może nawet przed weekendem - tylko zastanaiwam się... skoro Runiq ma dostęp do Neta tylko w wekendy to jak to rozwiązać by gry nie spowalniać?
Haer'dalis
Marynarz
Marynarz

Heh zycie jest niesprawiedliwe - w ten weekend akurat nie bede mial dostepu do neta. Bede w drodze z Angli do domciu :(
Zablokowany