[Nieboracy E1] [ Tu była nazwa, ale gdzieś się zgubiła]

-
- Bosman
- Numer GG: 6094143
- Kontakt:

-
- Arcymod Tawerniany

-
- Marynarz

-
- Marynarz
- Kontakt:

-
- Mat
- Numer GG: 6635964

-
- Arcymod Tawerniany
Waltos, to ja miałem powiedzieć ;-P Cola może być, ale papierosów w tym topicu proszę mi nie palić (bo mi jeszcze posty pożółkną) - jednyne co można tu palić to czarownice

Ciekawe ile razy będę jeszcze pisał, że rekrutacja do sesji jest NIEPRZERWANA i będzie trwać po wsze czasy (czyli aż do momentu gdy te małe stworzonka przejmą Ziemię, czyli trochę po najbliższej wojnie atomowej)

-
- Marynarz

-
- Mat
- Numer GG: 6635964
MAd, sory, chodziło mi specjalny rodzja papierosów - jak sama nazwa wskazuje są to papierowe osy, tylko jest problem, jak je zapalić... ale nieważne/ nie ważne (jak to się pisze?). A co do malych ludzików, to już dawno zawładnęły ziemią - siedzą w naszych glowach, a ich imiona to: głupota, debilizm, wariactwo, nienormalność. Wszystkie mam
Aj łont sesja! Aj lont sesja! MAd, zacznij w końcu tą sesje, bo mnie już szlag trafia na myśl o tym, że musze jeszcze czekać...

Aj łont sesja! Aj lont sesja! MAd, zacznij w końcu tą sesje, bo mnie już szlag trafia na myśl o tym, że musze jeszcze czekać...

żyję

-
- Arcymod Tawerniany
Czekam do soboty na ew. spóźnialskich potem... ODPALAMY (forum stanie w płomieniach i szybko z nich nie wyjdzie

No chyba, że mi wentylatorek na North Bridgu siądzie do reszty (ma uszkodzony silniczek - dzisaj naprawiłem go używając: śróbokrętu, dwóch patyczków do czyszczenia uszu, pistoletu na wodę i płynu do rozmrażania zamków... i wszystko to było niezbędne!... ale i tak długo już nie pociągnie, a mi sie nie chce fatygować do sklepu

No dobra, sobota już mineła a sesji nie widać... (ale nie pisałem o którą sobotę chodzi

Ale na pocieszenie wypiszę liste grających i pare spraw organizacyjnych
W rolach głównych:

Wielcy nieobecni (zgłosili się jako ewentualni chętni, ale na razie nie dostarczyli karty):

Nawet gdy sesja się zacznie to wciąż możecie słać karty i zostaniecie dołączeni do gry (zapraszam serdecznie)
A ze spraw organizacyjnych:

Sesję postaram się zacząć w nadchodzącym tygodniu... czekajcie a będzie wam dane

Ostatnio zmieniony niedziela, 2 stycznia 2005, 19:29 przez MAd Phantom, łącznie zmieniany 2 razy.

-
- Mat
- Numer GG: 3604434
- Kontakt:

-
- Marynarz
- Numer GG: 0
- Kontakt:
Widząc że ciekawie się zapowiada, podesłałem (mam nadzieję, że nie za późno) MAd Phantomowi kartę. Zmieniłem też awatarka, żeby oddawał moją postać... imć Archibalda Cichego.
A odnośnie padów strony Nieboraków - spowodowane były wyłączaniem prądu w Krakowie, gdzie stoi serwer dwudziestki. Mimo nasłania oddziału samobójczych dyplomatów ninja na tamtejszą elektrownię nie poprawiło się, dopóki bóg Wichura nie wytrzeźwiał.
A odnośnie padów strony Nieboraków - spowodowane były wyłączaniem prądu w Krakowie, gdzie stoi serwer dwudziestki. Mimo nasłania oddziału samobójczych dyplomatów ninja na tamtejszą elektrownię nie poprawiło się, dopóki bóg Wichura nie wytrzeźwiał.

-
- Arcymod Tawerniany

Tak się właśnie zastanawiam, czy twórca gry ma większe prawa niż mistrz
Coraz lepiej się to zapowiada, niestety nadal nie ma rozpoczęcia (przeklęci nauczyciele, we don`t need no education !!). A jesli już mowa o nauce, to myślałem MAd, że będziesz się uczył na te 4 sprawdziany, a tymczasem widzę cię na tym forum cały dzień

Coraz lepiej się to zapowiada, niestety nadal nie ma rozpoczęcia (przeklęci nauczyciele, we don`t need no education !!). A jesli już mowa o nauce, to myślałem MAd, że będziesz się uczył na te 4 sprawdziany, a tymczasem widzę cię na tym forum cały dzień

-
- Arcymod Tawerniany

-
- Marynarz

-
- Arcymod Tawerniany
Ad. a) Z czterech zapowiedzianych, trzech nie było (a to niby elitarna szkoła jest

AD. b) Czekajcie a będzie wam dane

zacznę w tym tygodniu, może nawet przed weekendem - tylko zastanaiwam się... skoro Runiq ma dostęp do Neta tylko w wekendy to jak to rozwiązać by gry nie spowalniać?

-
- Marynarz