oficerowie
Imie Nazwisko: Lardas Gowurnik
Stopien: Szeregowy
Pojazd: Czołg Bojowy "Puszek"
Historia: Nazywam się Lardas Gowurnik . Nazwisko Rosyjskie , jak słychać zresztą . Byłem w jednostce Parsivala , która rzekomo zgineła . Tak w zasadzie zginęła . Sam myślałem że Parsival zginał . Po powrocie na ziemie , chciałem dać sobie spokój z walką . Ale jak widać ciągnie mnie dalej do tego
[starcraft] Dziedzictwo Xel-Nagi [sesja zakonczona]

-
- Kok
- Numer GG: 3374868
No patrz... Stary Gowurnik! Dawno cię nie widziałem!!! Jestem ciekaw czym odleciałeś z Alpha 11... Jedyny statek który oficjalnie był to "Everlast" Będzie miło walczyć z tobą przy jednym boku. Apropos... wiesz może kto jeszcze przeżył? Bo boję się że wszyscy jednak przeżyli a wtedy będę skazany na rozstrzelanie 

jak piszę ortografy to nie poprawiaj... po wkurzamy BAZYL'E

-
- Kok
- Numer GG: 3327785
O zesz:P ta sesja juz sie skonczyla:P zapomnialem zmienic temat;) Ale w toku jest druga sesja stracrafta (jak zwykle sie zolwi, bo gracze zapominaja, ale zaraz temu zaradze poprzez odstrzal jednego zerga...) do ktorej zapraszam
Czasami mam uczucie, że przede mną rozpościera się wielki ocean prawdy, a ja siedzę na plaży i bawię się kamykami. Ale pewnego dnia nauczę się po nim żeglować.
Don't take your organs to heaven... heaven knows we need them here.

-
- Kok
- Numer GG: 3327785
No do tej raczej nie,bo jak mowilem sie skonczyla:P Ale rekrutacja do tej w toku trwa nadal i masz ja pod tym adresem viewtopic.php?t=2095 zapraszam:)
Czasami mam uczucie, że przede mną rozpościera się wielki ocean prawdy, a ja siedzę na plaży i bawię się kamykami. Ale pewnego dnia nauczę się po nim żeglować.