[Matrix] - szukam MG

Stare i nieaktywne wątki z Rekrutacji.
Mr.Zeth
Bosman
Bosman
Numer GG: 2248735
Kontakt:

Post autor: Mr.Zeth »

Ok, daj mi trochę czasu... jeszcze nie wiem do końca jak to zorganizować. Ja tu stricte storrytelling widzę :)

M.M. - Hmm... moze wyślij mi co sam wymyślisz na PW, a ja juz sobie poradzę :)
UWAGA -ZŁOŚLIWY MG!

Mr.Z pisze posta
Obrazek

Miałeś to w upie? Nie miej tego w d*pie!
Nadir
Kok
Kok
Numer GG: 3327785

Post autor: Nadir »

no to ja tez oczywiscie takiej zabawy nie mozna oposcic:)
Czasami mam uczucie, że przede mną rozpościera się wielki ocean prawdy, a ja siedzę na plaży i bawię się kamykami. Ale pewnego dnia nauczę się po nim żeglować.

Don't take your organs to heaven... heaven knows we need them here.
Thaevis
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Post autor: Thaevis »

ja sie zglaszam jako gracz ! jaka ma być karta ?
"Jeśli słowa wypowiada się z należytą pasją, a bogowie akurat się nudzą, bywa, że cały wszechświat przeformatowuje się wokół owych słów. Słowa zawsze miały moc odmieniania świata."
delur
Marynarz
Marynarz

Post autor: delur »

Zgłaszam się - chcę umieć biegać po ścianach itp. :P
Obrazek
Obrazek
Delur słucha:
Obrazek
Obrazek
Mr.Zeth
Bosman
Bosman
Numer GG: 2248735
Kontakt:

Post autor: Mr.Zeth »

Karta ma wyglądać tak:

Nick (tak zwracają się do siebie osoby w Zionie)
Imię i Nazwisko (tak zwracaja się do siebie w Matrixie)
Wygląd (twarz, ubranie, budowa etc.)
Specjalizacja:
(można być szczególnie wyspecjalizowanym w jednej rzeczy. Co kilka misji będzie można sobie "uploadować" kolejną specjalizację, specjalizacje wewnatrz matrix wyróżniłem (X) po nazwie (zeby nie było, ze ktoś w Zionie "skacze na wyzsze pietro" :D), specjalizację można potem "ulepszać" by dawały większe korzyści)
Strzelec, Operator-Mech, Pilot, Informator (odczytujący dane matrixa), Pająk (X) (chwilowe bieganie po ścianach, walka gł. za pomocą nóg), Skoczek (X) (długie i wysokie na kilka metrów skoki i akrobacje, walka za pomocą broni białej), Supersiła (X) (postać jest znacznie silniejsza, walczy za pomocą rąk), Cień (X) (postać potrafi uniknąć pojedynczych kul lecących na niego "od przodu", specjalizuje się w pistoletach i SMG), Strzelec (X) (specjalizacja w broni ciężkiej i snajperskiej, celuje szybciej i lepiej)
UWAGA -ZŁOŚLIWY MG!

Mr.Z pisze posta
Obrazek

Miałeś to w upie? Nie miej tego w d*pie!
Arxel
Kok
Kok
Numer GG: 8564458

Post autor: Arxel »

Nick:Koder.
Imię i Nazwisko: Alex Kamiński
Wygląd:
W Matrixie:
http://img101.imageshack.us/my.php?imag ... xie9wm.jpg
W prawdziwym świecie:
Krótkie czarne włosy, zielone oczy, eloziomowa czpeczka:D.
Specjalizacja:
Informator
Ostatnio zmieniony niedziela, 26 lutego 2006, 18:07 przez Arxel, łącznie zmieniany 1 raz.
OŻESZ TY W PYTĘ WRÓCIŁEM NA FORUM :D!
Nadir
Kok
Kok
Numer GG: 3327785

Post autor: Nadir »

)Nick Nadir
Imię i Nazwisko Michail Tigrow
Wygląd Szczuply wysoki z dredami niezbyt dlugimi, na tyle tylko ze mozna je zwiazac z tylu ale wystaja zza gumki jakies 3cm, zasepiona wychudzona twarz mroczne oczy, ubrany w czarne bojowki i czarny golf na to narzucony luzny czarny plaszcz za kolana(obowiazkowo taki matrixowy :twisted: ), zawsze rozpiety, bron za paskiem spodni od strony plecow i maly gan na kostce u nogi
Specjalizacja: Cień
Czasami mam uczucie, że przede mną rozpościera się wielki ocean prawdy, a ja siedzę na plaży i bawię się kamykami. Ale pewnego dnia nauczę się po nim żeglować.

Don't take your organs to heaven... heaven knows we need them here.
Thorgrim
Majtek
Majtek
Numer GG: 1099483

Post autor: Thorgrim »

Nick: Hemar

Imię i Nazwisko: Piotr Hemarow

Wygląd: Wysoki, szczupły, spodnie bojówki czarne z szelkami, czarna koszulka, czarny płaszcz matrixowy, czarne glany, czarne okularki, 2 pistolety przy nadgarstkach (HK .40 USP-SD), jeden na pasku, przy kostce nóż, na plecach Barret M 82A1, przy pasku 3 magazynki.

Specjalizacja: Informator, Strzelec(X).
Nyano
Mat
Mat
Numer GG: 3030068

Post autor: Nyano »

Nick: Deus
Imie i nazwisko: Ivan Grey
Wygląd: Posiada długie, brązowe włosy. Wysoki. Raczej przystojny. Ubrany w koszulę khaki i dżinsy. Nie wyróżniałby się w Matrixie niczym, gdyby nie fakt, że przez plecy ma przewieszony miecz półtoraręczny.
Specjalizacja: Skoczek

(Z początku chciałem być 100% Ziończykiem, ale zrezygnowałem)
Bóg na Krzyżu był tylko kolejną religią, która uczyła że miłość i morderstwo są nierozłącznie związane - że w końcu Bóg zawsze pije krew
Radar
Mat
Mat
Kontakt:

Post autor: Radar »

Nick: Ramuel / Jack
Imię i Nazwisko: Ramuel Jackson
Wygląd: Piwne oczy, którkie czarne włosy, w miarę postawny, wysoki, szczupły. Ubrany w luźną koszulę i dżinsy.
Specjalizacja: Supersiła.
Ostatnio zmieniony wtorek, 28 lutego 2006, 15:20 przez Radar, łącznie zmieniany 1 raz.
Trocinka
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Post autor: Trocinka »

Nick: Nox
Imię i nazwisko: Nicole Virtue
Wygląd: Nie wyróżnia się niczym specjalnym. Długie brązowe włosy nosi związane w kitkę. Nosi bojówki moro, ciemną obcisłą koszulkę, na nadgarstku przewiązany ma rzemyk, pamiątkę z czasów bycia w Matriksie. Zawsze ma przy soie mały, poręczny pistolet- tak na wszelki wypadek.
Specjalizacja: Cień
Malutkus
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 9627608

Post autor: Malutkus »

Nick: Mundy
Imię i nazwisko: Marshal Landon
Wygląd: Krótkie, jasne włosy, szczupły, niski. W lewym uchu nosi kolczyk. Ubrany w ciemną bluzę i szare spodnie. W Matrixie chodzi w czarnych spodniach i czarnej marynarce, nosi też ciemne okulary.
Specjalizacja: Pająk
Ostatnio zmieniony niedziela, 26 lutego 2006, 14:53 przez Malutkus, łącznie zmieniany 1 raz.
Thaevis
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Post autor: Thaevis »

Nick:Azazel
Imię i Nazwisko: Nicolas Ortens
Wygląd:Jak myślicie skąd się wzieła jego ksywa ? Otóż w syjonie wygląda jak demon. Chodzi w czarnych ubraniach a jego czarne włosy sięgają końca pleców...do tego ten demoniczny uśmiech.Jednak w Matrixie jest zupełnie innym człowiekiem, ubiera się w czarne skóry jak większość oraz ma modną dobrze zrobioną fryzure.Zawsze ma przy sobie berreta 9mm
Specjalizacja: Pająk
"Jeśli słowa wypowiada się z należytą pasją, a bogowie akurat się nudzą, bywa, że cały wszechświat przeformatowuje się wokół owych słów. Słowa zawsze miały moc odmieniania świata."
M_M
Kok
Kok
Numer GG: 0

Post autor: M_M »

Nick: Set
Imię i Nazwisko: Peter Thompson
Wygląd: Czarna Skórzana kurtka, dżinsowe spodnie, Czarne włosy, czarne oczy, karnacja biała.
Specjalizacja:
Pająk (X) (chwilowe bieganie po ścianach, walka gł. za pomocą nóg)
Rowerem pod górkę nie zjedziesz...
Thorgrim
Majtek
Majtek
Numer GG: 1099483

Post autor: Thorgrim »

Btw. Przy tak dużej ilości zgłoszeń, powinny powstać załogi poszczególnych statków i jednocześnie grupy wypadowe do matrixa. Moja propozycja dla MG
Nyano
Mat
Mat
Numer GG: 3030068

Post autor: Nyano »

Thor ma rację.

I jeszcze takie pytanko do MG:
Na Nabuchodonozorze były stopnie. Czy na naszym statku / statkach też będzie jakaś hierarchia? jeśli tak, to od czego będzie zależała?
Bóg na Krzyżu był tylko kolejną religią, która uczyła że miłość i morderstwo są nierozłącznie związane - że w końcu Bóg zawsze pije krew
delur
Marynarz
Marynarz

Post autor: delur »

Nick: Nemesis (czyt. Nemezis)
Imię i Nazwisko: Kate Clear
Wygląd:
-Ogólny
Blada, rude włosy, niebieskie oczy, sine usta.
-Zion
Ma na sobie długą brązową koszulę, sięgającą do kolan, rude włosy spięte w kucyk, na nogach zniszczone zniszczone adidasy, czarne dżinsy
-Matrix
Obcisłe (podkreśla jej kształty :>) skórzane czarne ubranie, wysokie glany.

Specjalizacja: Pilot, a w Matrixie chciałbym pomieszanie Skoczka i Pająka czyli skacze robi akrobacje kopie i walczy na pięści, mogę ?
Obrazek
Obrazek
Delur słucha:
Obrazek
Obrazek
Zablokowany