podróż do alagaesii

-
- Bombardier
- Numer GG: 2832544

-
- Pomywacz
- Kontakt:
nie
nie ma żadnych pół elfów i z tego się ciesze bo rzadko kiedy człowiek związuje się z elfem i jest to moim zdaniem nie realne 

se onr sverdar sitja hvass!! -oby wasze miecze pozostały ostre
se mor'ranr ono finna-obyś odnalazł spokój

-
- Marynarz
- Kontakt:

-
- Kok
- Numer GG: 0
Imie: Ivor
Rasa: Elf
Profesja: Czarodziej
Opis wygladu: Czarne oczy i włosy, Zielona szata czarodzieja, kilka fiolek z różnymi miksturami, młot bojowy, dwa krótkie miecze
Opis charakteru
- leniwy
- agresywny
- posiadający cechy przywódccze
Umiejętności:
- silny
- zna pradawną mowę
- mądry
- umie czytać i pisać
Rasa: Elf
Profesja: Czarodziej
Opis wygladu: Czarne oczy i włosy, Zielona szata czarodzieja, kilka fiolek z różnymi miksturami, młot bojowy, dwa krótkie miecze
Opis charakteru
- leniwy
- agresywny
- posiadający cechy przywódccze
Umiejętności:
- silny
- zna pradawną mowę
- mądry
- umie czytać i pisać
Rowerem pod górkę nie zjedziesz...

-
- Tawerniak
- Numer GG: 5438992
- Kontakt:
Imie: Epyon
Rasa: człowiek
Klasa: Smoczy Jeździec
Opis wygladu: wysoki brunet z krótko przystrzyżonymi kruczoczarnymi włosami, o zielonych oczach. Zazwyczaj ubrany w białą koszulę i czarne spodnie. Na plecach trzyma miecz smoczego jeźdźca o czarnej barwie.
Opis charakteru: mocny charakter, trudno nad nim zapanować, indywidualista
Historia: Gdy Epyon miał 13 lat, specjalnie dla niego wykluł się czarny smok, którego chłopak nazwał Kiba. Smoczy jeździec podjął szkolenie, ucząc się magii i władania mieczem. W darze otrzymał miecz smoczego jeźdźca, w kolorze łusek smoka.
Ekwipunek: miecz smoczego jeźdźca o czarnym ostrzu, który Epyon nazwał Wyrda (los)
Rasa: człowiek
Klasa: Smoczy Jeździec
Opis wygladu: wysoki brunet z krótko przystrzyżonymi kruczoczarnymi włosami, o zielonych oczach. Zazwyczaj ubrany w białą koszulę i czarne spodnie. Na plecach trzyma miecz smoczego jeźdźca o czarnej barwie.
Opis charakteru: mocny charakter, trudno nad nim zapanować, indywidualista
Historia: Gdy Epyon miał 13 lat, specjalnie dla niego wykluł się czarny smok, którego chłopak nazwał Kiba. Smoczy jeździec podjął szkolenie, ucząc się magii i władania mieczem. W darze otrzymał miecz smoczego jeźdźca, w kolorze łusek smoka.
Ekwipunek: miecz smoczego jeźdźca o czarnym ostrzu, który Epyon nazwał Wyrda (los)

-
- Pomywacz
- Kontakt:
lekkie zmiany
postanowiłem odwzorować trochę bardziej książke i zapowiadam że dwie najlepsze historie będą smoczymi jeźdźcami więc piszcie jak najlepsze historie aha i jeszcze jedno niema żadnego faworyzowania i to się tyczy mangelee i osorii mimo iż osoria jest moją siostrą cioteczną a mangelee najlepszą przyjaciółką to nie bede ich faworyzował aha i jeszcze jedno mistrzu miecza wątpie w to że elfy mają młoty bojowe więc chyba raczej się nie zgodze na te młoty bojowe ale jeszcze to rozważe i dodaj swoją historie i przysyłajcie mi to na priva no to chyba wszystko niedługo ściągne mape alagaesii i wszyscy zobaczą ten fantastyczny kraj
[Mógłbyś zacząć stosować jakąkolwiek interpunkcję? Bo powoli zaczynam się irytować. Wierz mi, nie chciałbyś zirytować moderatora... - dop. FLK]
[Mógłbyś zacząć stosować jakąkolwiek interpunkcję? Bo powoli zaczynam się irytować. Wierz mi, nie chciałbyś zirytować moderatora... - dop. FLK]

-
- Tawerniak
- Numer GG: 5438992
- Kontakt:

-
- Pomywacz
- Kontakt:
JESZCZE RAZ SMOCZYMI JEŹDŹCAMI MOGĄ BYĆ TYLKO DWIE OSOBY- MOŻE PÓŹNIEJ WPROWADZE WIĘCEJ ALE NARAZIE NIE- I JA WYBIERAM KTO BĘDZIE SMOCZYM JEŹDZCEM A KTO NIE

[Wstawiłam mapę za Ciebie, bo coś Ci nie wychodziło ^^ No i połączyłam posty - na przyszłość nie pisz ich jeden pod drugim; edycja jest po to, aby tego uniknąć - dop. FLK]

[Wstawiłam mapę za Ciebie, bo coś Ci nie wychodziło ^^ No i połączyłam posty - na przyszłość nie pisz ich jeden pod drugim; edycja jest po to, aby tego uniknąć - dop. FLK]

-
- Pomywacz
- Kontakt:
a więc: historia jest trochę za krótka radarze , mógł byś ją trochę urozmaicić . tylko nie pokoją mnie ci mnisi wojownicy , w alagaesji nie ma żadnych mnichów, mogłes pobierać nakuki od krasnoludzkich kapłanów albo od elfich ale napewno w alagaesji nie ma żadnych mnichów wiec zmień tą historię

-
- Pomywacz
- Kontakt:

-
- Kok
- Numer GG: 0

-
- Marynarz
- Kontakt:
Ja mam takie głupie pytanie :a jak ja chcę zostać smoczym jeźdźcem, napiszę historię jeźdźca i mnie nie wybierzesz (
) to muszę pisać od nowa ?? I zmieniać kartę ??

Ostatnio zmieniony sobota, 25 lutego 2006, 08:32 przez Feniks 34, łącznie zmieniany 1 raz.

-
- Majtek
- Kontakt:

-
- Pomywacz
- Kontakt:
postanowiłem zrobić tylko dwóch jeźdzców bo każdy by chciał być jeźdzcem ale skoro jest tyle protestów to zmieniłem zdanie i będzie sześć smoczych jeźdzców a rozwiążemy ten problem tak najpierw napiszecie tę karte postaci na smoczego jeźdzca a puźniej jak was nie wybiore to zmienicie historie
aha i na tej sesji może być od 7 do 14 graczy więc sześć będzie smoczymi jeźdzcami więc niech najpierw wszyscy mi napiszą historie na smoczego jeźdzca wszyscy którzy chcą nim być a ja wybiore 6 najlepszych życzę miłego tworzenia kart
sesje zaczynamy od czwartku więc się pospieszcie
aha i na tej sesji może być od 7 do 14 graczy więc sześć będzie smoczymi jeźdzcami więc niech najpierw wszyscy mi napiszą historie na smoczego jeźdzca wszyscy którzy chcą nim być a ja wybiore 6 najlepszych życzę miłego tworzenia kart
sesje zaczynamy od czwartku więc się pospieszcie

-
- Marynarz
- Kontakt: