[Marvel RPG] Amazing X-Men - ZAMKNIĘTA, KOMENTARZE -

Stare i nieaktywne wątki z Rekrutacji.
Zablokowany
Ouzaru
Mat
Mat
Numer GG: 16193629

Re: [Marvel RPG] Amazing X-Men - ZAMKNIĘTA, KOMENTARZE -

Post autor: Ouzaru »

Mój numer jest w profilu :P Wystarczy chyba napisać do konkretnej osoby, czy może Ci podać swój numer i tyle. Ew rozegrać dialog przez maila/PW. Nie każdy też ma czas o tej samej godzinie, żeby siedzieć.
Obrazek
Darlar
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 8299547

Post autor: Darlar »

Co mi po twoim gg w profilu jak mnie na nim banujesz? Poza tym wszyscy jakoś się pojawiają o.O Gdyby mieli się ciągle mijać to nie wymyślonoby komunikatorów.
O o
/¯_____________________________________
| IMMA FIRIN' MAH LAZOR!!! BLAAAAAAAH!!!
\_¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Ouzaru
Mat
Mat

UPS xD xD xD xD xD Sorry, zupełnie o tym zapomniałam :lol: I tak sytuacja na sesji raczej nie daje możliwości, żeby plotkować :P 'Czeba' działać :P

EDIT
Już odblokowany ;)
Obrazek
Evandril
Mat
Mat
Numer GG: 19487109

Post autor: Evandril »

Ja swój numer podałem już gdzieś wyżej, więc nie ma sensu, żebym się powtarzał. Zwykle (ale nie zawsze) jestem wieczorem, między 20-22, więc jakby co, to łapać mnie w tych godzinach (nawet jeśli pokazuje, że jestem niedostępny).

Co do posta, to Jason czeka, aż będzie przydatny, a póki co wypatruje ew. zagrożenia.
"Trzymaj się swych zasad! To jedyne co Ci pozostało w świecie Chaosu."
WinterWolf
Tawerniana Wilczyca
Tawerniana Wilczyca
Kontakt:

Post autor: WinterWolf »

Oki doki, wpisałam sobie na listę Wasze nry gg. Jak ktoś chętny znać mój to proszę na PW, ale sądzę, że póki nie wejdę do gry nie jest to konieczne :P Ja sobie już wszystko spisałam by później nie szukać. Mam filtry antyspamowe, więc jeśli nie mam numeru na liście, to się człowiek nie skontaktuje.

Z każdym dniem sesja zapowiada się coraz pyszniej. Jak utrzymacie takie tempo odpisów to może w okolicach weekendu uda nam się dołączyć :P

Wracam do mojej nudnej rzeczywistości. Czas uzdatnić notatki z wykładów.
Obrazek
Proszę, wypełnij -> Ankieta
Alien
Kok
Kok
Numer GG: 28552833

Post autor: Alien »

co do mnie to numer w profilu ;)
na gg ciężko mnie złapać ( z reguły jestem niwidoczny) a jeżeli już to w wtorek, czwartek i piątek o 15-do ok 16 i tak ok. 19 do 20
w pon i środy od 19.
w sobotę prawie zawsze mnie nie ma \
w niedzielę- jeśli w sobotę byłem to w niedzielę tak samo/ jeśli mnie nie było to wieczorkiem
trochę to skomplikowane ;)
co do dreamer'a - jeśli nawiąże kontakat z emmą to przekaże informacje o ogólnej sytuacji . jeśli nie to będzie siedział tam gdzie siedzi i gadał z kimś lub coś w tym stylu.
zapomniałem napisać to w poście ale proponuje żeby ktoś sprawdził czy na statku nie ma żadnego komunikatora z bazą x-man ;)
00088888000
Ouzaru
Mat
Mat

Jak Chang wróci z szukania apteczki czy innego zestawu "Zrób to sam - Uratuj życie szefowi", to potem może jeszcze raz pójść i sprawdzić, czy w tym wraku coś nadal działa ;) Wątpię, by radio było sprawne, ale warto się upewnić :) Póki co jednak drużyna jest zaangażowana w reanimację i lepiej dociągnąć to do końca, nim nam Bishop wykorkuje :P Dlatego najpierw masaż serca robił Peter, póki Jess była zajęta czymś innym, a teraz go zmieniła, by spróbował się skontaktować z Emmą w Instytucie...
Obrazek
Alien
Kok
Kok

radio na 100% nie działa( musiało coś pechowo się w nie wbić itp) ale wart sprawdzić czy aby na pewno nie działa ( w końcu sesja ma być niestandardowa nie?)
ale jakby nie patrzeć- tempo jest zajebiste- sesja istnieje czwarty dzień a już trzecia kolejka w połowie ;)
00088888000
Ouzaru
Mat
Mat

Właściwie to 3/5 osób odpisało :P Więc nawet więcej niż połowa xD Już się nie mogę doczekać kolejnego upka, intryguje mnie, kto do nas strzelał o_O Wątpię, by to był przypadek (agresywna manifestacja nowych mocy jakiegoś młodego mutanta), ale skoro już zostaliśmy zestrzeleni, to czemu nikt nie przyszedł?
Obrazek
Alien
Kok
Kok

to się szybko okaże ;)
.... <czeka na kolejny up> ;)
00088888000
Ouzaru
Mat
Mat

Tak się zastanawiam. Może, MG, zrobiłbyś tak, że jak większość odpisze, to już będziesz wrzucał upka? O ile działania reszty nie będą kluczowe dla fabuły/akcji.

Panowie, odpiszecie jutro, prawda? ^ ^'
Obrazek
Acid
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 20329440

Post autor: Acid »

I tak nie mam czasu, żeby siedzieć na GG. Zresztą - jakby moja dziewczyna widziała, że pół dnia sobie z kimś gadam, to by mnie wysłała w drogę powrotną do Polski ;). Zwłaszcza że sama nie jest pasjonatką RPG i nie rozumie mojej "pasji" :P. Pewnie i tak by nie uwierzyła, że to tylko taki dialog na sesję...

Co do postów i odpisów. Jeśli po trzech dniach nie wszyscy odpiszą, ale będę miał połowę postów, wrzucę upka, nie czekając na spóźnialskich. Czy to was satysfakcjonuje? :) Jeszcze tylko trochę i się dowiecie, czy Bishop przeżył :P.
Seks jest jednym z dziewięciu powodów do reinkarnacji. Pozostałych osiem się nie liczy.

Obrazek
Darlar
Marynarz
Marynarz

Tak się zastanawiam. Może, MG, zrobiłbyś tak, że jak większość odpisze, to już będziesz wrzucał upka? O ile działania reszty nie będą kluczowe dla fabuły/akcji.
Ta, w ogóle zrób sobie z mg sesję solową. Masz zajebiście samolubne podejście do tej gry.
Wiadomo, że działania reszty będą kluczowe bo w takim stanie jak teraz nasza drużyna pewnie zaraz umrze -,-
O o
\_¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Ouzaru
Mat
Mat

Ouzaru pisze:O ile działania reszty nie będą kluczowe dla fabuły/akcji.
*w ogóle pisze się oddzielnie ;)

Przecież nie napisałam, że MG ma dawać TERAZ upka, tylko jak odpis nie będzie ważny. A Acid zaznaczył, że wrzuci posta bez czekania na innych, jeśli nie odpiszą w umówionym czasie :) Więc jak dla mnie sprawa jest jasna. I wiem, że na sesji jest nieciekawa sytuacja, ale to przecież X-Meni :D

Jestem po solowej sesji i wiesz co? To bardzo dobry pomysł, żeby sobie jeszcze raz tak pograć ;)

PS. Zamiast czepiać się głupot, byś posta wrzucił na sesję :P :P :P :P :P
Obrazek
Mae
Szczur Lądowy

Post autor: Mae »

Acid, gdyby rzeczywiście zwolniło się miejsce w sesji - byłabym zainteresowana. Tyle tylko, że chciałabym grać postacią nieco nie pasującą do Twoich założeń wiekowych, jednak sądzę, że znaczenia większego by to nie miało.
W razie czego, daj mi znać, a przedstawię Ci kartę, ponarzekasz, każesz coś zmienić, zmienię, pomarudzę i może pogram. W sumie tylko nie wiem czy nie powinnam bardziej bojowej mocy wymyślić, hmpf.

W każdym razie, bla bla bla.
Darlar
Marynarz
Marynarz

Ja odpisze jutro po południu ^ ^
O o
\_¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Ouzaru
Mat
Mat

Poszedł wspólny post pisany z BK i Evem. Aliena pominęłam, gdyż jest skupiony i zajęty kontaktowaniem się z Emmą (pewnie nawet nie wie, co się dzieje wokół niego xD); tak samo Darlar chyba aktualnie robi sztuczne oddychanie, co go dyskwalifikuje jako towarzysza rozmowy :P Mam nadzieję, że panowie nie poczują się urażeni ;) Jakby co - wiecie, gdzie mnie szukać.
Obrazek
Zablokowany