[WFRP 2.0] Ostatni Tabor - ZAMKNIĘTA; KOMENTARZE -

Stare i nieaktywne wątki z Rekrutacji.
Zablokowany
Ninerl
Bombardier
Bombardier
Numer GG: 6110498

Re: [WFRP 2.0] Ostatni Tabor - ZAMKNIĘTA; KOMENTARZE -

Post autor: Ninerl »

Oj, Serge to Ty nie wiesz, że ja lubię dręczyć swoje postacie :P ? Założyłam, że dziewczynka ma zbyt dużo adrenaliny w żyłach, która zeszła dopiero potem ;) .

Kod: Zaznacz cały

Serge, dawaj upka, przecież nie musimy czekać na Nin, bo nic szczególnego się nie dzieje
Zaznaczam od razu, Acid, że z przyczyn tzw. "życiowych" raczej będę odpisywać co 2-3 dni (no, chyba że tak jak dziś w nocy/wieczorem będę mieć kawałek czasu)- ostatnio mam nieco inną prace niż dtychczas :? ...
Jam jest Łaskawą Boginią, która daje Dar Radości sercom ludzkim; na Ziemi daję Wiedzę Wiecznego Ducha, a po śmierci daję pokój i wolność . Ani nie żądam ofiary, gdyż oto ja jestem Matką Życia, i Moja Miłość spływa na Ziemię.
Acid
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 20329440

Post autor: Acid »

Ninerl pisze:Zaznaczam od razu, Acid, że z przyczyn tzw. "życiowych" raczej będę odpisywać co 2-3 dni (no, chyba że tak jak dziś w nocy/wieczorem będę mieć kawałek czasu)- ostatnio mam nieco inną prace niż dtychczas :? ...
Ja też mam sytuacje "życiowe", Ninerl - pracuję, studiuję, a jednak znajduję czas na odpisanie do sesji, zwłaszcza, że śledzę ją i zawsze czekam z utęsknieniem na upka, bo jak dla mnie ta sesja jest po prostu zajebista i świetnie się bawię. Jaki wniosek? Ten, komu zależy przykłada się i pisze dobre posty, a ci, co grają bo grają, piszą tak jak Ty :P. Ostatnio pokazałaś jak się ustosunkowujesz do sytuacji - podnosiłaś Taranisa będąc ranna w łopatkę? Bez komentarza :D.
Seks jest jednym z dziewięciu powodów do reinkarnacji. Pozostałych osiem się nie liczy.

Obrazek
Ouzaru
Mat
Mat
Numer GG: 16193629

Post autor: Ouzaru »

Mnie szokuje tylko jedno. Że na początku posta elfka była obolała i syczała z bólu przy każdym ruchu, a pod koniec miała tyle adrenaliny we krwi, że wzięła się za podnoszenie kolegi. Hmm... :roll:
Obrazek
Acid
Marynarz
Marynarz

zero pisze:Mnie szokuje tylko jedno. Że na początku posta elfka była obolała i syczała z bólu przy każdym ruchu, a pod koniec miała tyle adrenaliny we krwi, że wzięła się za podnoszenie kolegi. Hmm... :roll:
No właśnie, zero. Gdzie tu konsekwencja w pisaniu? Jak jestem ranny to siedzę pod ścianą ew. gdzieś, gdzie jest ciepło i się regeneruję... a nie dźwigam kolegów z drużyny, gdy sam ledwo chodzę xD. Dobrze, że nasz MG to wychwycił i odpowiednio się odniósł do sytuacji :).
Seks jest jednym z dziewięciu powodów do reinkarnacji. Pozostałych osiem się nie liczy.

Obrazek
Ouzaru
Mat
Mat

Spokojnie, Serge ma łeb na karku i jest wyczulony na postacie z syndromem... hmm... jak to było? Mary Sue? Nie pamiętam ^^' Jak będziemy robić głupoty, to i nam nieźle dowali, jak z tymi wilkami, kiedy Vinn sobie polazł :P
Obrazek
Acid
Marynarz
Marynarz

zero pisze:Spokojnie, Serge ma łeb na karku i jest wyczulony na postacie z syndromem... hmm... jak to było? Mary Sue? Nie pamiętam ^^' Jak będziemy robić głupoty, to i nam nieźle dowali, jak z tymi wilkami, kiedy Vinn sobie polazł :P
Ja wiem, że Warhammer to nie D&D i dlatego wiem też, na co mogę sobie pozwolić, a co zostawić MG. W Starym Świecie jest się kimś, kto może zginąć zanim zaliczy drogę z punktu 'A' do punktu 'B' i tak piszę swoje posty, by jak najlepiej oddać charakter swej postaci, ale i tak, by jej nie robić na wielkiego herosa. A że Throrgrim teraz rzucił się w wir walki? Cóż, swoje przeżył i umie się bić... zresztą, Serge wie najlepiej na co stać krasnoluda :D.

Obrazek
Ouzaru
Mat
Mat

Tamten ork to była tylko rozgrzewka, nie, długobrody? :D Pokażemy tym zapchlonym człekom, gdzie jest ich miejsce :D Tylko że Vinn nie lubi zabijać ludzi ^^'
Obrazek
Acid
Marynarz
Marynarz

zero pisze:Tamten ork to była tylko rozgrzewka, nie, długobrody? :D Pokażemy tym zapchlonym człekom, gdzie jest ich miejsce :D Tylko że Vinn nie lubi zabijać ludzi ^^'
Pokażemy :D. A Vinn to w ogóle taka cipka :P

Obrazek
Ouzaru
Mat
Mat

:lol: dziękuję! Teraz wiem, że dobrze odgrywam postać zgodnie z tym, co napisałam w karcie :D
Obrazek
Acid
Marynarz
Marynarz

Oj tam, żartowałem - jak na razie to khazad najbardziej ufa właśnie człeczynie i myślę, że tak już zostanie. Choć Taranis też wygląda na gościa z jajami (co rzadko się zdarza elfom :P).

Obrazek
Ouzaru
Mat
Mat

Człowiek, mag, romantyk, ekscentryk, cipka... Ej, wszystko się zgadza :P Vinnred lubi Taranisa, jest fajniejszy od maszkary i nie wtrąca się ^^
Kiedy przejmujesz dowodzenie, szefie? xD
Obrazek
Acid
Marynarz
Marynarz

zero pisze:Człowiek, mag, romantyk, ekscentryk, cipka... Ej, wszystko się zgadza :P Vinnred lubi Taranisa, jest fajniejszy od maszkary i nie wtrąca się ^^
Kiedy przejmujesz dowodzenie, szefie? xD
Już przejąłem, szefowo xD

Obrazek
Ouzaru
Mat
Mat

Ha! Widzisz, Serge? Nie muszę grać babką, żeby 'rzondzić' :mrgreen: 8)
Dobra, Kwachu, kończymy, bo mi mężczyzna już coś marudzi nad uchem :P Fajnie się obgadywało, do następnego :D
Obrazek
MarcusdeBlack
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 10004592

Post autor: MarcusdeBlack »

Kiedy wszystko inne zawodzi, na przód wystawia się krasnoluda,
Więc zostańmy przy tym.

Człowiek...elf stara się jak może.
"Prawdziwych przyjaciół trudno jest znaleźć, lecz stracić ich jest bardzo łatwo."

Marcus jest okay. Marcusdeblack się dziwnie odmienia jako całość ;P.
Avamea
Szczur Lądowy
Numer GG: 0

Post autor: Avamea »

Wybacz, Mistrzu, ale nie dam rady odpisywać na takim poziomie jak Twoi gracze a nie chcę z siebie robić pośmiewiska, więc rezygnuję z gry :(. Przepraszam za zamieszanie, poszukam jakiejś mniej ambitnej sesji...
MarcusdeBlack
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 10004592

Post autor: MarcusdeBlack »

Jaki poziom? Bez przesady, na litość boską!!!
Spójrz na moje pierwsze posty, to się wyrabia, przecież mistrz nie rozwali cię za dwa złe posty, trochę wiary w swoje możliwości.
Tu chodzi tylko o zaangażowanie i jakąś wyobraźnię. Tyle!
Ostatnio zmieniony wtorek, 7 kwietnia 2009, 21:06 przez MarcusdeBlack, łącznie zmieniany 1 raz.
"Prawdziwych przyjaciół trudno jest znaleźć, lecz stracić ich jest bardzo łatwo."

Marcus jest okay. Marcusdeblack się dziwnie odmienia jako całość ;P.
Ouzaru
Mat
Mat

Ej, bez żartów, nawet nie spróbowałaś! Daj choć jednego posta na próbę, przecież MG Cię przyjął, to chyba nie jest z Tobą aż tak źle :)
Obrazek
Zablokowany