Pokemon [Cień Szansy]

Stare i nieaktywne wątki z Rekrutacji.
BlindKitty
Bosman
Bosman
Numer GG: 1223257
Kontakt:

Re: Pokemon [Cień Szansy]

Post autor: BlindKitty »

@Alucard: 16 lat, to raz. Dwa, co w tym dziwnego że zwykle ćwiczy nago? Zwykle podczas ćwiczeń nikt jej nie widzi. A trzy, ta bielizna była porównywalnie zabudowana jak przeciętny strój na w-f radosnych gimnazjalistek, tylko może odsłaniała nieco większy kawałek brzucha. Zresztą w tym wieku jakieś 5% dziewcząt ma już za sobą swój pierwszy raz... Vero akurat pochodzi z rodziny w której nagość była traktowana raczej naturalnie, a i tak nieźle się przecież zawstydziła, kiedy zobaczył ją Joachim... Nie do końca więc rozumiem co miałeś na myśli.
What doesn't kill you, just makes you... Stranger.

But above all - I feel I'm still on my long trip to nothingness.
Nekonushi
Bombardier
Bombardier
Numer GG: 10332376
Kontakt:

Post autor: Nekonushi »

Zdaje mi się, że po prostu bardzo chciał obronić Keyhella, a argumenty wymyślił na siłę :) Poza tym - jak już mówiłem, te wszystkie rzeczy to są małe dziwnostki wpisujące się w luźny klimat świata, a choćby ostatni post Keyhell'a:
Keyhell w sesji [Pokemon] Cień Szansy pisze:Mike Raynor

Mike początkowo sięgnął do swojej kuszy, zawieszonej na plecach. Opamiętał się jednak, wiedząc, że nie zdąrzy tak szybko wystrzelić dwóch bełtów. Skrzywił się, bo w momencie kiedy pomyślał, o dobrej gadanie Damsa, ten strzelił kilka idiotycznych tekstów.
"Jedna z szans na przetrwanie przepadła. Cholera"
"A może ja sprobuję coś powiedzieć? Gówno z tego wyjdzie, ale jednak coś"
-Ehh.. Panowie, to chyba jakaś pomyłka! My nie mamy żadnego kamienia. Poza tymi, które ma pan flirciarz. ;) - rzekł z zakłopotanym uśmiechem
Obmyślił w głowie krótki plan działania.
"Powiem im, że kamień leży na ziemi. Kiedy się schylą, jednego kopne w brodę, równocześnie wyjmując kuszę i celując w drugiego"
Kot... na czy, KTO mi powie, że to jest luźny klimat Pokemonów? Ja rozumiem - sytuacja straszna, napad i w ogóle, ale zobaczcie, jak takie sceny były realizowane w Pokemonach - nawet one były pełne humoru (coś ala post Alucarda, którego postać świetnie się wpasowała w klimat moim skromnym zdaniem :) ) A twoja postać? "Jak by to rozwiązać w sposób BOJOWY" Sorry, ale mnie to się zupełnie z Pokemonami nie kojarzy.

Z drugiej strony, jeśli MG ma właśnie taką a nie inną formułę sesji, to chyba nie mam jak zaprotestować...
Obrazek
Obrazek
Czerwona Orientalna Prawica
Azrael
Bosman
Bosman
Numer GG: 0
Lokalizacja: Nie chcesz wiedzieć... naprawdę nie chcesz wiedzieć...

Post autor: Azrael »

@Alucard: 16 lat, to raz. Dwa, co w tym dziwnego że zwykle ćwiczy nago? Zwykle podczas ćwiczeń nikt jej nie widzi. A trzy, ta bielizna była porównywalnie zabudowana jak przeciętny strój na w-f radosnych gimnazjalistek, tylko może odsłaniała nieco większy kawałek brzucha. Zresztą w tym wieku jakieś 5% dziewcząt ma już za sobą swój pierwszy raz... Vero akurat pochodzi z rodziny w której nagość była traktowana raczej naturalnie, a i tak nieźle się przecież zawstydziła, kiedy zobaczył ją Joachim... Nie do końca więc rozumiem co miałeś na myśli.
:( Skoro postać BlindKitty ma 16 lat, to moja też mogła by mieć? :cry: - ;)

Co więcej 50% ma swój pierwszy raz przed ukończeniem 18 roku życia, a co setna (to już tylko moje prywatne zdanie) jak sądze wsadza swoje nagie fotki do internetu.... albo i gorzej niż nagie : /
Więc jak tu mówić o przesadzie? Może gdyby robiła to specjalnie, aby się pokazać...

Tekst podkreślony jest konstruktywny i napisany tylko po to, aby nie pisać jedno zdaniowego posta.
Grupa Nieszanowania Praw Ludzkich oraz Wspierania Bratniej Nienawiści na Tawernie

Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.
Ouzaru

Post autor: Ouzaru »

P.K(ot).L., popieram... Z Othe staraliśmy się pokazać nasze postaci z humorem i dobrze się bawić na sesji, Aluś z postami swojego flirciarza miał dobre akcje (jak choćby myśli postaci przy kupowaniu breloczka dla Ouzi ;)). Ale nie podobało się nam to, że niektórzy grają zbyt... poważnie. Nie każdy musi mieć dziecinną i infantylną postać, ale posiadanie pokemona chyba wiązało się z jakąś radością czy czymś w ten deseń, a to dość ciężko zauważyć w tej sesji. I moim zdaniem 75% winy za to ponoszą gracze, ale co ja się będę wypowiadać.
Szkoda, że tak fajnie zapowiadająca się rozgrywka zatraciła radosny i pogodny klimat :( A miałam takiego słodkiego Poka ^__^
Alucard
Bosman
Bosman
Numer GG: 9149904

Post autor: Alucard »

Taaaa... żółtego ;>

Do Kota (że BK w sensie)- Dobra. Kajam sie u stóp. Po prostu iedy to czytałem, inaczej sobie moja chora psychika wyobraziła :D
Do drugiego Kota- nie, niae starałesm sie wymyślac głupot. Po prostu wychodzę z założenia, że jeżeli MG przyjął takiego, a nie innego gracza (przecież w karcie była ta pierońska kusza) to spodziewa się jak ten będzie grał. Tak jak mówię- jeżeli do świata przyjmie sie 40 letniego żula, to skąd nagle myśli, że sesja będzie miała dziecięcy urok ;)
Ja i Ouz, Othe to jeden typo postaci
Perzyn, Keyhell i BK graja nieco poważniejszymi

I ja w tym nie widze nic zlego. WIęc skończmy temat
Mroczna partia zjadaczy sierściuchów
Keyhell
Mat
Mat
Numer GG: 9916608

Post autor: Keyhell »

Arghh.. Teraz wam się wzięło. Macie problemy o moją postać? Przecież kiedy wysyłałem kartę w, której wszystko było tak samo jak w sesji, albo kiedy była ta sprawa u Oak'a, nikt nie miał pretensji, ani się nie czepiał. Przecież sprawa jest zakończona - post który umieściłeś (Kot) został usunięty i zastąpiony innym, a ja stwierdziłem, że:
Keyhell pisze:Ja kończę tą dyskusję. Spróbuję wyluzować Mike'a i trochę mu sumieni dospawać. ;)
Więc nie wiem po jakiego **** (przepraszam za słowa) to ciągnąć. Jeśli tak bardzo, chcecie żebym grał dzieckiem, to może się potknę i po zaryciu głową w kamień, w skutek zniszczenia jakiegoś kawałka mózgu, cofnę się do inteligencji sześciolatka. Albo w ogóle rzucę tą sesję, bo prawdę mówiąc, po tych dwóch stronach awantur i użalania się nad Mike'iem, straciłem dobrą samoocenę i zapał do sesji.
Ostatnio zmieniony piątek, 8 lutego 2008, 18:28 przez Keyhell, łącznie zmieniany 1 raz.
Azrael
Bosman
Bosman

Ja i Ouz, Othe to jeden typo postaci
Perzyn, Keyhell i BK graja nieco poważniejszymi
Jak zwykle czuję się pominięty... :roll:
;)

Czy nie moglibyście częściej odpisywać? Np. raz na dzień? Albo chociaż raz na dwa dni?
Bo na razie coś nie idzie ta sesja doprzodu, a rekrutacja jak najbardziej.
Grupa Nieszanowania Praw Ludzkich oraz Wspierania Bratniej Nienawiści na Tawernie

Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.
Alucard
Bosman
Bosman

Wiesz, niektórzy jeszcze mają do tego zycie prywatne ;]
Egzamin na prawko, uczelnia, wpisy z dziekanatu, dziewczyna, pisanie we własnym zakresie a i ksiązke moznaby czasami przeczytać... :D
A twoja postac przeżyła 2 posty więc nie mam o niej zdania...
Azrael
Bosman
Bosman

Al... widzisz (u góry) przecież, że napisałeś tutaj dwa posty, które mogłeś zamienić na posty w sesji.
Wiem, wiem że to zajmuje mniej... że tu też chciałeś się wypowiedzieć, ale:
Wiesz, niektórzy jeszcze mają do tego zycie prywatne ;]
1.Jak nie zaczniesz odpisywać to możesz je stracić :twisted: ;)
Egzamin na prawko, uczelnia, wpisy z dziekanatu, pisanie we własnym zakresie a i ksiązke moznaby czasami przeczytać...
Ty weź się zdecyduj, co jest dla ciebie ważniejsze! To co wyżej, czy TRPG? (no i punkt 1 :P)
dziewczyna
A co to takiego? I po co to?

Proszę nie spamować - w tym temacie rozmawiamy o sesji i rekrutacji do niej w bardziej ważnych przypadkach niz wymagałoby to PW. Jak chcecie sobie pogadać na luzie to nikt nie broni wykorzystywać PW/GG/IRCa. - dop. Phoven

Hose15
Bombardier
Bombardier

Post autor: Hose15 »

Dlaczego nikt znowu nie odpisuje? Chyba pora zamknąć sesję, bo nie ma to najmniejszego sensu.
Azrael
Bosman
Bosman

Keyhell i Kot wyjechali na ferie, a Alucard... sam go spytaj :|

Nekonushi
Bombardier
Bombardier
Kontakt:

Właśnie wróciłem :D i od razu mogę odpisać... chociaż lepiej zrobię to jutro, źle się czuję :|
Obrazek
Obrazek
Alucard
Bosman
Bosman

Aucard przeprasza, ale jak wchodzi, to czasami jednego posta nie moze napisać bo go wywala...

Jak naprawie neta (dzień, 2 dni) to odpisze dłuższego posta. Jeżeli MG to nie odpowiada- zgadzam się acz z bólem na uśmiercenie...
Azrael
Bosman
Bosman

Widzisz Hose15? Jutro Kot, pojutrze Alucard i Keyhell... za trzy dni? Nie ma się co załamywać, będzie dobrze (oby).

Nekonushi
Bombardier
Bombardier
Kontakt:

@Azrael: patrz na datę, pisałem to wczoraj :P

Poza tym - ja już odpisałem :P i to z parę tygodni temu.
Obrazek
Obrazek
Azrael
Bosman
Bosman

No tak, ale w nieobecnościach napisałeś, że odpisywać będziesz dziś :P

Keyhell
Mat
Mat
Numer GG: 9916608

Post autor: Keyhell »

Wróciłem! Chociaż i tak ma odpowiedź padła przed wyjazdem. ;)
Zablokowany