[WFRP 2.0] Wewnętrzny Wróg - ZAMKNIĘTA; KOMENTARZE -

Stare i nieaktywne wątki z Rekrutacji.
Ouzaru

Re: [WFRP 2.0] Wewnętrzny Wróg - ZAMKNIĘTA; KOMENTARZE -

Post autor: Ouzaru »

Może jednak wybaczy takim dwóm Gupolom jak my? ^^'
Megara
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 0

Post autor: Megara »

Meg Was zabije, jak w ciągu 48 godzin nie pojawi się Wasz post, Misiaczki :P. A tak na poważnie, to nie miałabym serca, żeby 'zabić' ciężarną, więc Lucę wystawiam na pierwszy ogień hehe. Mam nadzieję, że szybko odpiszecie, bo ja już czekam ze swoim postem i jedynie zmodyfikuję go pod Waszym kątem :)

A swoją drogą, co tu taka cisza? Zwykle prowadziliśmy tutaj jakąś dyskusję a teraz cicho jak na cmentarzu - obudźcie się Pysiaczki, nie bądźcie Trupami :D
Twoje życie będzie miało taki sens, jaki Ty sam mu nadasz.
Ouzaru

Spokojnie, nikt tu nie śpi :) My byśmy już dawno odpisali, ale tak jakoś... eee... Niech się Serge tłumaczy xD
Serge
Kok
Kok
Numer GG: 9181340

Post autor: Serge »

No Maaadzia, Słooonko, zabijesz największego superstara tej sesji i sprawisz, że dzieciaczki Orlandonich zostaną pół-sierotami? :D Neva, przecież wiem, że masz gołębie serce, kobieto :P. Może to dark fantasy, ale Ty jesteś zbyt lite na takie akcje :P

Pamiętaj, że Bond nigdy nie zginął w swoich filmach <rotfl> :D

Aha, Ouzi - kocham Cię :D
Niebo i piekło są w nas, wraz ze wszelkimi ich bogami...

- Pussy Warhammer? - spytała Ouzi.
- Tak, to taki, gdzie drużynę tworzą same elfy. - odparł Serge.
Ouzaru

Ja Ciebie też, Serge :)

Meg, Cas woli zginąć razem z Lucą niż żyć bez niego :P Gdzie Ty znajdziesz dwóch takich fajnych graczy? :P Zaraz 'pogonię' mego Romeo i coś napiszemy :) Prawda, Promyczku? :*
Megara
Marynarz
Marynarz

Ouzaru pisze:Ja Ciebie też, Serge :)

Meg, Cas woli zginąć razem z Lucą niż żyć bez niego :P Gdzie Ty znajdziesz dwóch takich fajnych graczy? :P Zaraz 'pogonię' mego Romeo i coś napiszemy :) Prawda, Promyczku? :*
Wy to się chyba zgadaliście :P. No tak, miłość to miłość, ehhh... to żeście mnie urządzili :P. Przecież nie zabiję dzieciaczków, ale tego 'Bonda' to chyba trochę uszkodzę, żeby się za pewnie nie czuł (i nie liczy się, że jesteś moim przyjacielem, Gupku :P). Miiichaś, wiesz co? Zacznij więcej pisać, a mniej się przechwalać - wszystkim nam wyjdzie to na lepsze :P

Z całusami - Twoja krwiożercza MG :P

PS. Ouzi, trzymaj tego lenia na wodzy, ok? :D
Ouzaru

Michaś nie jest leniem, on po prostu jest zbyt zajęty, żeby odpisywać ^^ Pasiam, to wszystko moja wina xD

Acha, Meguś, dziękuję, że mnie ściągnęłaś na sesję :) Gdyby nie Ty, nigdy bym nie poznała Serge'a i nie byłabym teraz najszczęśliwszą istotką na świecie! :* (sorka, musiałam to w końcu napisać ^^')
Dziś puszczę posta :) Teraz moja kolej na wrzucanie ;)
Serge
Kok
Kok

Czy to źle, że chcę by wykazali się inni? Jak pamięcią sięgam, na początku wszyscy mieli mi za złe, że 'mianowałem się' dowódcą drużyny. Więc niech teraz pozostali ruszają głową i rozmawiają, gdy ja i Ouzi nie możemy odpisać. Przecież równie dobrze mógłbym pójść z Castiną na barkę i gładząc ją po brzuchu rozmawiać z nią o 'niczym', w końcu się kochamy i nie musimy gadać o Chaosie, kultystach i Etelce :). A swoją drogą, sama dobrze wiesz, jaka ta sesja by była bez Nas, więc o czym my tu w ogóle dyskutujemy? :P. Dobrze znamy swoją wartość, a jeśli chcesz się nas pozbyć to nie krępuj się... i tak wiem że tego nie zrobisz, Maaadzia :P

Post w drodze, krwiożercza MG ;)

Megara
Marynarz
Marynarz

Jak zawsze piszesz to co myślisz, Serge :P - normalka w Twoim przypadku :). Przecież tylko żartowałam, a Ty sobie wziąłeś to wszystko do siebie :P. Sam dobrze wiesz jak wyrazista jest postać Orlandoniego na tle pozostałych graczy (tak jak postać Brocha w sesji Vibe'a... Abbie od razu go pokochała :P). Grajmy dalej i bawmy się wszyscy dobrze, bo czekają nas jeszcze trzy przygody do konca :D. Czekam na Wasz post, Pysiaczki :)
Esmeralda
Majtek
Majtek

Post autor: Esmeralda »

Ja dodam tylko od siebie, że gdzie by Serge się nie pojawił, to i tak zawsze wyrasta na lidera drużyny (czy to Broch, Luca czy inny bohater - vide inne sesje), więc to chyba dobrze, że mamy w swoim składzie kogoś, kto myśli za naszą piątkę a nie tylko za siebie i wciąż sprawia że jesteśmy w jednym kawałku. Poza tym jakoś tak się przyzwyczaiłam, że lubię posłuchać, co ma do powiedzenia Luca i zwykle na tym co powie opieram swoje kolejne posty, bo po prostu mu ufam i wiem, że chce dla nas najlepiej :). Rzadko się zdarza tak wyrazista postać, więc graj tak dalej, Serge (choć myślę raczej, że to kwestia charakteru niż gry - mylę się?).

Pozdrawiam wszystkich graczy, obyśmy dalej tworzyli tak wspaniały spektakl jak do tej pory :)
"Wymagajcie od siebie więcej, nawet jeśli inni nie wymagają". Jan Paweł II

Obrazek
Ouzaru

Esmi, wierz mi, Serge taki jest na żywo :) Dlatego tak mocno go kocham. Najpierw myśli o innych, a dopiero gdzieś na samym końcu o sobie. Trafiłaś w dziesiątkę :) To osoba o wielkim sercu i ogromnej sile :D I Luca jest taki sam. Dałby się pokroić za swoją rodzinę i przyjaciół... :) Mało już tak bezinteresownych osób.
Serge
Kok
Kok

@ Esmi

Dziękuję za te słowa i jak sama już zauważyłaś - inaczej grać nie potrafię i cieszę się, że bierzesz pod uwagę moje posty pisząc swój własny; to wiele dla mnie znaczy. Poza tym w moim odczuciu Marie stała się takim 'bodyguardem' Castinyy w sesji i cieszę się, że jest ktoś kto będzie chronił 'ciężarówkę', gdy Luca nie będzie mógł tego zrobić :P.

@ Gwiazdeczka (a.k.a. Ouzi)

Dużo o tym wszystkim rozmawialiśmy na AQQ i sporo rzeczy jest tylko dla Nas, więc mam dla Ciebie tylko dwa słowa - KOCHAM CIĘ :D. Może być? :P

Esmeralda
Majtek
Majtek

Serge pisze:@ Gwiazdeczka (a.k.a. Ouzi)

Dużo o tym wszystkim rozmawialiśmy na AQQ i sporo rzeczy jest tylko dla Nas, więc mam dla Ciebie tylko dwa słowa - KOCHAM CIĘ :D. Może być? :P
No to już wszystko jasne, dlaczego Luca tak się troszczy o Castinęę, skoro w rzeczywistości się kochacie :D. I jeśli jest między Wami tak jak między Tileańczykami (ew. między Wami lepiej niż u nich), to tylko pozazdrościć. Życzę Wam gromadki małych Serżusiów i Ouzarek :P

Obrazek
Ouzaru

Esmeralda pisze:Życzę Wam gromadki małych Serżusiów i Ouzarek :P

Nawet nie wiesz, jak bardzo bym chciała, żeby tak było :) Jesteś niesamowicie miłą i przesympatyczną osóbką, teraz muszę tylko Michała zaciągnąć do ołtarza, żebyśmy mogli Cię zaprosić na Nasz ślub :D
Dziękuję za miłe słowa :) Serge się pewnie coś jeszcze wypowie, więc nie będę się rozpisywać :D
Esmeralda
Majtek
Majtek

A więc czuję się zaproszona na Wasz ślub, Ouzi :D - tylko o mnie nie zapomnijcie przy zaproszeniach :P. Poza tym chciałam napisać, że to się dało wyczuć z Waszych postów, że jest między Wami coś więcej - miłości nigdy do końca nie da się dobrze odegrać jeśli jej nie ma... nawet w RPG :). Życzę Wam jak najlepiej i będę trzymać kciuki za Wasze uczucie :)

Obrazek
Serge
Kok
Kok

Zaproszenie masz już w kieszeni, Esmi :P. A za nasze uczucie nie musisz trzymać kciuków, samo się obroni, prawda, kochanie? ;*

PS. Kocham Cię, Ouzi ;*

Ouzaru

Prawda :) I coś mi mówi, że więcej osób z TRPG byśmy zaprosili :) Jednak mamy tu kilku prawdziwych Przyjaciół :) Meg, to również o Tobie :)
Koniec tego spamowania ^^' Jednak post pójdzie jutro, nie bijcie xD

PS. Promyczku, znowu nam się udało wykręcić :D Kocham Cię nad życie ;*

Aaa... Tak w ogóle to poznaliśmy się przez sesję i to dzięki niej się w sobie zakochaliśmy. Włożyliśmy niemal 100% siebie w nasze postacie i tak jakoś wyszło :D Jak ostatnio czytałam stare posty, to nie mogłam uwierzyć, że wtedy byliśmy jeszcze 'tylko' przyjaciółmi.
Przez taki zabawny przypadek spotkałam swoją Drugą Połówkę :) Dziwny jest ten świat... Dziękuję, Meg :*

Evandril wywołał Moda z lasu :P. To co przy dużej dozie dobrej woli da się uznać za związane z sesją (szczątkowo) zostawiam, posty będące zupełnym offtopem usunięte. Na przyszłość lepiej maskujcie osobiste pogaduchy :P. - Perzyn.
Zablokowany