Kawairashii, nie ma najmniejszego problemu z przemilczeniem tury... jeśli je opiszesz.
Znaczy: nawet jeśli twoja postać aktualnie nic nie mówi, to na pewno myśli i robi. To, czy zdecydujesz się opisać w poście jej myśli i uczucia, pozostawiam twojej decyzji, na pewno nie ma sensu opisywać przemyśleń wewnętrznych bohatera na siłę. Natomiast
musisz opisać, co twoja postać w tak zwanym międzyczasie robi, nawet jeśli nie robi "nic ciekawego", dlatego, że nie mogę kontynuować opisu nie znając jej poczynań, a za słabo znam jej psychikę, żebym mógł je odgadnąć ze stuprocentową dokładnością.
Jeżeli masz jakieś konkretne pytania/wątpliwości na temat odpowiedzi i nie chcesz o nich pisać w tym temacie, to zapraszam na PW. Ja nie gryzę, naprawdę. (Chyba, że ktoś sobie tego życzy

)
Analogicznie, jeśli ktoś nie wie co z sobą zrobić, to zawsze lepiej dać znać na PW, wtedy razem możemy coś wymyślić. A tak, to nawet nie wiem, czy ktoś ma z czymś problem, czy mu się po prostu gra znudziła.
P.K(ot).L. - będzie rekrutacja i to dopiero, jak kogoś wyleję. Na razie jeszcze tego nie zrobiłem i wciąż liczę na to, że nie będę musiał.