[Nieboracy E1] [ Tu była nazwa, ale gdzieś się zgubiła]

Stare i nieaktywne wątki z Rekrutacji.
Magnes
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 0
Kontakt:

Post autor: Magnes »

http://www.tawerna.rpg.pl/forum/viewtop ... =6673#6673 - jak ktoś chce zagrać, to zabieram się za prowadzenie. Ostrzegam: to będzie sesja jak najbardziej poważna! :)
MAd Phantom
Arcymod Tawerniany
Arcymod Tawerniany

Post autor: MAd Phantom »

Muszę zapamiętać, by nigdy więcej nie grać "chwileczkę" w DeusEx przed dopisaniem się do sesji, bo robią sie z tego kilkudniowe luki w życiorysie ;-P
Asthner
Tawerniany Bard
Tawerniany Bard
Numer GG: 4825300

Post autor: Asthner »

Mój nieco daleko się posuwający w kwestii ingerencji w prywatność graczy post był pisany za zgodą i pod kontrolą MAd'a- piszę, żeby się mi tu nikt nie oburzył... MG Wam nie da zrobić (za dużej) krzywdy. ;P
Peace was a lie, there was only passion. It gave me power, too much power to comprehend. Thus no victory was possible - only void remained. Yet my chains are broken and through the Force I'm free.
There is something to be learnt about irony here.
Runiq
Bombardier
Bombardier

Post autor: Runiq »

MAd Phantom pisze:
Muszę zapamiętać, by nigdy więcej nie grać "chwileczkę" w DeusEx przed dopisaniem się do sesji, bo robią sie z tego kilkudniowe luki w życiorysie ;-P
Hmm... czy ja to skądś znam? :D

A sesja zwolniła tempa. MAd, pozwól nam ubić tego smoka, bo akcja toczy się w kółko. :P
MAd Phantom
Arcymod Tawerniany
Arcymod Tawerniany

Jeśli kogoś to interesuje, oto jak wygląda Popielaty:
Obrazek
(przeróbka posiada atest Asthnera)
Asthner
Tawerniany Bard
Tawerniany Bard
Numer GG: 4825300

Post autor: Asthner »

Hmm... Tak? Erm... Mówiłem, że ładny... I że zredukowana prurpura w sumie może być... Ale czy mówiłem, że tak wygląda Popielaty? Hmm... Ws umie wynikało to z konktekstu, sorry. ;P
A prawda jest taka, że nie jestem do końca zdecydowany. Mimo wszystko, mój avik jest mroczniejszy... Płomienie są ciemniejsze, bardziej piekielne. Można powiedzieć, iż jest to Popielaty w innym nastroju, o! ;P

[hmmm... IMO "ostre", jaskrawe niemalże, płomienie są bardziej "piekielne" niż smugi "rudego proszku" ;-P - dop. MAd Phantom]
Peace was a lie, there was only passion. It gave me power, too much power to comprehend. Thus no victory was possible - only void remained. Yet my chains are broken and through the Force I'm free.
There is something to be learnt about irony here.
Runiq
Bombardier
Bombardier

MAd, przygotuj sie na to, że Suhar będzie chciał przyłączyć się do gry (tak mi mówił). Jeśli jeszcze nie wysłał ci karty postaci, to PRAWDOPODOBNIE niedługo to zrobi. Aha! On nie będzie zbyt często na forum, bo nie ma w domu internetu i pisze od kolegi, bądź z kafejki lub ze szkoły. Dlatego o wszytskim raczej ja będę cię informował.
MAd Phantom
Arcymod Tawerniany
Arcymod Tawerniany

Popielaego wycofałem z gry na życzenie Asthnera, który nie będzie miał czasu... ale wróci ;-D

Zastanawiam się... czemu niektórzy gracze opuścili grę? Wiem, że CRD ma obecie deficyt czasu i nie może grać (ale jak będziesz miał chwilę to możesz wrócić lub choćby zrobić wstawkę jak na początku)... Nie mam za to pojęcia co się dzieje z Haer'dalisem - nie ma po nim znaku życia... Zastanawia mnie natomiast jak to jest z Nexem? Nie zmuszam Cię tu, broń Boże, do składania wyjaśnień, ale miło by było gdybyś wrócił do sesji lub poinformował mnie czemu już nie grasz (brak czasu? a może Ci sie nie spodobała (chciałbym wiedzieć dlaczego - to info byłoby pomocne)?)
Magnes
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Mnie też trochę wcięło, maile mi nie przychodziły z powiadomieniami i myślałem, że gra przystopowała, a widzę, że już jesteśmy (w pewnym sensie) w gospodzie :).
Nex
Majtek
Majtek

Post autor: Nex »

Wybaczcie, gdy gra zastopowala to i ja spauzowalem, od tego czasu nie bylo mojej odpowiedzi. Poniewaz nie mam powiadamiania o odpowiedziach, tez i sam nawet nie zagladalem. W sumie moze i cos z tego dobrego wyjdzie. W koncu sesja teraz byla :). Teraz juz bede sie staral czesciej odpowiadac. Pozdrowka. Bar-bar
Everything is irrelevant
[MoD]
Szczur Lądowy

Post autor: [MoD] »

No Hey Ho! Piszę, żeby się dowiedzieć czy jeszcze przyjmujecie graczy.

TAK! WIEM! JEDEN POST!

No i co z tego, będzie więcej, nie moja wina, schowajcie widły, proszę.
To jak? Mooooogę? :wink:
Look Ma' Two Heads!

No-Mutants-Allowed
Fallout Community
Misz
Pomywacz

Post autor: Misz »

Nie wiem, czy też to zauważyliście, czy może to tylko moje prywatne odczucie, ale wygląda na to, że tempo gry spadło. Gubię rytm… .
She can kill with a smile
She can wound with her eyes
MAd Phantom
Arcymod Tawerniany
Arcymod Tawerniany

znowu moja wina :-/ albo doby z brakującymi godzinami... postaram sie niedługo nadrobić

Magnes
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

To zadziwiające jak godziny ostatnimi czasy stały się krótsze. Człowiek z niczym nie nadąża :wink:. Ale podobno za kilkaset milionów lat doba będzie miała 25 godzin, pomyślcie: cała godzina więcej :).
MAd Phantom
Arcymod Tawerniany
Arcymod Tawerniany

Reaktywacja! ;-)
Tak łatwo przygoda sie nie zakończy ;-D

A co do nowych - bardzo chętnie, zgłoście sie tylko na moje PW (proszeni są o to wszyscy "nowi" -także Ci którzy jakiś czas temu dosłali karty...)

EDIT: heh - sesja staneła i to nie z mojego powodu tym razem ;-)

Boicie sie biednego złego Licza ? ;-P
Runiq
Bombardier
Bombardier

Protazy niczego się nie boi [bo jest na to za głupi]. Poprostu brak czasu [ech, wymówka jak wyżej u innych :P ]. No bo ile moze robić nierozwinięty poprawnie barbarzyńca?
MAd Phantom
Arcymod Tawerniany
Arcymod Tawerniany

Ok, kolejna reaktywacja sesji (tym razem oby udana :D)!

Wszyscy chętni proszeni są o zgłoszenie się do mnie - najlepiej via GG.
Zablokowany