[Nieboracy E1] [ Tu była nazwa, ale gdzieś się zgubiła]

-
- Marynarz
- Numer GG: 0
- Kontakt:

-
- Arcymod Tawerniany

-
- Tawerniany Bard
- Numer GG: 4825300
Mój nieco daleko się posuwający w kwestii ingerencji w prywatność graczy post był pisany za zgodą i pod kontrolą MAd'a- piszę, żeby się mi tu nikt nie oburzył... MG Wam nie da zrobić (za dużej) krzywdy. ;P
Peace was a lie, there was only passion. It gave me power, too much power to comprehend. Thus no victory was possible - only void remained. Yet my chains are broken and through the Force I'm free.
There is something to be learnt about irony here.

-
- Bombardier

-
- Arcymod Tawerniany

-
- Tawerniany Bard
- Numer GG: 4825300
Hmm... Tak? Erm... Mówiłem, że ładny... I że zredukowana prurpura w sumie może być... Ale czy mówiłem, że tak wygląda Popielaty? Hmm... Ws umie wynikało to z konktekstu, sorry. ;P
A prawda jest taka, że nie jestem do końca zdecydowany. Mimo wszystko, mój avik jest mroczniejszy... Płomienie są ciemniejsze, bardziej piekielne. Można powiedzieć, iż jest to Popielaty w innym nastroju, o! ;P
[hmmm... IMO "ostre", jaskrawe niemalże, płomienie są bardziej "piekielne" niż smugi "rudego proszku" ;-P - dop. MAd Phantom]
A prawda jest taka, że nie jestem do końca zdecydowany. Mimo wszystko, mój avik jest mroczniejszy... Płomienie są ciemniejsze, bardziej piekielne. Można powiedzieć, iż jest to Popielaty w innym nastroju, o! ;P
[hmmm... IMO "ostre", jaskrawe niemalże, płomienie są bardziej "piekielne" niż smugi "rudego proszku" ;-P - dop. MAd Phantom]
Peace was a lie, there was only passion. It gave me power, too much power to comprehend. Thus no victory was possible - only void remained. Yet my chains are broken and through the Force I'm free.

-
- Bombardier
MAd, przygotuj sie na to, że Suhar będzie chciał przyłączyć się do gry (tak mi mówił). Jeśli jeszcze nie wysłał ci karty postaci, to PRAWDOPODOBNIE niedługo to zrobi. Aha! On nie będzie zbyt często na forum, bo nie ma w domu internetu i pisze od kolegi, bądź z kafejki lub ze szkoły. Dlatego o wszytskim raczej ja będę cię informował.

-
- Arcymod Tawerniany
Popielaego wycofałem z gry na życzenie Asthnera, który nie będzie miał czasu... ale wróci ;-D
Zastanawiam się... czemu niektórzy gracze opuścili grę? Wiem, że CRD ma obecie deficyt czasu i nie może grać (ale jak będziesz miał chwilę to możesz wrócić lub choćby zrobić wstawkę jak na początku)... Nie mam za to pojęcia co się dzieje z Haer'dalisem - nie ma po nim znaku życia... Zastanawia mnie natomiast jak to jest z Nexem? Nie zmuszam Cię tu, broń Boże, do składania wyjaśnień, ale miło by było gdybyś wrócił do sesji lub poinformował mnie czemu już nie grasz (brak czasu? a może Ci sie nie spodobała (chciałbym wiedzieć dlaczego - to info byłoby pomocne)?)

-
- Marynarz
- Kontakt:

-
- Majtek
Wybaczcie, gdy gra zastopowala to i ja spauzowalem, od tego czasu nie bylo mojej odpowiedzi. Poniewaz nie mam powiadamiania o odpowiedziach, tez i sam nawet nie zagladalem. W sumie moze i cos z tego dobrego wyjdzie. W koncu sesja teraz byla
. Teraz juz bede sie staral czesciej odpowiadac. Pozdrowka. Bar-bar

Everything is irrelevant

-
- Szczur Lądowy

-
- Arcymod Tawerniany

-
- Marynarz
- Kontakt:

-
- Arcymod Tawerniany