[Nieboracy E1] [ Tu była nazwa, ale gdzieś się zgubiła]

Stare i nieaktywne wątki z Rekrutacji.
MAd Phantom
Arcymod Tawerniany
Arcymod Tawerniany

Post autor: MAd Phantom »

Sorry, za brak odpowiedzi wczoraj - miałem kłopoty z przeglądarką i sie wysypała przy próbie wysłania tejże, a pisać srugi raz nie miałem siły...
:(
Magnes
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 0
Kontakt:

Post autor: Magnes »

MAd Phantom pisze:
Sorry, za brak odpowiedzi wczoraj - miałem kłopoty z przeglądarką i sie wysypała przy próbie wysłania tejże, a pisać srugi raz nie miałem siły...
Ja zawsze przed wysłaniem zaznaczam cały tekst i daję CTRL+C tak w razie czego :). Opłaca się!

Poza tym polecam FireFoxa - tam jak się da wstecz, tekst jest w okienku (zazwyczaj ;) ).
MAd Phantom
Arcymod Tawerniany
Arcymod Tawerniany

Mgs, mam FireFoxa i używam go i dotychczas był bezawaryjny... skopiowałem też całą wiadomość (ale nie zapisałem nigdzie)... ale wymieniona wyżej awaria zawiesiła całego kompa i musiał być reset
Magnes
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

MAd Phantom pisze:
Mgs, mam FireFoxa i używam go i dotychczas był bezawaryjny... skopiowałem też całą wiadomość (ale nie zapisałem nigdzie)... ale wymieniona wyżej awaria zawiesiła całego kompa i musiał być reset
Uuu... No to ciężka sprawa...
CRD
Pomywacz
Kontakt:

Post autor: CRD »

Perzyn pisze:Albo słaba i bezbronna bestia z bagien
Hehe, nie myślcie sobie, zamiana w bestię jest jak najbardziej niekontrolowana... w sumie ten stan przypomina nieco wilkołactwo, tylko że pełny księżyc zastępuje inny czynnik... póki co możecie uciekać we wszystkich kierunkach, krzycząć w panice :D
Clashes of thoughts, of desires and hope lift you up, straight up to the top of the world!
MAd Phantom
Arcymod Tawerniany
Arcymod Tawerniany

Owszem, o wyglądzie besti decyduje w tym przypadku gracz, ale wszystkie niedopowiedzenia (np. jej wzrost), dopowiada PG wg własnego uznania :twisted:

EDIT: Wcześniej nieco niedokładnie napisałem gubiąc sens wypowiedzi
:wink:
Nex
Majtek
Majtek

Post autor: Nex »

Ja rozumiem, że mieliśmy zwolnić, ale bez przesady...
Everything is irrelevant
Perzyn
Bosman
Bosman
Numer GG: 6094143
Kontakt:

Post autor: Perzyn »

ano, ja chce 3 aktualizacji kazdego dnia
MAd Phantom
Arcymod Tawerniany
Arcymod Tawerniany

zależy to od graczy - ostatnio miałem kłopty z netem ale juz powinno być ok - wpisujecie sie częściej, będą częstsze aktualizacje.
Magnes
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

A jest OK? :D
MAd Phantom
Arcymod Tawerniany
Arcymod Tawerniany

pawie - dziś była tylko jedna 15 minutowa awaria i kilka mocnych spowolnień... ;-P
Asthner
Tawerniany Bard
Tawerniany Bard
Numer GG: 4825300

Post autor: Asthner »

Przepraszam Was za tą, być może przesadzoną manifestację siły... Ale stwierdziłem, że z okazji Nowego Roku mogę Wam trochę fajerwerków zafundować. ;)
Peace was a lie, there was only passion. It gave me power, too much power to comprehend. Thus no victory was possible - only void remained. Yet my chains are broken and through the Force I'm free.
There is something to be learnt about irony here.
Perzyn
Bosman
Bosman
Numer GG: 6094143
Kontakt:

Post autor: Perzyn »

Co ty fajna akcja. Będzie ubaw po pachy jak MAD zechce cie usadzić i cos nie wyjdzie albo jak wszystko sie uda to wtedy dopiero bedzie ubaw. W kazdym razie przegiecie ale w dobrym stylu
Magnes
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Odnośnie Nad-drzewa (wymawiać "Na drzewa!"), myślę że możnaby zrobić dwie rzeczy:
1. Dodać go do opisu Zacofanych KrainTM jako element flory (ilustrację się wyrenderuje w programie 3d, hehe, albo wytnie z jakiejś gry).
2. Dodać coś w rodzaju Krain Snu z Zew Cthulu, które będą żywcem wyglądały jak niechlujnie zrobione gry komputerowe (np. częściowe przechodzenie przez ściany, płaska trawa namalowana na ziemi, rozmyte teksturki i właśnie drzewka zrobione z ostrych kawałków przypominających papier, kańciaste postaci, potwory z namalowanym na płaskiej twarzy pyskiem itp.) -> takie coś mogłoby stanowić osobny dodatek do Nieboraków. Niektóre stworki mogą przenikać do świata normalnego - stąd np. drzewka Cerpegie w Zacofanych Krainach.
MAd Phantom
Arcymod Tawerniany
Arcymod Tawerniany

Mgs... od kiedy szpiegujesz mojego kompa? ;-P
Myślałem już od jakiegoś czasu nad zrobieniem dużego dodatku - parodi Matrixa (robocza nazwa: Der Jamnix ;-D ) i narazie myślę nad jego storylinią, etc. Opis świata i tego przenikania to mi żywcem z głowy wyjołeś ;-P Jeśli masz jakieś ciekawe pomysły mozesz mi je podrzucić ;-D
Magnes
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Podążaj śladem białego jamniczka 8).
Na razie pomysły mam, ale nie mam czasu zebrać i podrzucić (szczególnie na grafiki w 3d)... Zobaczy się później. Na razie skład Wieży, potem zaliczenie semestru, a potem, a potem, a potem się zobaczy :).
MAd Phantom
Arcymod Tawerniany
Arcymod Tawerniany

Sorry za tak dłuuuugą przerwę w sesji (i prawie zerową aktywność na stronie systemu) - koniec semestru, a codzienie tak z 5 przedmiotów na jakie trzeba się uczyć i to tak żeby się obkuć... (bo nauczycielom mało ocen) co prawda możecie mi zarzucić, że siedzę na forum i GG... ale to pozory - komp sobie coś tam gra (muzyczkę) a ja sie uczę i tylko czasem odświeżę zminimalizowane strony lub odpowiem/zagadnę na GG...
Mógłbym co prawda dopisać coś "na odczep się", ale chyba nie o to chodzi? Także wybaczcie i poczekajcie jeszcze ten jeden dzień - jutro seja napewno ruszy do przodu
Zablokowany