MAd Phantom pisze:
Sorry, za brak odpowiedzi wczoraj - miałem kłopoty z przeglądarką i sie wysypała przy próbie wysłania tejże, a pisać srugi raz nie miałem siły...
Ja zawsze przed wysłaniem zaznaczam cały tekst i daję CTRL+C tak w razie czego . Opłaca się!
Poza tym polecam FireFoxa - tam jak się da wstecz, tekst jest w okienku (zazwyczaj ).
Mgs, mam FireFoxa i używam go i dotychczas był bezawaryjny... skopiowałem też całą wiadomość (ale nie zapisałem nigdzie)... ale wymieniona wyżej awaria zawiesiła całego kompa i musiał być reset
MAd Phantom pisze:
Mgs, mam FireFoxa i używam go i dotychczas był bezawaryjny... skopiowałem też całą wiadomość (ale nie zapisałem nigdzie)... ale wymieniona wyżej awaria zawiesiła całego kompa i musiał być reset
Perzyn pisze:Albo słaba i bezbronna bestia z bagien
Hehe, nie myślcie sobie, zamiana w bestię jest jak najbardziej niekontrolowana... w sumie ten stan przypomina nieco wilkołactwo, tylko że pełny księżyc zastępuje inny czynnik... póki co możecie uciekać we wszystkich kierunkach, krzycząć w panice
Clashes of thoughts, of desires and hope lift you up, straight up to the top of the world!
Przepraszam Was za tą, być może przesadzoną manifestację siły... Ale stwierdziłem, że z okazji Nowego Roku mogę Wam trochę fajerwerków zafundować.
Peace was a lie, there was only passion. It gave me power, too much power to comprehend. Thus no victory was possible - only void remained. Yet my chains are broken and through the Force I'm free.
There is something to be learnt about irony here.
Co ty fajna akcja. Będzie ubaw po pachy jak MAD zechce cie usadzić i cos nie wyjdzie albo jak wszystko sie uda to wtedy dopiero bedzie ubaw. W kazdym razie przegiecie ale w dobrym stylu
Odnośnie Nad-drzewa (wymawiać "Na drzewa!"), myślę że możnaby zrobić dwie rzeczy:
1. Dodać go do opisu Zacofanych KrainTM jako element flory (ilustrację się wyrenderuje w programie 3d, hehe, albo wytnie z jakiejś gry).
2. Dodać coś w rodzaju Krain Snu z Zew Cthulu, które będą żywcem wyglądały jak niechlujnie zrobione gry komputerowe (np. częściowe przechodzenie przez ściany, płaska trawa namalowana na ziemi, rozmyte teksturki i właśnie drzewka zrobione z ostrych kawałków przypominających papier, kańciaste postaci, potwory z namalowanym na płaskiej twarzy pyskiem itp.) -> takie coś mogłoby stanowić osobny dodatek do Nieboraków. Niektóre stworki mogą przenikać do świata normalnego - stąd np. drzewka Cerpegie w Zacofanych Krainach.
Mgs... od kiedy szpiegujesz mojego kompa? ;-P
Myślałem już od jakiegoś czasu nad zrobieniem dużego dodatku - parodi Matrixa (robocza nazwa: Der Jamnix ;-D ) i narazie myślę nad jego storylinią, etc. Opis świata i tego przenikania to mi żywcem z głowy wyjołeś ;-P Jeśli masz jakieś ciekawe pomysły mozesz mi je podrzucić ;-D
Podążaj śladem białego jamniczka .
Na razie pomysły mam, ale nie mam czasu zebrać i podrzucić (szczególnie na grafiki w 3d)... Zobaczy się później. Na razie skład Wieży, potem zaliczenie semestru, a potem, a potem, a potem się zobaczy .
Sorry za tak dłuuuugą przerwę w sesji (i prawie zerową aktywność na stronie systemu) - koniec semestru, a codzienie tak z 5 przedmiotów na jakie trzeba się uczyć i to tak żeby się obkuć... (bo nauczycielom mało ocen) co prawda możecie mi zarzucić, że siedzę na forum i GG... ale to pozory - komp sobie coś tam gra (muzyczkę) a ja sie uczę i tylko czasem odświeżę zminimalizowane strony lub odpowiem/zagadnę na GG...
Mógłbym co prawda dopisać coś "na odczep się", ale chyba nie o to chodzi? Także wybaczcie i poczekajcie jeszcze ten jeden dzień - jutro seja napewno ruszy do przodu