Elo,szukam graczy do sesji w klimacie fantasy.Maks 3 graczy swoje karty bohaterów prosze wysyłac na ten temat.Maja one wyglądać tak:
1.Imię
2.Nazwisko
3.Rasa(np.:elf,krasnolud,człowiek są jescze inne odmiany tych ras)
4.Zawód(np.:wojownik,rzemieślnik ale jak ktoś uprze się zę jest architektem to bedzie dobrze)
5.Plecak czyli dwa przydatne przedmoty(błagam nie dawajcie jakiś super magicznych mieczy czy tarcz ze łusek smoka)
Broń startowa typu długi kij czy jakis inny krótki miecz zalezy od rasy jaką gracz wybierze.
Pozdro
Ostatnio zmieniony wtorek, 27 marca 2007, 21:16 przez kajtek Raulin, łącznie zmieniany 2 razy.
Zastanawiam się nad braniem udziału w sesji, ale mam wątpliwości. Chodzi o normalnego krasnoluda czy o Krasny Lód, czyli rasę nieruszających się kryształów?
Zastanawiam się nad braniem udziału w sesji, ale mam wątpliwości. Chodzi o normalnego krasnoluda czy o Krasny Lód, czyli rasę nieruszających się kryształów?
Chodzi mi o pierwiastek PI,który z połaczeniem pierwiastka WII będzie reakcją zwrotną do pierwiastka GI ale gdy wszystko razem złączymy wyjdzie prawo Niemieckie z XVI wieku,które symbolizuje Igrzyska Olimpijskie podtrzymywane kolumnami jońskimi
Estven Vertisawern były żołnierz, obecnie najemnik, choć nie jest z tych co robią wszystko za parę monet. Ma swój specyficzny płynny kodeks moralny.
Podczas walki często używa płaszcza.
Estven jest niskim, szczupłym, młodym mężczyzną, ma długie ciemne blond włosy. Nie jest zbyt przystojny.
Mówi niewiele, choć czasem potrafi pięknie się odzywać.
Vertisawern zna wiele fint i sztuczek których używa podczas wali, potrafi tez posłużyć się ciężkim płaszczem podczas starcia.
Estven Vertisawern urodził się w biednej rodzinie, aby mieć środki na życia zaciągną się do wojska, nie wytrzymał długo w koszarach i zdezerterował i wyruszył w świat.