[DnD] Kryształy Przeznaczenia

-
- Majtek
- Numer GG: 192068
- Kontakt:
Sorrry. Masz rację, moje bary g. dają. Podam ci linka do stronki z tworzeniem User Barów.
http://ubanimator.com/ <--- wejdź w archiwa i znajdź to co chcesz, a potem wklej to do ramek u dołu strony.
P.S.: Jakieś informacje dotyczące mojej postaci?
http://ubanimator.com/ <--- wejdź w archiwa i znajdź to co chcesz, a potem wklej to do ramek u dołu strony.
P.S.: Jakieś informacje dotyczące mojej postaci?
"Zemsta, jak wiele potraw kulinarnych, najlepiej smakuje gdy przygotowuje się długo, starannie i jest podawana na zimno." - Brian Herbert "Ród Corrino"

-
- Tawerniana Wilczyca
- Kontakt:

-
- Bosman
- Numer GG: 0
Cóż, nie mam odpowiedniej postaci do tej sesji 
Przynajmniej nie będę zarywać nocy, aby odpisywać na tylu sesjach
Innym razem.

Przynajmniej nie będę zarywać nocy, aby odpisywać na tylu sesjach

Innym razem.
Ostatnio bardzo mało sesji się tu gra... ciekawe dlaczego?
Odnosi się wrażenie, że to forum wymiera
Ostatnio edytowano piątek, 30 luty 2012, 14:76 przez Mekow, łącznie edytowano 28 razy
Odnosi się wrażenie, że to forum wymiera

Ostatnio edytowano piątek, 30 luty 2012, 14:76 przez Mekow, łącznie edytowano 28 razy

-
- Szczur Lądowy
Wkrótce wyślę Ci, drogi przyszły MG, statystiki o których zapomniałem :/
PS: tak srednio kumam. Te userbary. Trzeba dac linka do jakiegoś nierychomego, np. do 6, i zacząć robić??
PS2: Ten badziew kaze mi sie rejsrować, żeby cokolwiek mi zrobiło :/
PS: tak srednio kumam. Te userbary. Trzeba dac linka do jakiegoś nierychomego, np. do 6, i zacząć robić??
PS2: Ten badziew kaze mi sie rejsrować, żeby cokolwiek mi zrobiło :/
"Jestesmy otaczeni???!! Swietnie!!! Mozemy atakować we wszystkich kierunkach!!"

-
- Szczur Lądowy
Niektórzy zasypują mnie PW z wieloma pytaniami a więc tak:
Pozostało jeszcze jedno miejsce w drużynie o które walczy trójka graczy (w tym BlindKitty jeśli przyśle mi kartę swojego człowieczka
). A więc obok Ninerl, WinterWolf, Midnight i Serge'a, do gry dostał się jeszcze Zorin. Ostatniego gracza wybiorę jutro rano i wtedy rozpoczniemy.
Jeśli chodzi o tło akcji, to początkowo rozgrywać się będzie na ziemiach Cormyru (dokładnie w Thunder Peaks), z czasem przeniesie się na inne tereny, ale więcej nie mogę zdradzić.
Co do mechaniki to będę ją stosował tylko w wybranych momentach. Niektóre potyczki (zwłaszcza z kluczowymi bossami) rozwiązuję za pomocą kości. Może się to podobać, lub nie, ale zawsze jest ryzyko że naszego woja ubije zwykły goblin
. Jest również szansa na zabicie o wiele silniejszego wroga... Niemniej opis waszych czynności w walce będzie miał decydujące znaczenie na jej przebieg: przy każdym rzucie będę doliczać plusy i minusy Waszej gry, czasem mogą być skrajnie duże (nawet 50%). Genialny pomysł (również opisanie ciekawego ataku) może zaowocować efektem, którego rozgrywka w realu by nie dopuściła. Krótka mówiąc – im bardziej się staracie, tym lepiej dla Waszych postaci. Ale o szczegółach będzie jeszcze czas by napomknąć przy okazji samej sesji.
Aha, wybrałem koncept w którym wasze postaci już się znają, mam nadzieję, że nikomu nie będzie to przeszkadzać
.
Do jutra zatem.
Pozostało jeszcze jedno miejsce w drużynie o które walczy trójka graczy (w tym BlindKitty jeśli przyśle mi kartę swojego człowieczka

Jeśli chodzi o tło akcji, to początkowo rozgrywać się będzie na ziemiach Cormyru (dokładnie w Thunder Peaks), z czasem przeniesie się na inne tereny, ale więcej nie mogę zdradzić.
Co do mechaniki to będę ją stosował tylko w wybranych momentach. Niektóre potyczki (zwłaszcza z kluczowymi bossami) rozwiązuję za pomocą kości. Może się to podobać, lub nie, ale zawsze jest ryzyko że naszego woja ubije zwykły goblin

Aha, wybrałem koncept w którym wasze postaci już się znają, mam nadzieję, że nikomu nie będzie to przeszkadzać

Do jutra zatem.

-
- Marynarz
Ach i znow gram z WinterWolf, Zorinem i Ninerl no i moze Kittym
Wspaniale. Avandor dziekuje za przyjecie i pomoc przy karcie. Do zobaczenia na ziemiach Cormyru i niech Ehlonna ma nas w opiece 

Now this is not the end. It is not even the beginning of the end. But it is, perhaps, the end of the beginning.

-
- Tawerniana Wilczyca
- Kontakt:
Ja tam się cieszę
Dobrej gry nigdy za wiele
Pogonię Kociaka, bo znów będzie mi jęczał, że wcześniej go nie uprzedziłam i w ogóle... Ale tym razem to on karty nie dosyła... Zorin, Zorin... Tego to ja nie pamiętam... Dominikiem gra, nie? No to ja już tu więcej nie spamuję (chyba
). Do zobaczenia na sesji 

-
- Bombardier
- Numer GG: 6110498
Zbebrała się widzę, ciekawa grupa
. I jak zwykle kobiety górą? Pozdrawiam wszystkich i oczekuję pierwszego posta naszego MG
.

Jam jest Łaskawą Boginią, która daje Dar Radości sercom ludzkim; na Ziemi daję Wiedzę Wiecznego Ducha, a po śmierci daję pokój i wolność . Ani nie żądam ofiary, gdyż oto ja jestem Matką Życia, i Moja Miłość spływa na Ziemię.

-
- Marynarz
- Numer GG: 9606247
- Kontakt:
A więc nic nie mogę zrobić tylko czekać na rozpoczęcie sesji. Mam nadzieję iż gracze którzy się dostali będą odpisywać dość często aby ta sesja nie upadła zbyt szybko. Mam nadzieję iż w ogóle nie upadnie a za to my ją zakończymy.
Ja będę starał się odpisywać jak najczęściej i będę chciał aby moje posty były jak najlepszej jakości. To chyba tyle co mam do powiedzenia przed zaczęciem naszej nowej przygody. 
Niech szczęście wam sprzyja na krętej drodze którą wszyscy kroczymy.
Pozdrowienia Zorin

Niech szczęście wam sprzyja na krętej drodze którą wszyscy kroczymy.

Pozdrowienia Zorin
Dum spiro, spero:)
Ambitosa non est fames.
Pozdrowienia Zorin!

Ambitosa non est fames.
Pozdrowienia Zorin!

-
- Mat

-
- Tawerniana Wilczyca
- Kontakt:

-
- Bosman
- Numer GG: 1223257
- Kontakt:
Dobra, wysłałem. Ze wzglęgu na kolokwium w sobotę jutro będe dość późno na necie, w... o szlag, to będzie już dziś, nieważne, tak czy siak, historia jest raczej króciutka właśnie ze względu na to kolo, nie miałem czasu nic ciekawszego wypłodzić, zobaczymy co z tym będzie...[/b]
What doesn't kill you, just makes you... Stranger.
But above all - I feel I'm still on my long trip to nothingness.
But above all - I feel I'm still on my long trip to nothingness.

-
- Kok
- Numer GG: 9181340
A ja niestety muszę zrezygnować z gry. Za dużo zajęć a za mało czasu by regularnie odpisywać - nie chcę by przeze mnie sesja stała w miejscu. Pozdrowionka więc dla wszystkich którzy się dostali i udanej sesji życzę.
Niebo i piekło są w nas, wraz ze wszelkimi ich bogami...
- Pussy Warhammer? - spytała Ouzi.
- Tak, to taki, gdzie drużynę tworzą same elfy. - odparł Serge.
- Pussy Warhammer? - spytała Ouzi.
- Tak, to taki, gdzie drużynę tworzą same elfy. - odparł Serge.

-
- Szczur Lądowy
No cóż, skoro Serge się wycofał, na jego miejsce wszedł Erivan. Pełny skład drużyny wygląda następująco:
- Midnight (Kyro)
- WinterWolf (Luna)
- Ninerl (Ninerl)
- Zorin (Rurik Holderherk)
- BlindKitty (Kakashi Hatake)
- Erivan (Erivan Elghieri)
Zapraszam więc do działu "sesje", a graczom którzy nie dostali się do gry dziękuję za udział w rekrutacji.
Link do sesji --> http://www.tawerna.rpg.pl/forum/viewtopic.php?t=2853
- Midnight (Kyro)
- WinterWolf (Luna)
- Ninerl (Ninerl)
- Zorin (Rurik Holderherk)
- BlindKitty (Kakashi Hatake)
- Erivan (Erivan Elghieri)
Zapraszam więc do działu "sesje", a graczom którzy nie dostali się do gry dziękuję za udział w rekrutacji.
Link do sesji --> http://www.tawerna.rpg.pl/forum/viewtopic.php?t=2853