Niniejszym otwieram rekrutację do sesji osadzonej w realiach świata 'Ultimate Marvel'.
Będzie to sesja krótka, gdyż nie pozostało mi wiele czasu, a chciałbym się sprawdzić jako MG.
Z powodu goniącego mnie czasu jestem zmuszony zacząć sesję bez przygotowania (Gdyż postanowiłem o tym dopiero kilka minut przed napisaniem tego postu.), a w jej trakcie będę improwizował. Niemniej jednak mam nadzieję iż efekt tej mojej amatorszczyzny będzie znośny.
Przyjmuję 2-4 graczy. Chętnych proszę o szybkie wysłanie karty postaci, której wzór podaję poniżej. Karty w rekrutacji.
Imię i nazwisko:
Pseudonim: Opcjonalny.
Wygląd: Po części decyduje też o sprawności fizycznej.
Charakter:
Jeżeli chcecie możecie dodać coś od siebie.
Kod: Zaznacz cały
[b]Imię i nazwisko:[/b]
[b]Pseudonim:[/b]
[b]Płeć:[/b]
[b]Wiek:[/b]
[b]Wygląd:[/b]
[b]Charakter:[/b]
Abyście wiedzieli co potraficie ustalę kilka szczegółów:
Jesteście wysokiej klasy komandosami/black opami w SHIELD'zie (Co oznacza doskonałą sprawność fizyczną i intelektualną.). Każdy z was ma rangę porucznika.
Każdy z was wybierze sobie specjalizację, która będzie decydowała o tym w czym jesteście najlepsi. Specjalizacje do wyboru:
Szturmowiec - Zwykły komandos do walki bezpośredniej. Zna się na broni ciężkiej. Dobrze strzela i walczy wręcz. Główny atut to siła.
Zwiadowca - Żołnierz na czele oddziału. Wypatruje zasadzek, pułapek, alarmów i wroga. Doskonale się skrada i walczy wręcz. Główne atuty to percepcja i zwinność.
Snajper - Strzelec wyborowy. Doskonale strzela. Główne atuty to percepcja i zręczność.
Medyk - Dba o zdrowie i sprawność towarzyszy. Doskonale zna się na medycynie. Główny atut to opanowanie.
Łącznościowiec - Obsługuje sprzęt elektroniczny. Doskonale zna się na elektronice i informatyce. Główny atut to inteligencja.
Technik - Zajmuje się mechaniką, ładunkami wybuchowymi, elektryką. Doskonale zna się na ładunkach wybuchowych. Główny atut to inteligencja.
Oprócz umiejętności podanych w opisach specjalizacji każdy z was umie to co każdy komandos umieć powinien, przyczym wy jesteście elitą.
Każda specjalizacja może zostać wybrana tylko raz, więc kto pierwszy ten lepszy.