A ja już to mówiłam jemu Tak btw, jeśli potrzeba Ci jeszcze czegoś do naszych postaci, to pisz mi na PW. W moim ostatnim poście na sesji "Namiastka Zła" masz opisane, jak ta dwójka się poznała.
Czy Twoja sesja będzie się rozgrywać jakby po tamtej? Czy niezależnie? Kurai i Aquide już się będą znać, czy nie?
No tak Mekow mówił mi odnośnie tego strusia i ,że Feyra do tego strusia nie pasuje. Czy jakoś tak w każdym bądź razie w ten deseń.
Odnośnie sesji to rozumiem, że zaczynamy w poniedziałek ? Dobra wiem zaczynamy w poniedziałek tak tylko pytam dla potwierdzenia.
Powiedzmy, że niezależnie od tego jaką stronę konfliktu wybierzecie, i tak będziecie współpracować od jakiegoś czasu.
@Atanamir
Pamiętasz jeszcze o twojej sesji "Wieża Cienia" w której ja jestem graczem ? A tak swoją drogą - w poniedziałek wybierzecie stronę konfliktu, ew. przyjmę spóźnialskich i możemy zacząć grę.
@scorez
Tak sobie pomyślałem o twojej postaci .... w podmroku panowała czerń i wtapianie się w otoczenie, a nie jakieś &%$%^$%% jaskrawo czerwone stroje odstające od reszty ...
Ok, przyjmuję jeszcze Esperiela i rekrutacja zakończona. Zmieniam klasę na tropiciel (nie znam łowcy). Łuk i zbroja też podejrzane (krasnoludzkie runy ? Złoty dąb ? DROWY ?) ale niech już mu będzie. A - na przyszłość pisz naprzykład "Wzmocniona magicznie broń", a nie "Broń + 1". To jest storrytelling. Wybierzcie stronę konfliktu i zaczynamy sesję.
scorez pisze:jestem ten dobry... jak grać to w imię dobra.
Dobry drow ? Pieprzony fan Drizzta .... Chodzi mi o konkretną stronę [Akademia, Bregan D'aerthe, jakiś dom, inni renegaci oslt (or something like that)].
Drizzt ssie Jarlaxle to prawdziwy Drow Właściwie to nie... on jest inny o_O Eee... Artemis by się nadawał na Mrocznego Elfa Szkoda, że to człowiek... Więc Kurai i Aquide biorą stronę Bregan D'aerthe, a jaką stronę weźmie Jarlaxle, to już nie nasz interes. Jesteśmy lojalni.