Teraz małe pytanie historie rozwinąć w jakim kierunku(udało mi się o 1 linijkę)?
Służby wojskowej? Rodziny? Pracy jako przewodnika? Innej?
Niby mam talent do zdolności pisarskich ale ciężko mi coś wymyślić jak chcę lub musze a jak nie myślę o historii nic mi namyśl nie przychodzi. Zresztą nie wiem w jakim kierunku napisana historia by ci pasowała
(czego potrzebujesz)
Rozwiń ją tak żeby po jej przeczytaniu nie mógł o niej zapomnieć, żeby mnie zainspirowała do stworzenia przygody na miare postaci... Jeżeli potrafisz napisać coś takiego to jest bardzo dobrze, jeżeli coś troche gorszego to dobrze- i tak cie przyjme. Kombinuj.
Gre yacyznamz jutro albo pojutrye, nie biore umiejtnođci i ydolnođci ktre mi napisaliđcie tzlko te ktore sa w podreczniku glownym, ewentualnie dwie dodatkowe wynikajace z rasy. Sorka za bledy ale mialem awarie klawiatury.[/list][/list]
Gramy dzisiaj o 14, z tego co pamiętam gra pięć osób:makk,Hose15,Seto,Azrael666,Gall Gael. Seto ma zmienioną profesje na Szlachcica. Zaczynamy o 14 dlatego że może pojawić sie jeszcze jedna postać. Przepraszam że musieliście czekać ale mam ograniczony dostęp do sieci.