[Gothic] Trzynasty - Rekrutacja

Stare i nieaktywne wątki z Rekrutacji.
Zablokowany
John Doe

[Gothic] Trzynasty - Rekrutacja

Post autor: John Doe »

Witam.

Od jakiegoś już czasu zastanawiałem się na dołączeniem do Tawernianej braci - namawili mnie do tego AC, Memo, Peter. W końcu się zdecydowałem i otwieram nową sesję. Przyjmuję pięciu graczy - kto lepszy, ten lepszy, czyli wybieram karty oryginalne. Sesja w świecie pierwszej części Gothica, zaczynacie jako skazani na śmierć/ciężkie roboty/wiele lat więzienia przestępcy w Khorinis, Złodzieje, mordercy, oszuści, gwałciciele. Wymagana znajomość świata Gothica. No i jesteście "true" eRPeGowcami, więc wymagam rozbudowanych kart postaci. Odpisywać będę przynajmniej raz dziennie, i jeśli ktoś będzie zwalniał sesję, z pewnością nie ja. Przyjmę pięciu graczy, chyba, że będzie wiele naprawdę wyśmienitych kart. Karty postaci na PW proszę.

Imię i nazwisko: jak tam się zwiecie, także przydomki
Wygląd: oczy, włosy, wzrost, waga, wiek - rozbudowany opis.
Klasa: pełen freestyle... ale bez Łowców Demonów. Postacie nie mają być potężne. Można grać uczniem Magów Ognia (ukradł coś, spopielił kogoś etc.).
Religia: niekoniecznie, ale jeśli kto chce...

Dom i rodzina:
Historia postaci: co takiego zrobiliście, że wrzucili was do więzienia i cała historia. Bardzo rozbudowana.
Charakter, motywacja postaci: jaka jest postać? Jak zachowuje się na co dzień, jak w stresie? Otwarta na ludzi, zamknięta w sobie? Ma jakieś fobie? Co z popędem seksualnym?
Atuty, umiejętności, mocne strony: co potraficie
Wady, słabości: na czym się nie znacie

Kod: Zaznacz cały

Imię i nazwisko:
Klasa: 
Religia: 

Dom i rodzina:
Historia postaci: 
Opis wyglądu postaci:
Charakter, motywacja postaci:
Atuty, umiejętności, mocne strony: 
Wady, słabości:
Hey(a)!
Marynarz
Marynarz

Post autor: Hey(a)! »

Piszę się na to.
Karta zaraz.
Ostatnio zmieniony środa, 8 listopada 2006, 14:37 przez Hey(a)!, łącznie zmieniany 1 raz.
Heimdall
Bosman
Bosman

Post autor: Heimdall »

To ja też. Kartę prześlę na PW.
scorez
Kok
Kok
Numer GG: 3374868

Post autor: scorez »

niech ktoś pozamiata przestarzałe tematy... ja już tu fixuję!
Heimdall
Bosman
Bosman

A możę by jakiś porządny, obowiązkowy MG zrobil sesją w takich klimatach? Oj, pograłoby się w Gothiczka, pograło :) .
...
scorez
Kok
Kok

hmmm... może w po świętach będę mógł ja pomistrzować... Jak chcecie wiedzieć dokładnie to wasze postaci będą musiały się zgłosić do garnizionu w Khorinis... możecie to uwzględnić w historii. Ostrzegam... do tej pory prowadziłem sesje warhammera i to w dodatku na realu... kokosów więc się nie musicie się specjalnie spodziewać.
Karty napisać według wzorca:

Imię i nazwisko: (no comment)
Wygląd: (można dać zdjęcie)
Klasa: (gothic 2+specjalizacja <łuk, miecz jedno/dwu-ręczny, magia Innosa/Beliara/Adanosa itp.>)
Religia: (tylko mag nie może być ateistą)
Czary: (tylko mag! Max. 5 dowolnych run na początku, ale jak sie uprze nie musi brać żadnej)
Historia postaci: (motywacje, charakter, rodzinka, opisać 2 lata przed wydażeniami)
Zdolności: (nie trzeba pisać jak się jest beztalenciem)
Wady: (Nobody* is perfect)

*I'am Nobody

Ps. Jak będę prowadzić sesję to posty przepuszczać przez worda... Duuużooo opisów... bez tego nic wam się nie uda.
Heimdall
Bosman
Bosman

Mag zglaszający się do garnizonu w Khorinis :wink: ? Dobra, powiedzmy, że nowicjusz, tylko że nowicjusze nie znają czarów.

A jakby co, to gram, najlepiej załóż osobny temat do tej rekrutacji.
...
scorez
Kok
Kok

Powiedzmy że ten mag... wostał wysłany przez starszych zakonu... do garnizionu palladynow. Zakładam następny temat.
John Doe

Post autor: John Doe »

Heimdall pisze:A możę by jakiś porządny, obowiązkowy MG zrobil sesją w takich klimatach? Oj, pograłoby się w Gothiczka, pograło :) .
Ekhm, ekhm ;f.

Będzie zainteresowanie, będzie gra. Jestem porządnym, obowiązkowym MG. Nie mam graczy. Problem?

Scorez, cudownie, ale czy trzeba wykorzystywać ten temat do radosnego informowania forumowej braci?

Proszę kogoś o usunięcie/zablokowanie tego tematu.
Zablokowany