Od jakiegoś już czasu zastanawiałem się na dołączeniem do Tawernianej braci - namawili mnie do tego AC, Memo, Peter. W końcu się zdecydowałem i otwieram nową sesję. Przyjmuję pięciu graczy - kto lepszy, ten lepszy, czyli wybieram karty oryginalne. Sesja w świecie pierwszej części Gothica, zaczynacie jako skazani na śmierć/ciężkie roboty/wiele lat więzienia przestępcy w Khorinis, Złodzieje, mordercy, oszuści, gwałciciele. Wymagana znajomość świata Gothica. No i jesteście "true" eRPeGowcami, więc wymagam rozbudowanych kart postaci. Odpisywać będę przynajmniej raz dziennie, i jeśli ktoś będzie zwalniał sesję, z pewnością nie ja. Przyjmę pięciu graczy, chyba, że będzie wiele naprawdę wyśmienitych kart. Karty postaci na PW proszę.
Imię i nazwisko: jak tam się zwiecie, także przydomki
Wygląd: oczy, włosy, wzrost, waga, wiek - rozbudowany opis.
Klasa: pełen freestyle... ale bez Łowców Demonów. Postacie nie mają być potężne. Można grać uczniem Magów Ognia (ukradł coś, spopielił kogoś etc.).
Religia: niekoniecznie, ale jeśli kto chce...
Dom i rodzina:
Historia postaci: co takiego zrobiliście, że wrzucili was do więzienia i cała historia. Bardzo rozbudowana.
Charakter, motywacja postaci: jaka jest postać? Jak zachowuje się na co dzień, jak w stresie? Otwarta na ludzi, zamknięta w sobie? Ma jakieś fobie? Co z popędem seksualnym?
Atuty, umiejętności, mocne strony: co potraficie
Wady, słabości: na czym się nie znacie
Kod: Zaznacz cały
Imię i nazwisko:
Klasa:
Religia:
Dom i rodzina:
Historia postaci:
Opis wyglądu postaci:
Charakter, motywacja postaci:
Atuty, umiejętności, mocne strony:
Wady, słabości: