Warhammer- Szczurzy Kieł.

-
- Marynarz
- Kontakt:
Warhammer- Szczurzy Kieł.
Witam.
Z racji tego, ze pozostałą sesją nikt sie nie interesuje, zakładam nową. Oczywiscie w klimatach Warhammera.
Sesja typowo opisowa, im wiecej i lepiej napiszesz, tym drogi graczu dłużej będziesz stąpał po Starym Świecie.
Szukam 3 chętnych osób. Karty przesyłajcie na PW, wybiore 3 najlepsze. Rekrutacja będzie trwała 24h czyli start w Niedziele powiedzmy o... 11.
Mam nadzieje, że zbierze się trójka chętnych graczy.
Karta postaci:
Imię:
Nazwisko:
Rasa:
Profesja: (wszystkie dozwolone)
Przedmioty (bez magicznych):
Wygląd:
Zachowanie:
Historia:
Co ją zmusiło do osiedlenia się w Nuln, i wstąpieniem do Straży Ściekowej:
Z racji tego, ze pozostałą sesją nikt sie nie interesuje, zakładam nową. Oczywiscie w klimatach Warhammera.
Sesja typowo opisowa, im wiecej i lepiej napiszesz, tym drogi graczu dłużej będziesz stąpał po Starym Świecie.
Szukam 3 chętnych osób. Karty przesyłajcie na PW, wybiore 3 najlepsze. Rekrutacja będzie trwała 24h czyli start w Niedziele powiedzmy o... 11.
Mam nadzieje, że zbierze się trójka chętnych graczy.
Karta postaci:
Imię:
Nazwisko:
Rasa:
Profesja: (wszystkie dozwolone)
Przedmioty (bez magicznych):
Wygląd:
Zachowanie:
Historia:
Co ją zmusiło do osiedlenia się w Nuln, i wstąpieniem do Straży Ściekowej:
Squat or die
.
Jeszcze 'tylko' 35kg do 205kg...

Jeszcze 'tylko' 35kg do 205kg...

-
- Marynarz
- Kontakt:

-
- Marynarz
- Kontakt:

-
- Marynarz
- Kontakt:
Jak na moje to ma racje, Bobas. Moze na razie sobie odpusc, a kiedys jak bedzie bieda na sesje w klimacie WH to jak wyskoczysz z ta przygoda to Ci skrzynke odbiorcza na PW zapchajaHeimdall pisze:Może jest zbyt dużo Warharmerowych sesji ostatnio i już nikt nie chce w nie grać?

Miasto zbudowane z Drewna tworzy się w Lesie
Miasto zbudowane z Kamienia tworzy się w Górach
Miasto zbudowane z Marzeń tworzy się w Niebiosach
Miasto zbudowane z Kamienia tworzy się w Górach
Miasto zbudowane z Marzeń tworzy się w Niebiosach

-
- Marynarz
- Kontakt:

-
- Marynarz
- Numer GG: 0
- Kontakt:

-
- Bosman
- Numer GG: 4159090
- Kontakt:
Imię: Aleragonatoratoriusonaktaralestwojakonickiaram
Nazwisko: Cerewonatkamarchewkapietruszkananaswiaderski
Nickname: w skrócie "AC"
Rasa: Człowiek
Profesja: Czwarty pomocnik, wiceasystenta hieny cmentarnej (czyli Szlachcic)
Przedmioty (bez magicznych): miecz, pochodnia, 50000 złotych koron w banku, 500 z.k. na drobne wydatki, topór i zastęp czerwonych małp wyszkolonych do grania na flecie i walczenia mieczem - każda z nich wyposażony w miecz i flet
Wygląd:
(ja to ten nietrzeźwy leżący na dole zdjęcia, pamiętam tamten dzień, pochlało się pochlało się, ale wątroba już nie ta)
Zachowanie: znaczyli że ci o charaktera chodzi? To niechaj będzie Neutralny neutralny technologiczny (w skali: praworządny-neutralny-chaotyczny, dobry-neutralny-zły, technologiczny-neutralny-magiczny)
Historia: Co tu dużo gadać, dużo wiedzy, umiejętności, wiele razy omijałem śmierć, ale co z tego jak drugą pewną rzeczą w życiu oprócz śmierci są podatki. A trzecią są kolejne zebrania. To właśnie na jednym z takich zebrań podatki mnie dopadły i zabrali całą kasę (oprócz mojego tajnego konta u gnomiastych znajomych w banku).
Co ją zmusiło do osiedlenia się w Nuln, i wstąpieniem do Straży Ściekowej: Podatki!!!! Podatki!!!! Podatki!!!! i obawa przed kolejnymi zebraniami, jeszcze by się zoorientowali że mam kasę w banku, lepiej zejść do podziemii i udawać biedaka.
Nazwisko: Cerewonatkamarchewkapietruszkananaswiaderski
Nickname: w skrócie "AC"

Rasa: Człowiek
Profesja: Czwarty pomocnik, wiceasystenta hieny cmentarnej (czyli Szlachcic)
Przedmioty (bez magicznych): miecz, pochodnia, 50000 złotych koron w banku, 500 z.k. na drobne wydatki, topór i zastęp czerwonych małp wyszkolonych do grania na flecie i walczenia mieczem - każda z nich wyposażony w miecz i flet
Wygląd:

(ja to ten nietrzeźwy leżący na dole zdjęcia, pamiętam tamten dzień, pochlało się pochlało się, ale wątroba już nie ta)
Zachowanie: znaczyli że ci o charaktera chodzi? To niechaj będzie Neutralny neutralny technologiczny (w skali: praworządny-neutralny-chaotyczny, dobry-neutralny-zły, technologiczny-neutralny-magiczny)
Historia: Co tu dużo gadać, dużo wiedzy, umiejętności, wiele razy omijałem śmierć, ale co z tego jak drugą pewną rzeczą w życiu oprócz śmierci są podatki. A trzecią są kolejne zebrania. To właśnie na jednym z takich zebrań podatki mnie dopadły i zabrali całą kasę (oprócz mojego tajnego konta u gnomiastych znajomych w banku).
Co ją zmusiło do osiedlenia się w Nuln, i wstąpieniem do Straży Ściekowej: Podatki!!!! Podatki!!!! Podatki!!!! i obawa przed kolejnymi zebraniami, jeszcze by się zoorientowali że mam kasę w banku, lepiej zejść do podziemii i udawać biedaka.
Ostatnio zmieniony czwartek, 21 grudnia 2006, 12:44 przez AC, łącznie zmieniany 1 raz.

-
- Marynarz
- Kontakt:

-
- Bosman
- Numer GG: 4159090
- Kontakt:

-
- Marynarz
- Kontakt: