[Dzikie Pola] Pościg

Stare i nieaktywne wątki z Rekrutacji.
Zablokowany
BlindKitty
Bosman
Bosman
Numer GG: 1223257
Kontakt:

[Dzikie Pola] Pościg

Post autor: BlindKitty »

Hm... A może w Dzikie Pola chce ktoś pograć? Niestety, mój podręcznik jest u kumpla już od dłuższego czasu, ale uznałem że jeszcze wystaraczająco dobrze to wszystko pamiętam, żeby poprowadzic znów to wszystko :)
System to XVII wieczna Rzeczpospolita, w której panuje demokracja szlachecka; jeśli ktoś niezbyt orientuje się w realiach, polecam internet, jeśli niezbyt orientuje się w systemie - pisać na gg (1223257) wyjaśnię co trzeba :) Potrzebuję ze trzech graczy minimum, górny limit to jakieś sześć osób. Karty proszę na PW, historia nie musi być rozbudowana, ale parę zdań o rodzinie, pochodzeniu, dzieciństwie się przyda. No i opis wyglądu.
A wzór karty podam jak wreszcie uda mi się zdobyć podręcznik, czyli naprawdę wkrótce :)

Ant, wybacz, ale Ty już to grałeś, więc tu Cię nie wezmę :P Następnym razem :)
Ostatnio zmieniony sobota, 9 grudnia 2006, 18:17 przez BlindKitty, łącznie zmieniany 1 raz.
What doesn't kill you, just makes you... Stranger.

But above all - I feel I'm still on my long trip to nothingness.
Phoven
Bosman
Bosman

Post autor: Phoven »

Ja!!! Blind, wybacz że nei do Planobioegaczy sie dołączam ale... ten system nurtuje me mysli już od ponad roku :) Tylko ze nie mialem szansy zagrać :/ Jeśli Jego Ekscelencja Kitty pozwoli.. dogadamy sie na komunikatorze powszechnie znanym jako Gadu - Gadu :)
John Rambo
Pomywacz
Numer GG: 7757516

Post autor: John Rambo »

Karta wysłana. Jeżeli potrzeba więcej informacji, jestem do dyspozycji.

Sesja się odbędzie? Czy czekam nadaremnie?
Zablokowany