[Warhammer] Zamek Drachenfels - REKRUTACJA ZAMKNIETA

Stare i nieaktywne wątki z Rekrutacji.
Zablokowany
Megara
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 0

[Warhammer] Zamek Drachenfels - REKRUTACJA ZAMKNIETA

Post autor: Megara »

Od dawna nosilam się z zamiarem poprowadzenia jakiejś przygody na forum. Padło na "Przez Ostępy Drakwaldu", ale doszłam do wniosku, ze jednak zbyt wiele osób ją zna i przez to wielu dobrych graczy może nie wziąść udziału w sesji. Zagramy zatem w "Zamek Drachenfels" (mam tylko nadzieję, że wielu z was rownież nie grało w tę przygodę gdyż mogą ją pamiętać jedynie starzy wyjadacze:).Przyjmę czterech graczy z najlepszymi kartami postaci. Sesja będzie opierać się na storytellingu, nie będą nam potrzebne zadne statystki. Aha, jeszcze jedno - w razie gdyby ktoś miał wątpliwości czy dziewczyna będzie w stanie poprowadzić dobrze przygodę, to niedowiarków uprzedzam że MG i graczem jestem od 8 lat, więc możecie liczyć na pełny profesjonalizm. Chyba tyle na razie, czekam na wasze karty (mam nadzieję, że ktoś będzie chciał zagrać z niewiastą:D).

KARTA POSTACI

Imię:
Rasa:
Profesja (tylko podstawowe):
Przedmioty(bez magicznych):
Umiejetności:
Zdolności:
Czary (tylko jeśli postać jest czarodziejem max. 10):
Wygląd:
Zachowanie:
Historia:

Karty przesyłajcie na PW i jeśli macie jakieś pytania również na PW.
Ostatnio zmieniony sobota, 9 grudnia 2006, 15:15 przez Megara, łącznie zmieniany 3 razy.
Serge
Kok
Kok
Numer GG: 9181340

Post autor: Serge »

Na mnie możesz liczyć Meg. W "Ostępy..." nie grałem więc zaraz zmontuję jakąś postać i wyślę na PW. Mam nadzieję, że gracz z 12-letnim stażem w eRPeGach znajdzie się niebawem w Twojej drużynie :wink: :lol: . Pozdrawiam i przy okazji serdecznie witam kolejną dziołszkę na naszym forum :wink:
Niebo i piekło są w nas, wraz ze wszelkimi ich bogami...

- Pussy Warhammer? - spytała Ouzi.
- Tak, to taki, gdzie drużynę tworzą same elfy. - odparł Serge.
John Rambo
Pomywacz
Numer GG: 7757516

Post autor: John Rambo »

Byłbym bardzo szczęśliwy gdybym mógł zagrać. Niestety grałem tylko w pierwszą edycję WFRP, więc jeżeli sądzisz, że mnie to wyklucza proszę napisz. Jeżeli jednak nie sprawia Ci to problemu, spróbuję jak najszybciej spłodzić coś ciekawego. Na 100% będzie to krasnoludzki inżynier(niestety nie mogę wziąc bombardiera :cry: ).
M_M
Kok
Kok

Post autor: M_M »

Ja ma pytanie ale ogólnie do wszystkich: ma ktoś chęci (może ktoś lubi :lol: ) zrobić historię człowieka - łowcy?

PS: Oczywiście na przygodę się pisze. Jeszcze dziś zrobię kartę (bez historii narazie)
Rowerem pod górkę nie zjedziesz...
Megara
Marynarz
Marynarz

John Rambo pisze:Byłbym bardzo szczęśliwy gdybym mógł zagrać. Niestety grałem tylko w pierwszą edycję WFRP, więc jeżeli sądzisz, że mnie to wyklucza proszę napisz. Jeżeli jednak nie sprawia Ci to problemu, spróbuję jak najszybciej spłodzić coś ciekawego. Na 100% będzie to krasnoludzki inżynier(niestety nie mogę wziąc bombardiera :cry: ).
Oczywiście nie przeszkadza mi to i tak naprawdę nie ma znaczenia. Czekam na kartę twojego krasnoluda :D

PS. Nie gramy w "Przez Ostępy Drakwaldu" bo doszłam do wniosku że jednak zbyt dużo osób może ją znać.
Serge
Kok
Kok

Aleś Ty zmienna, zupełnie jak ta nasza pogoda za oknem :wink: . W "Zamek..." nie grałem więc z chęcią wezmę udział w sesji. Mój najemnik Werner Broch powędruje zaraz do Ciebie na privka. Mam nadzieję, że przyjmiesz mojego mruka do swojej drużyny :D

Megara
Marynarz
Marynarz

Czyżbyś nie wiedział Serge że kobieta zmienną jest :D. Czekam na tego Twojego najemnika i kończę te swoje wywody, co by oftopu nie robić. ;)
Belath_Nunescu
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Post autor: Belath_Nunescu »

Postac już wysłana, teraz oczekiwanie na werdykt :D
"One day the sun will shine on you
Turn all your tears to laughter
One day you dreams may all come true
One day the sun will shine on you..."
Sergi
Bombardier
Bombardier
Kontakt:

Post autor: Sergi »

Kolejna sesje w Młotak a ja czasu nie mam... nic tylko się załamać. Jak tak dalej pójdzie to Antonov na sromote umrze...ehhhhh
Isengrim Faoiltiarna
Bombardier
Bombardier
Numer GG: 2832544

Post autor: Isengrim Faoiltiarna »

Piszę się na to :) Zaraz skombinuję jakąś kartę :)
"Beg for mercy! Not that it will help you..."
Hoist the banner high!! For Commoragh!
Bobas
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Post autor: Bobas »

Ja się głoszę! Krung z chęcią będzie 'uczestniczyć' :p karte zaraz wysle.
Squat or die ;).
Jeszcze 'tylko' 35kg do 205kg...
Megara
Marynarz
Marynarz

Rekrutacja potrwa do soboty, wtedy oficjalnie rozpoczniemy. MISTRZ_MIECZA i Belath Nunescu - czekam na historie waszych bohaterów, no i oczywiście na karty pozostałych którzy wyrazili chęć uczestnictwa w sesji (Bobasa, bo jeśli chodzi o Sergiego to nie jestem pewna czy chce grać czy tylko wpisał się pożalić hihi :P)

Pierwszym graczem który dostał się do drużyny jest Serge. Historia jego biohatera jest tak świetna (i dłuuuga:) że jak na razie jest bezkonkurencyjny. Zostały jeszcze trzy wolne miejsca., zatem postarajcie się panowie bo warto ;)

Czekam też na Twoją kartę Hyjek - mam nadzieję, że w najbliższym czasie mi ja podeślesz ;)
Serge
Kok
Kok

Fajnie że mnie przyjęłaś Meg - nie będziesz żałować (znów odzywa się ta moja skromność ;)). Hej Bobas - może Werner i Krung znów bedą mieli okazję powalczyć ramię w ramię :D (jeśli ofkors nasza szanowna Mistrzyni Cię przyjmie).

Póki co spadam i nie robię więcej oftopu...

Megara
Marynarz
Marynarz

Chyba nikt więcej się nie zgłosi, toteż niniejszym zamykam nabór. Pora ogłosić listę "szczęśliwców" ;). Tak więc do drużyny przyjęci zostali:

- Serge
- Bobas
- Hyjek
- Isengrim Faoiltiarna
- MISTRZ_MIECZA

Miała być czwórka, a nie piątka, ale przygoda jest niebezpieczna więc lepiej żeby było was więcej :D. Pozostałym graczom dziękuję za zainteresowanie i udział w rekrutacji. Jeśli będę miała czas to rozpoczniemy już dzisiaj, a jeśli nie, to jutro startujemy na 100%.
Isengrim Faoiltiarna
Bombardier
Bombardier
Numer GG: 2832544

Post autor: Isengrim Faoiltiarna »

Zaprawdę zaszczyt to dla mnie, stanąć u boku tak wielkich towarzyszy, pod wodzą równie wielkiej Mistrzyni :) (dzień bez wazeliny to dzień stracony :D )
"Beg for mercy! Not that it will help you..."
Hoist the banner high!! For Commoragh!
Zablokowany