[Warhammer] Zamek Drachenfels - REKRUTACJA ZAMKNIETA

-
- Marynarz
- Numer GG: 0
[Warhammer] Zamek Drachenfels - REKRUTACJA ZAMKNIETA
Od dawna nosilam się z zamiarem poprowadzenia jakiejś przygody na forum. Padło na "Przez Ostępy Drakwaldu", ale doszłam do wniosku, ze jednak zbyt wiele osób ją zna i przez to wielu dobrych graczy może nie wziąść udziału w sesji. Zagramy zatem w "Zamek Drachenfels" (mam tylko nadzieję, że wielu z was rownież nie grało w tę przygodę gdyż mogą ją pamiętać jedynie starzy wyjadacze:).Przyjmę czterech graczy z najlepszymi kartami postaci. Sesja będzie opierać się na storytellingu, nie będą nam potrzebne zadne statystki. Aha, jeszcze jedno - w razie gdyby ktoś miał wątpliwości czy dziewczyna będzie w stanie poprowadzić dobrze przygodę, to niedowiarków uprzedzam że MG i graczem jestem od 8 lat, więc możecie liczyć na pełny profesjonalizm. Chyba tyle na razie, czekam na wasze karty (mam nadzieję, że ktoś będzie chciał zagrać z niewiastą:D).
KARTA POSTACI
Imię:
Rasa:
Profesja (tylko podstawowe):
Przedmioty(bez magicznych):
Umiejetności:
Zdolności:
Czary (tylko jeśli postać jest czarodziejem max. 10):
Wygląd:
Zachowanie:
Historia:
Karty przesyłajcie na PW i jeśli macie jakieś pytania również na PW.
KARTA POSTACI
Imię:
Rasa:
Profesja (tylko podstawowe):
Przedmioty(bez magicznych):
Umiejetności:
Zdolności:
Czary (tylko jeśli postać jest czarodziejem max. 10):
Wygląd:
Zachowanie:
Historia:
Karty przesyłajcie na PW i jeśli macie jakieś pytania również na PW.
Ostatnio zmieniony sobota, 9 grudnia 2006, 15:15 przez Megara, łącznie zmieniany 3 razy.

-
- Kok
- Numer GG: 9181340
Na mnie możesz liczyć Meg. W "Ostępy..." nie grałem więc zaraz zmontuję jakąś postać i wyślę na PW. Mam nadzieję, że gracz z 12-letnim stażem w eRPeGach znajdzie się niebawem w Twojej drużynie
. Pozdrawiam i przy okazji serdecznie witam kolejną dziołszkę na naszym forum 

Niebo i piekło są w nas, wraz ze wszelkimi ich bogami...
- Pussy Warhammer? - spytała Ouzi.
- Tak, to taki, gdzie drużynę tworzą same elfy. - odparł Serge.

-
- Pomywacz
- Numer GG: 7757516
Byłbym bardzo szczęśliwy gdybym mógł zagrać. Niestety grałem tylko w pierwszą edycję WFRP, więc jeżeli sądzisz, że mnie to wyklucza proszę napisz. Jeżeli jednak nie sprawia Ci to problemu, spróbuję jak najszybciej spłodzić coś ciekawego. Na 100% będzie to krasnoludzki inżynier(niestety nie mogę wziąc bombardiera
).

-
- Kok

-
- Marynarz
Oczywiście nie przeszkadza mi to i tak naprawdę nie ma znaczenia. Czekam na kartę twojego krasnoludaJohn Rambo pisze:Byłbym bardzo szczęśliwy gdybym mógł zagrać. Niestety grałem tylko w pierwszą edycję WFRP, więc jeżeli sądzisz, że mnie to wyklucza proszę napisz. Jeżeli jednak nie sprawia Ci to problemu, spróbuję jak najszybciej spłodzić coś ciekawego. Na 100% będzie to krasnoludzki inżynier(niestety nie mogę wziąc bombardiera).

PS. Nie gramy w "Przez Ostępy Drakwaldu" bo doszłam do wniosku że jednak zbyt dużo osób może ją znać.

-
- Kok
Aleś Ty zmienna, zupełnie jak ta nasza pogoda za oknem
. W "Zamek..." nie grałem więc z chęcią wezmę udział w sesji. Mój najemnik Werner Broch powędruje zaraz do Ciebie na privka. Mam nadzieję, że przyjmiesz mojego mruka do swojej drużyny 

-
- Marynarz
- Kontakt:

-
- Bombardier
- Kontakt:

-
- Bombardier
- Numer GG: 2832544

-
- Marynarz
- Kontakt:

-
- Marynarz
Rekrutacja potrwa do soboty, wtedy oficjalnie rozpoczniemy. MISTRZ_MIECZA i Belath Nunescu - czekam na historie waszych bohaterów, no i oczywiście na karty pozostałych którzy wyrazili chęć uczestnictwa w sesji (Bobasa, bo jeśli chodzi o Sergiego to nie jestem pewna czy chce grać czy tylko wpisał się pożalić hihi
)
Pierwszym graczem który dostał się do drużyny jest Serge. Historia jego biohatera jest tak świetna (i dłuuuga:) że jak na razie jest bezkonkurencyjny. Zostały jeszcze trzy wolne miejsca., zatem postarajcie się panowie bo warto
Czekam też na Twoją kartę Hyjek - mam nadzieję, że w najbliższym czasie mi ja podeślesz

Pierwszym graczem który dostał się do drużyny jest Serge. Historia jego biohatera jest tak świetna (i dłuuuga:) że jak na razie jest bezkonkurencyjny. Zostały jeszcze trzy wolne miejsca., zatem postarajcie się panowie bo warto

Czekam też na Twoją kartę Hyjek - mam nadzieję, że w najbliższym czasie mi ja podeślesz

-
- Kok
Fajnie że mnie przyjęłaś Meg - nie będziesz żałować (znów odzywa się ta moja skromność
). Hej Bobas - może Werner i Krung znów bedą mieli okazję powalczyć ramię w ramię
(jeśli ofkors nasza szanowna Mistrzyni Cię przyjmie).
Póki co spadam i nie robię więcej oftopu...

Póki co spadam i nie robię więcej oftopu...

-
- Marynarz
Chyba nikt więcej się nie zgłosi, toteż niniejszym zamykam nabór. Pora ogłosić listę "szczęśliwców"
. Tak więc do drużyny przyjęci zostali:
- Serge
- Bobas
- Hyjek
- Isengrim Faoiltiarna
- MISTRZ_MIECZA
Miała być czwórka, a nie piątka, ale przygoda jest niebezpieczna więc lepiej żeby było was więcej
. Pozostałym graczom dziękuję za zainteresowanie i udział w rekrutacji. Jeśli będę miała czas to rozpoczniemy już dzisiaj, a jeśli nie, to jutro startujemy na 100%.

- Serge
- Bobas
- Hyjek
- Isengrim Faoiltiarna
- MISTRZ_MIECZA
Miała być czwórka, a nie piątka, ale przygoda jest niebezpieczna więc lepiej żeby było was więcej

-
- Bombardier
- Numer GG: 2832544