Dlatego proponuję najprostsze i najmniej "bolesne" zakończenie sprawy. Lepiej szybko i krótko niż ciągnąć coś co i tak nie ma sensu. Mówię to widząc zaangażowanie niektórych i znając kolosalne lenistwo MG.
Dla mnie jest to sprawa najzupełniej obojętna jako że i tak zakończenie już znam, więc moja postać jest wręcz niepożądana. No chyba, ze MG poprowadziłby ją jako BNa.
Jest właśnie ta złowroga pora nocy,
gdy poziewają cmentarze i piekło
Zarazę rozpościera. Oto mógłbym
Chłeptać dymiącą krew i spełnić czyny,
Których dzień nie zniósłby...
To się decydujcie czy gramy czy nie A Yacek Ty wcale nie znasz zakończenia :D Powiedziałem Ci tylko dwa możliwe scenariusze ale to i tak ostatnie minuty gry Całego sedna i intrygi nie znasz ani nawet się nie domyślasz
Miałem "siadniętego" neta dlatego dopiero teraz odpowiadam.
fds ma rację, ale połowicznie, zapominasz, że powiedziałem Ci swoją wizję zakończenia sesji. No ale to w sumie przeszkoda do wzięcia.
Jeśli natomiast ma to byc sesja, a nie droga przez męke, to przyjmijmy jakies reguły. Powiedzmy dwa - trzy posty tygodniowo, żeby to jakos szło.
No i jak to widzi Twój brat, bo jest dość kluczową postacią w rozgrywce ?
Przy okazji fds przed końcem miesiąca będę miał wilczka. Teraz się już nie wywiniesz z sesji.
Yacek jeszcze Twoja postać musi przeżyć Teraz znikam na parę dni, ale w najlepszym przypadku sesję odpalę jakoś za tydzień. Brat na razie przebywa non stop u bratowej gdzie nie ma netu a w pracy jak ma wolny czas to woli grać na kompie niż odpisywać, więc pewnie poprowadzę jego postaci . Najwyżej raz na jakiś czas sam będzie się wtrącał. ... Właściwie to mu jeszcze nie mówiłem o zamiarze odpalenia sesji
Dobrze, że masz wilczka bo z Tobą będzie już cała wataha poczytaj, przeczytaj quickstarta (nie unikniesz angielskiego) i można grać. Ja w tym czasie doczytam podręcznik do końca i wymyślę przygodę.
O_o nie daj się zniknąć fds Nie jesteś co prawda ostatnim Asyryjczykiem, ale mimo wszystko...