Hmmm... moze by jakas nowa sesja...

-
- Trocheiczny Tawerniak
- Numer GG: 3654146
Hm, Eperowi chodziło raczej o to, żeby wybrać świat i grać bez statystyk szczególnych, ostatecznie podstawy. Wiadomo, ze będzie się grało szybciej. Ale sam nie wiem czy jest to najlepsze, i moze faktycznie weźmiemy WFRP. Ale póki co Epera nie bedzie przez dwa tygodnie ponad, to ja sie zajme przygoda, a jak przyjdzie to ustalimy syystemik i moze sesja ruszy.
Śnieżysta równina, biały krąg księżyca,
Całunem przykryta nasza okolica,
I zawodzą w lasach brzozy w bieli całe.
Kto zginął tu? Umarł? Nie ja sam skonałem?
(Sergiusz Jesienin, 1925)
Całunem przykryta nasza okolica,
I zawodzą w lasach brzozy w bieli całe.
Kto zginął tu? Umarł? Nie ja sam skonałem?
(Sergiusz Jesienin, 1925)

-
- Majtek
- Numer GG: 3206842
- Kontakt:
Heh...narazie siedze u kumpla...nie wiem kiedy znow bede ale w tej chwili (gdy to piszę) mam około trzech godzin darmowego netu
Jak mi sie uda z kolegą jakoś dogadać to będę częściej...ale wszystko zależy od Niego...życzcie mi szczęscia (i troszki wiecej czasu na necie) A co do sesji...swiat mamy...a jesli chodzi o system...znam tylko WFRP i to tez niezbyt dobrze (choś moi gracze mowią ze jestem niezly...ale chyba sie mylą)Sorka że nie piszę zbyt poprawnie ale w tej chwili sie dosc spieszę... Jesli chodzi o warhammera to wszystko jest ok,ale ja nie lubie za bardzo tych wszystkich cyferek
(o gustach sie nie dyskutuje) Dobra jak coś to do mnie lub Carchmage na PW wszystkie pomysly,podpowiedzi itp. będą zanalizowane,przestudiowane...Chcę żeby sesja była dla graczy a nie dla Mistrza Gry...w końcu to ma być zabawa dla każdego (czemu gadam o rzeczach oczywistych...zle ze mną)