[Rekrutacja](To nie ustalone) RAGNAROK !!

Stare i nieaktywne wątki z Rekrutacji.
Zablokowany
Dante
Mat
Mat
Numer GG: 3604434
Kontakt:

[Rekrutacja](To nie ustalone) RAGNAROK !!

Post autor: Dante »

Tak więc.. ... nikt nie widzi? Zostałem wybrany! szeptem karany. Tak więc.. powtarzamy ragnarok tyle że na sesji a nie w temacie 1.
Sesja będzie story lingowa albo w jakimś systemie (ekipa z tematu 1 głosuje na story ling)

Tak więc z uwagi na obiecany pogrzeb pisze ten temat... ... ... ... hej chłopaki a może tak................... Ała! ok ok... ... ... ... Dobra rekrutacja trwa szczegóły na gg.

PS: Temat miał być pisany przez kogoś cyt.

"Darkelefit (15:44)
Niech prowadzi ten, kto jest odważny, silny i nie ma nic do stracenia"

Khazar (15:45)
czyli Dante
Więc liczmy na to że.. ... ... ... co jaki bam !!!!!!!!!!

[Hmm... mam wątpliwości czy robienie drugi raz tego samego i to w krótkim odstępie czasu, ma sens. Temat na razie zamykam i zostawiam BAZYLowi do szczegÓłowego rozpatrzenia. Dodam tylko, że Dante zapytany na GG sam jeszcze nie wie jaka ma być ta sesja (jest tylko ten piękny post "organizacyjny") gdyż dopiero to "ustalają" - jeśli ustalicie coś konkretnego (nie będącego powtórką z tematu "1", gdzie już zrobiliście sobie taką sesję) dajcie znać na PW.

Acha - Dante, jesteś o krok od upomnienia za "wybitną" ortografię i stylistykę... - dop. MAd Phantom

Edit: Dante, po paru przygodach, przesłał mi owo PW, że jednak już nie chcecie w kółko robić tego samego (;-P), a planujecie nową przygodę wiec odblokowuję temat (i nawet literówkę poprawiłem ;-P). Miłej zabawy życzę - dop. MAd Phantom]
Darkelfft
Marynarz
Marynarz
Lokalizacja: z miejsca, gdzie mnie nogi zaniosły ( ostatnio trakt między Mantarem a Skulldust)
Kontakt:

Post autor: Darkelfft »

No to ja, żeby było nas więcej tytaj się wpiszę. Będzie nas kupa, a kupy nikt nie rusza. Postać jest już w drodze, bo nie wiadomo, czy sesja będzie...
Pałętam się tam i tu, zabijając rzezimieszków, cwaniaków, złodziei, oczyszczam arenę, pałętam się po lesie w nocy, bo jestem niezniszczalny Skrytobójca 10 poziomu :D...
Otchłań
Perzyn
Bosman
Bosman
Numer GG: 6094143
Kontakt:

Post autor: Perzyn »

Ja jakby co sie pisze! Tylko napiszcie cos wiecej o tym jakie postaci sa dopuszczalne, swiat itp. bo nie chce mi sie czytac tego na 1. a bym se pogral
dziub
Pomywacz

Post autor: dziub »

Darkelfft pisze:Będzie nas kupa, a kupy nikt nie rusza. Postać jest już w drodze, bo nie wiadomo, czy sesja będzie...
a jeżeli kupa no to się ino wpisuję no bo co kupa tak ładnie pachnie i kto tu się niezgodzi (ale ja bezsensu piszę :D )
witam lecz o zdrowie nie pytam!
Dante
Mat
Mat
Numer GG: 3604434
Kontakt:

Post autor: Dante »

Od razy zaznazam że sesja jest głównie przeznaczona dla gości z ragnarok1 dlatego radze najpierw się zapoznać z nią w temacie 1. Mamy grać poważne postacie żadnych psującychatmosfere tekstów czyto jasne ??
Zablokowany