Liczby graczy na tę chwilę nie wyznaczam - domyślnie myślę, że ogarnę do 6, ale jak pojawią się ciekawe postaci to może się skusze na więcej.
Posty będziemy sali w 3 osobie, układając całą treść w coś na kształt opowiadania. Kazda wypowiedź powinna być poprzedzona imieniem postaci, którą prowadzi dany gracz - to takie ułatwienie dla mnie.
Fajnie, jeżeli posty będą rozbudowane do kilku/kilkunastu zdań. Przygoda jest na tyle elastyczna, ze pozwala MG zabić gracza za krótkie posty. Oczywiscie nie popadajcie w drugą skrajność - za długie posty będą mnie męczyć

Postacie mogą być dowolne. Poziom 1, tworzone wg zasad MiMowych, które można znaleźć np. na http://www.krysztalyczasu.prv.pl. Jeśli ktoś będzie miał problemy ze stworzeniem postaci, to służę pomocą. Jedyne na co chce mieć wpływ, to czary dla profesji czarujących - po otrzymaniu karty postaci (ze współczynnikami poproszę - one nie sa ważne, ale będą bardzo przydatne) zajmę sie dla niej czarami i odeślę je wraz z opisem. Mile widziane są kilkuzdaniowe historie ludków.
Jestem otwarty na wszelkie sugestie i pomysły nt. postaci, ale bez przegięć. Karty proszę przsyłać na PW. To ważne, zebym na forum miał łatwy w nie wgląd.
Wszystkie pytania prosze w tym temacie.
Sesja powinna się zakończyć do końca miesiaca, nawet uwzględniając moja planowaną (acz jeszcze nie pewną do końca) nieobecność. Jeśli będzie miała ona nastapić, dam znać wcześniej.