Otwieram nabór do mojej nowej, jednostrzałowej przygody. Fabuła przygody umiejscowiona jest w Kolumbii na samym początku XXI wieku a jej głównym celem będzie uwolnienie więźnia politycznego w Kolumbii (więcej na razie nie zdradzam). Potrzebuje 6 graczy, którzy stworzą właśnie Sekcję 8 (z filmem o tym samym tytule łączy moją przygodę tylko nazwa), ekipę najemników działających na granicy prawa wyłącznie dla kasy dla rządu USA. Ważne jest, aby przynajmniej dwie postacie (ew. jedna postać) były silnie związane z Kolumbią, chociażby dzięki swojemu pochodzeniu (będzie to miało znaczenie w przygodzie). Ze względu na rozwój akcji potrzebuję graczy, którzy będą dość często odpisywać (co najmniej dwa razy dziennie) i lubią troche pogłówkować, bo zagadek i wykazania się pomysłowością w przygodzie nie zabraknie. Z mojej strony rownież możecie liczyć na częste aktualizacje. Sesja będzie storytellingowa (więcej piszesz - dłużej żyjesz) i tak skonstruowana że pozwoli mi na zabicie delikwenta który pisze po jednym zdaniu w każdym momencie przygody. Oczekuję graczy którzy na 100% zaangażują się w scenariusz i nie oleją go po dwóch dniach uczestnictwa. Przygoda łączy ze sobą horror, sensację i kryminał. Jak każdy oddział specjalny ten równiez będzie posiadał dowódcę, którego sam wybiorę po zapoznaniu się z waszymi kartami postaci. Miło byłoby gdyby w ekipie znalazła się choć jedna kobieta. Pora przejść do tworzenia bohatera.
TWORZENIE BOHATERA
Nie narzucam wam kim chcecie być w drużynie (np. haker/programista, medyk, pirotechnik, szpieg itp.). Macie wolną rękę w tym temacie. W każdym razie każdy w Sekcji 8 jest zawodowym komandosem zaprawionym w bojach. Do wyboru macie następujące umiejętności indywidualne waszych bohaterów: archeologia, charakteryzacja, chemia, elektronika, elektryka, farmacja, język obcy (napisać jaki), mechanika, medycyna, nasłuchiwanie, nawigacja, otwieranie zamków, perswazja, pilotowanie, pierwsza pomoc, psychologia, skradanie się, sztuki walki (napisać jakie - max. 2 - dozowlone wszystkie oprócz sumo

), targowanie się, tropienie, wiarygodność, włamanie, znajomość komputerów i technik hakerstwa. Celowo nie dodałem do umiejętności cechy "broń palna" gdyż wszyscy jesteście obeznani w wojaczce i strzelaniu z broni. Możecie wybrac maksymalnie 7 umiejętności, więc radze sie dobrze zastanowić.
KARTA POSTACI
Imię/Nazwisko:
Pseudo:
Narodowość:
Wiek (przedział 25-35 lat):
Wzrost (170-200 cm):
Waga (70-100 kg):
Historia (krótka historia tego, kim był wasz bohater zanim wstąpił do Sekcji

:
Charakter( ogólne zachowanie, cechy charakteru-krótki opis):
Wygląd:
Ubranie: