Wojna na słowa- pojedynek. Otwarta

-
- Bosman
- Numer GG: 7524209
Wojna na słowa- pojedynek. Otwarta
Otóż to. Kto chce się zgłosic na pojedynek hip-hopowców?? Możecie sprawdzić swoją umiejętność układania rymów w jak najszybszym czasie
Karta postaci nie musi być bogata. Imie, nazwisko, ksywa, wygląd, krótka historia. Poszczególne pojedynki będą polagały na następującej zasadzie: Losuje dwóch graczy, oraz dwa tematy na temat których mają układać rymy. Bez przesadnego obrażania, wulgaryzmy gwiazdkujemy, ale zostawcie pierwszą i ostatnią literę. Zaczniemy grać gdy sie zgłosi min 5 graczy, ale jak będzie tak 10-15 to zacznie być ciekawie. Więc kto sie zgłasza?

Od dziś płacę Eurogąbkami.

-
- Pomywacz
Ciekawe?
Czy to ma cos związanego z rpg? jakims prowadzeniem sesji? zaloze sie z epodasz wlasny chat i forum czyl ichcesz sie zareklamowac. nie to miejsce! niewiem jak taki czlowiek nabil 350 postow ale... a zreszta co ja cie bede komentowal
Czy to ma cos związanego z rpg? jakims prowadzeniem sesji? zaloze sie z epodasz wlasny chat i forum czyl ichcesz sie zareklamowac. nie to miejsce! niewiem jak taki czlowiek nabil 350 postow ale... a zreszta co ja cie bede komentowal
Jak to polic man przeszukuje mnie mam przeciez mam prawo nosic to co chce, to co moje jest moje co jara mnie wrazie co to nie wiem jak i gdzie

-
- Bosman
Hmmm, jakby to powiedzieć... Nie jestem raperem, nie mam żadnego swojego forum, chata, kanału IRC czy czego jeszcze, a jeżeli chodzi o RPG, tak ma coś wspólnego. Zarejestrowałeś się pięc dni temu, napisałeś 36 postów, wszystkie w rekrutacji bądź w dziale sesji. Zabrałeś się za sesje fallouta, która lekko mówiąc nie wypaliła, zabrałeś się za "Gangsta world", który też nie wypalił, a jako dowód tego że najeżdżasz każdego, kto Ci sie nie podoba, zacytuję parę Twoich wypowiedzi:
Do Moderatorów: Nie chciałem robić offtopu, tylko po prostu odpowiedzieć na atak na moją osobę. (Ale zabrzmiało
)
I co? To, że ruszyła jedna Twoja sesja, a dwie inne nie cieszą się popularnością, nie znaczy że możesz naskakiwać na każdego kto ma jakiś pomysł, może to Ty chciałeś coś takiego zrobić, tylko nie wiedziałeś jak sie do tego zabrać? Wystarczy spojrzeć na Twój podpis, by się dowiedzieć że słuchasz hip-hopu. Poczytaj trochę, poprzeglądaj forum, poczytaj arty, doucz się, a potem zabieraj za forum... Ale jak chcesz, zgłoś sie, może trafisz na kogoś kto sprowadzi Cie na ziemie.Niepodoba ci sie to wypad niepotrzebuje ciebie
jak ktos to skomentuje to wale zglosze to gdzies...
przestancie sie mnie czepiac wypad jak sie cos niepodoba
Do Moderatorów: Nie chciałem robić offtopu, tylko po prostu odpowiedzieć na atak na moją osobę. (Ale zabrzmiało

-
- Pomywacz
Zeby nei bylo ze robie posty z samym offtopem
Zgłaszam sie
Tak to wszystko z 1 sesji ktora nie wypalila ale w BoS-e Juz sie zaczela w tibi
się zacznie nie długo... Nie najezdzam na ciebie ale chodzi mi oto ze co ma rapowanie do rekrutracji na SESJE... dobra ja sie zgłaszam i cobaczymy co potrafisz(jesli tez biezesz udział) jak nie to co potrafi reszta forumowiczow
Zgłaszam sie
Tak to wszystko z 1 sesji ktora nie wypalila ale w BoS-e Juz sie zaczela w tibi
się zacznie nie długo... Nie najezdzam na ciebie ale chodzi mi oto ze co ma rapowanie do rekrutracji na SESJE... dobra ja sie zgłaszam i cobaczymy co potrafisz(jesli tez biezesz udział) jak nie to co potrafi reszta forumowiczow
Jak to polic man przeszukuje mnie mam przeciez mam prawo nosic to co chce, to co moje jest moje co jara mnie wrazie co to nie wiem jak i gdzie

-
- Marynarz
- Kontakt:

-
- Bosman
Działało by to w ten sposób, że ja mówię kto z kim, te dwie osoby piszą po jednym poście, i wybieram zwycięzcę. Oprócz pojedynków postacie będą prowadziły normalne życie, więc proszę o rozwiniętą kartę postaci. Ja sam jako zawodnik uczestniczyc nie będę z prostego powodu- nie chcę oceniać sam siebie, i jeszcze nie chcę aby były posty w stylu "Wybrałeś sobie temat jaki Ci pasuje, ja byłem lepszy" itd. Jak ktoś będzie chciał nasłać kogoś, podłożyć świnię czy coś w tym stylu, to nie pisać na forum, tylko wysłać na priva, a ja już się tym zajmę. A jak taki sposób nie odpowiada, to można założyć np w oftopicu temat gdzie będzie się rymowało 

-
- Majtek
- Kontakt:
Re: Wojna na słowa- pojedynek. Otwarta
On już dał karte
A ja mam pytanie, czy można by się dołączyć w trakcie bo chciałbym najpierw zobaczyć jak ta sesja będzie wyglądaćTori pisze:Karta postaci nie musi być bogata. Imie, nazwisko, ksywa, wygląd, krótka historia.
Dobry bajer, to połowa Sukcesu

-
- Bosman
Tak, można dołączyć potem, nawet by mi to pasowało. Ale 2-4 graczy na początek musze mieć... Ale jeszcze dołączyć miejsce zamieszkania (willa/domek/blokowisko/slumsy lub coś w tym rodzaju) I dokładnie opisać swój wygląd, aby przeciwnik wiedział jak może podsumować daną osobę.
Jednego gracza już się zgłosił, czekam na następnych
Jednego gracza już się zgłosił, czekam na następnych

-
- Kok
- Numer GG: 3327785
no to ja sie zglaszam..
jestem ciekaw jak to mlode pokolenie pojmuje hiphop... JamaL jest wporzo, ale to raczej kapela SKA-hh-reaggowa niz raperska... no ale jako stary hiphop i nieco mlodszy rasta nie moge odpuscic takiej zabawy..
karta:
Imie Nazwisko Michajil Tigrow
xywa Nadir
wyglad wysoki szczuply,czarne dredy do ramion, szerokie portki, hawajskie koszule... w dwu slowach "own style"
historia chodzilem do przedszkola nr 6, potem do 2 podstawowek, 2 liceow (bo zamkneli jak chodzilem..) teraz studiuje na polibudzie we wrocku (wczesniej w legnicy ale tez zamkneli..)zyje wiara w Jah i jednosc ludzi i religii
skad blokowisko
kolor skory bialy

jestem ciekaw jak to mlode pokolenie pojmuje hiphop... JamaL jest wporzo, ale to raczej kapela SKA-hh-reaggowa niz raperska... no ale jako stary hiphop i nieco mlodszy rasta nie moge odpuscic takiej zabawy..

karta:
Imie Nazwisko Michajil Tigrow
xywa Nadir
wyglad wysoki szczuply,czarne dredy do ramion, szerokie portki, hawajskie koszule... w dwu slowach "own style"

historia chodzilem do przedszkola nr 6, potem do 2 podstawowek, 2 liceow (bo zamkneli jak chodzilem..) teraz studiuje na polibudzie we wrocku (wczesniej w legnicy ale tez zamkneli..)zyje wiara w Jah i jednosc ludzi i religii
skad blokowisko
kolor skory bialy
Ostatnio zmieniony piątek, 23 czerwca 2006, 22:10 przez Nadir, łącznie zmieniany 2 razy.
Czasami mam uczucie, że przede mną rozpościera się wielki ocean prawdy, a ja siedzę na plaży i bawię się kamykami. Ale pewnego dnia nauczę się po nim żeglować.
Don't take your organs to heaven... heaven knows we need them here.

-
- Tawerniak
- Numer GG: 5879500
- Kontakt:
Ja jako rockowiec też nie mogę tego tak zostawić
Na Hip-hopie się nie znam, ale umiem improwizować
Imię: Szymon
Nazwisko: <UNKNOWN
>
Wygląd: Niski, kudłate włochy, wiecznie uśmiechnięty i zapatrzony w niebo...
Ubiera się jak popadnie, czasami wygląda jak metal, czasami jak rastuch, a czasami nie wygląda
(Główne upodobania - tenisówki, spodnie moro, czapeczka wojskowa i jednolite koszule w czerni, zieleni lub bieli)
Historia: Wiecznie zamyślony, łaził taki od dzieciństwa i się obijał. W wieku gimnazjalnym pokochał z wzajemnością muzykę i od tamtego czasu gra na gitarze. Ostatnio zafascynowały go cymbałki, które są prawdziwie psychodelicznym instrumentem. H-H nie lubi, uważa go za słabą muzykę, jednak lubi się bawić i możliwe, że wkręci się w jakiś turniej "dla jaj"

Imię: Szymon
Nazwisko: <UNKNOWN

Wygląd: Niski, kudłate włochy, wiecznie uśmiechnięty i zapatrzony w niebo...
Ubiera się jak popadnie, czasami wygląda jak metal, czasami jak rastuch, a czasami nie wygląda

Historia: Wiecznie zamyślony, łaził taki od dzieciństwa i się obijał. W wieku gimnazjalnym pokochał z wzajemnością muzykę i od tamtego czasu gra na gitarze. Ostatnio zafascynowały go cymbałki, które są prawdziwie psychodelicznym instrumentem. H-H nie lubi, uważa go za słabą muzykę, jednak lubi się bawić i możliwe, że wkręci się w jakiś turniej "dla jaj"

http://niwia.myforum.pl/ - forum Opolskiego klubu RPG i fantastyki
http://my.opera.com/gimnazjon/blog/ - sport, ruch, zdrowie, itepe
http://my.opera.com/gimnazjon/blog/ - sport, ruch, zdrowie, itepe

Jak dla mnie pomysł na sesję niezwykle ciekawy i nowatorski (jeśli chodzi o to forum
). Niestety teraz będę mieć mało czasu i prawdopodobnie brak kompa do końca tygodnia, gdyby nie to zapewne bym się zgłosiła
Ale sesję z przyjemnością poczytam 
offtop:
tak swoją drogą, to podpis Keffs'a ma mały błąd... tekst piosenki wygląda w ten sposób:
"Jak to, policeman przeszukuje mnie
Przecież mam prawo nosić to co chcę
To co moje jest moje, co jaram nie
W razie co, nie wiem przecież jak i gdzie"
ogólnie nie lubię tego typu muzyki, ale piosenka mnie urzekła
dlatego się "wcinam" 

offtop:
tak swoją drogą, to podpis Keffs'a ma mały błąd... tekst piosenki wygląda w ten sposób:
"Jak to, policeman przeszukuje mnie
Przecież mam prawo nosić to co chcę
To co moje jest moje, co jaram nie
W razie co, nie wiem przecież jak i gdzie"
ogólnie nie lubię tego typu muzyki, ale piosenka mnie urzekła

-
- Kok
- Numer GG: 3327785
W morde Tori dawaj z ta sesja sie napalilem jak malo kiedy...:>
u mnie juz 21 wiec mozna powiedziec ze wieczor w pelni a sesji jak nie bylo tak nie ma... A tyle naobiecywales
u mnie juz 21 wiec mozna powiedziec ze wieczor w pelni a sesji jak nie bylo tak nie ma... A tyle naobiecywales

Tori pisze:Dobra, jest trzech graczy, zaczniemy dzisiaj lub jutro wieczorem, jak ktoś się jeszcze wpisze to dołączy później
Czasami mam uczucie, że przede mną rozpościera się wielki ocean prawdy, a ja siedzę na plaży i bawię się kamykami. Ale pewnego dnia nauczę się po nim żeglować.

-
- Bosman