Mugoloznastwo: Dimencii Allywar - Starszy, długie siwe włosy, bardzo wysoki
Numerologia: Olivia Czenukov- rosyjska, znana czarownica. Niska, średniej długości brązowe włosy, niebieskie oczy
Nauczyciel latania na miotle: Gamin de Carrere (czyt. Gamę de Karer) Pochodzi z Francji , ale prawie całe życie mieszka w Anglii. Jest mężczyzną "przy tuszy" ma długie myszate włosy, szare oczy
Gajowy, Nauczyciel opieki nad magicznymi stworzeniami: Hertz- pół olbrzym, wyglad ma podobny do Hagrida
Plan lekcji dla pierwszych klas:
Pon: zaklęcia, obrona przed czarną magią, historia magii, zielarstwo 2x
Wt: transmutacja, ----, opieka nad magicznymi stworzeniami, eliksiry, zielarstwo
Śr: quiddich 2x, zaklęcia, ---, obrona przed czarną magią
Czw: eliksiry 2x, tranmutacja, historia magii, obrona przed czarna magią
Pt: zaklęcia, opieka nad magicznymi stworzeniami,---, tranmutacja
So: wolne
Ndz: wolne
Plan lekcji dla 5 klasy:
Pon:eliksiry 2x, historia magii, obrona przed czarną magią, transmutacja
Wt: wróżbiarstwo, numerologia, historia magii, zaklęcia, tranmutacja, obrona przed czarną magią
Śr: zielarstwo 2x, mugoloznawstwo, quiddich, opieka nad magicznymi stworzeniami
Czw: quiddich 2x, zaklecia 2x, obrona przed czarną magią
Pt: eliksiry, historia magii, transmutacja 2x, zaklęcia
Ja napisze jutro post na sesji. jakbym zapomniała o jakimś nauczycielu, piszcie
Ostatnio zmieniony czwartek, 2 marca 2006, 12:57 przez Osoria, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja raczej będę BARDZO zalegać z postami :/ W przyszły piątek i poniedziałek mam kontrolę w pracy i wszyscy biegają jak kot z pęcherzem oO No i oczywiście większość rzeczy na mnie spada -_-' help...
Chyba w chwili obecnej jestem zmuszona do zrezygnowania z sesji Mam masę rzeczy na głowie i nie mogę nawalić... Może uda mi się dostać nową pracę a to by bardzo mnie urządzało Przyszły tydzień pracuję od 7 rano do blisko 18, więc mnie NIE MA. Albo jest mnie ciut ciut, przez bardzo krótki czas...