[Piła] Gra o życie

Stare i nieaktywne wątki z Rekrutacji.
Zablokowany
Nyano
Mat
Mat
Numer GG: 3030068

[Piła] Gra o życie

Post autor: Nyano »

Sesja będzie w świecie z "The Saw", po części nr.2. Podobnie jak w części drugiej, bohaterowie będą jedną grupą walczącą o przeżycie. Nie sądze, żeby sesja ciągnęła się miesiącami, zważywszy że każda "gra" w Pile trwa maksymalnie kilka godzin ;)

Karta postaci powinna wyglądać tak:
- Imię i Nazwisko postaci
- Wygląd zewnętrzny
- Historia

Przykładowa karta postaci:
- Christopher Evernight
- Mężczyzna
- 26
- Wysoki i chudy. Twarz ma przystojną a włosy krótkie i brązowe.
- Christopher pracuje jako informatyk. Gdy miał 16 lat jego matka umarła na raka, a 4 lata później jego ojciec zginął w wypadku samochodowym. Jak wielu zdolnych informatyków od czasu do czasu trudnił się hakerstwem. W wieku 24 lat został aresztowany za włamanie do komputera firmy maklerskiej, wyszedł za kaucją wpłaconą przez nieznajomą osobę.

Karty postaci wrzucajcie w temacie

UWAGA! SESJA DLA HARDCORE'OWCÓW. BARDZO ŁATWO ZGINĄĆ
Ostatnio zmieniony sobota, 4 marca 2006, 21:20 przez Nyano, łącznie zmieniany 2 razy.
Bóg na Krzyżu był tylko kolejną religią, która uczyła że miłość i morderstwo są nierozłącznie związane - że w końcu Bóg zawsze pije krew
Kloner
Chorąży
Chorąży
Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/

Post autor: Kloner »

- Imię i Nazwisko postaci: Michael Clone
- Wiek postaci: 24
- Wygląd zewnętrzny: Wysoki, doborze zbudowany, włosy długie, czarne. Ubrany na czarno
- Historia: Michael był żołnierzem w jednostce specjalnej, w czasie jednej z jego misji cały jego oddział zginą i przeżył tylko Michael. Po powrocie do domu, i wydalenia z armi (woisko musiało zwalić na kogoś winę) Michael prubował popełnic samobujstwo, ale mu się nie udało, kilka dni temu wyszedł ze szpitala. Pobiera porad psychologicznych, bo ma wrażenie że ktoś go cały czas obserwuje.

Może być? :)
"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości"
Mafia Radioaktywnych Krów
Nyano
Mat
Mat

Karta postaci niezła. Oczywiście że przyjmuję ;)
Bóg na Krzyżu był tylko kolejną religią, która uczyła że miłość i morderstwo są nierozłącznie związane - że w końcu Bóg zawsze pije krew
Łukasz
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 8500364

Post autor: Łukasz »

Imie i nazwisko: Gabriel White
Historia:Pół roku temu Gabriel został niesłusznie wyrzucony z Harvardu.
Włuczy sie po świecie za pieniądze ojca-sławnego dziennikarza.
Jego specjalnośc to elektronika.
perfidron
Pomywacz
Kontakt:

Post autor: perfidron »

Karta postaci:
Imię i Nazwisko postaci: Lu Grimm
Wiek postaci: 34
Wygląd zewnętrzny: wysoki, muskularny, dobrze zarysowane kości policzkowe, kruczoczarne włosy, błękitno-morskie oczy, włosy dołopatek splecione w 20 małych warkoczyków
Historia: Lu w wieku 27 lat zabił niechcący człowieka od tamtego czasu widzi ciągle tego samego(nieznajomego) faceta.
specjalność: trzeźwo myśli w każdej sytuacji
se onr sverdar sitja hvass!! -oby wasze miecze pozostały ostre

se mor'ranr ono finna-obyś odnalazł spokój
Smoku
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 0
Kontakt:

Post autor: Smoku »

Imię i Nazwisko postaci : Sean Blake
Wiek postaci 29
Wygląd zewnętrzny: wysoki 190 cm, szczupły, jasna karnacja, krótko obcięte rude włosy, przekrwione zielone oczy,
Historia: człowiek o niejasnej przeszłości, przez 9 lat przebywał w zakonie Kartuzów, zakonie o najbardziej surowej regule, post, samotne przebywanie w swojej celi, ciągła modlitwa, i milczenie, uważa się za człowieka skazanego na potępienie, i poprzez złożenie ślubów czystości starał się o odkupienie, jednak przeszłośc nie pozwoliła o sobie zapomnieć, tak jak ludzie dla których kiedyś pracował, odnaleźli go w zakonie, z zamiarem pozbawienia zycia, raz na zawsze, jemu jednak udało się uciec, od tej pory ciągle ucieka
Nyano
Mat
Mat

postacie Sean, Lu i Gabriel zaakceptowane :]
Trocinka
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Post autor: Trocinka »

Imie i nazwisko: Laura Neuville
Wygląd zewnętrzny: Rude włosy do ramion, lekko falowane, niebieskie oczy, piegi. Chuda, nosi koszulkę na ramiączkach i luźne jasne spodnie
Historia: Cóż, dziewczyna choruje na anoreksję. Nigdy nie była gruba, ale ubzdurało się jej, że musi schudnąć. to było kilka lat temu. Stara się walczyc z chorobą, ale nie potrafi dac jej rady.
Nyano
Mat
Mat

Laura zaakceptowana. Ewentualnie może dojść jeszcz 1, 2 graczy, ale według mnie 5 już w zupełności wystarczy
Trocinka
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Post autor: Trocinka »

To się cieszę ^^
AC
Bosman
Bosman
Numer GG: 4159090
Kontakt:

Post autor: AC »

- Adam For
- Mężczyzna
- 25
- Szczupły, nawet przystojny. Krótkie, ciemny blond włosy, zielone oczy, małe uszy. Ma wyryty krzyż na nosie.
- Historia: choć młodego wieku próbował w życiu praktycznie wszystkiego co mógł spróbować. Został zamknięty przez idiotę od zagadek zapewne przez to, że zabił dwa miesiące temu dwóch gangsterów w biały dzień praktycznie na środku ulicy. Dziwnym trafem nie znalazł się ani jeden świadek, więc uniewinniono go. Najlepiej jego psychikę obrazują jego ulubione powiedzenia:
"Kurwa, pierdolę to."
"Kurwa."
"O ja pierdolę."
itd itp
CoB
Tawerniak
Tawerniak
Numer GG: 5879500
Kontakt:

Post autor: CoB »

Imię: Keitaro (Tak, uwielbiam to imię Razz)
Nazwisko: Urashima
Wzrost i waga: 1,74m; 65 kg
Historia: Hmmm... Tak naprawdę nie wiem, kim jestem i do czego dążę. Zawsze byłem grzecznym synkiem i zawsze byłem pomocny. Zawsze... do czasu, kiedy poznałem kulturę punków. Uciekłem z domu, zamieszkałem w sqacie. Poznałem wielu nowych przyjaciół, którzy nauczyli mnie jak żyć. Nauczyłem się kraść, nauczyłem się blefować, nauczyłem się bić. Nauczyłem się zabijać. Tak, w wieku 16 lat zabiłem swoją najlepszą przyjaciółkę z dzieciństwa. Dlaczego? Była córą polityka, a ja zostałem nauczony, że polityków trzeba tępić. Najpierw ją zgwałciłem, a później zadźgałem. Po ty uciekłem z miejsca zdarzenia i jakimś cudem trop policji się urwał co widziałem w brukowcach...
Teraz podróżuję, gdzie mnie oczy poniosą.
Nie wiem, po co żyję i nękają mnie myśli samobójcze. Czuję, że nadchodzi czas wyboru - pomiędzy śmiercią i zapomnieniem oraz życiem, w którym sumienie niszczy powoli moją psychikę.
W dodatku staram się uciekać z tego stanu przy pomocy ciężkich drugów i to tylko po to, by odroczyć wyrok...
Wygląd: Włosy na "grzyba" czarne, z białymi pasemkami. Rysy twarzy okołomęskie (bardzo delikatne jak na faceta i punka) Wink Wzrok zabójcy (nie specjalnie) i często cyniczny uśmiech. Ubrany w czarną koszulę, na to narzuconą skórzaną kurtę bez rękawów. Na szyi mam obrożę. Prawa ręka -> pieszczocha, lewa ręka -> skórzana rękawica nabijana ćwiekami. Spodnie moro (białe), nogawki schowane w glany. Skórzany pasek z ćwiekami na pasie i coś na kształ pieszczochy na łydce prawej nogi. Na lewym ramieniu pochwa z nożem, przy pasie jeszcze jedna z nożem, którym zadźgał Karo (swoją przyjaciółkę).
Zachowanie: Reasumując, Keitaro jest załamany, co sprawia, że zachowuje się trochę apatycznie. Jednak nic nie mogło zniszczyć jego zmysłu improwizacji, z którego korzysta w trudnych sytuacjach. Prędzej umrze zameczony psychicznie, niż fizycznie...
http://niwia.myforum.pl/ - forum Opolskiego klubu RPG i fantastyki
http://my.opera.com/gimnazjon/blog/ - sport, ruch, zdrowie, itepe
Nyano
Mat
Mat

Obie postacie przyjęte (sprzęt Keitaro mi nie przeszkadza, ponieważ zostanie mu on odebrany przy rozpoczęciu chorej "gry")

Rekrutacja zamknięta, a ja idę napisać pierwszego posta na sesji
Zablokowany