Tchnienia Magii - Warhammer - 3 max 4 sloty

Stare i nieaktywne wątki z Rekrutacji.
Owca11
Majtek
Majtek
Kontakt:

Post autor: Owca11 »

jezeli mozna, to tez sie przylacze, ale chyba juz limit dawno przekroczony :evil:
whitehead
Majtek
Majtek

Post autor: whitehead »

Sorry za spóźnienie, ale przez weekend nie miałem szans być na necie.
Opis postaci:
Imię Karl
Klasa Kozak Kislevski
Bio Karl urodził się jako dziewiąte i nieostatnie :) dziecko wieśniaków żyjących gdzieś na zadupiu Kisleva (pewnie tam, gdzie ptaki zawracają ). Taty za bardzo nie pamięta - zginął w jakiejś kolejnej zupełnie niepotrzebnej wojnie. Matka, jako, że tatusi miała sporo, też się nim nie interesowała. Gdy miał 12 lat, ucieka z domu, trafia do obozu kozackiego. Początkowo jest ciurą obozowym, chodzi, sprząta, pielęgnuje konie, czyści miecze innym kozakom. W wieku lat 14 zabija po raz pierwszy i jak się okazuje, nie ostatni. Co więcej, zabójstwo sprawia mu pewną przyjemność. Od 15 roku życia jako jeden z najmłodszych zaciąga się na dwór władców Kisleva jako najemnik. Od tego czasu życie tego młodego człowieka przebiega w sposób bardzo unormalizowany - wojna, łupy, żołd, zamtuz, wojna, łupy, żołd .... itd. W wieku 20 nastu lat takie życie mu się nudzi, bo ile można łupać ludzi. Odchodzi ze służby, zostaje wolnym kozakiem. Ma doświadczenie, które pozwala mu przeżyć kilka ciężkich momentów :) na szlaku.
Karl jak na kozaka nie jest zbyt wysoki, jakieś 176 cm, typowa stepowa uroda. Najchętniej walczy mieczem półtoraręcznym ( choć nie pamięta, gdzie go zdobył), potrafi też strzelać z łuku, nie jest obca mu też kusza. Ma jasne włosy, nosi się prosto i dumnie. Nie jest wielkim inteligentem, ale nie pozwala się obrażać
No one like us, we don't care
Hagen
Marynarz
Marynarz
Lokalizacja: Z pól mej wyobraźni, wypełnione są tańczącymi z wiatrem miłości iskrami i pięknem Harmonii życia.
Kontakt:

Post autor: Hagen »

Z dniem dzisiejszym kończy się wystawianie postaci, posteacie przyjęte :
Ouzaru - Marina Lilia Stellini
Marqus - Faldo
Eglarest - Eglarest
whitehead - Karl
Niedługo pojawi się pierwszy post w dziale sesje. wasz ekwipunek wyśle wam na priv. Życzę miłej gry ( hehehe ).
Gorin-no Sho ... moją drogą jest pokonywanie innych bez szansy na przegraną. Jam jest wasalem samego siebie, me imie Hagen.
whitehead
Majtek
Majtek

Post autor: whitehead »

Uf, a więc zdąrzyłem :)
No one like us, we don't care
Kloner
Chorąży
Chorąży
Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/

Post autor: Kloner »

Imię: Ituriel
Profesja: Mag (specjalizacja ogień)
Rasa: Elf

Ituriel w dzieciństwie został oddany do zakonu magii ognia, tam przez wiele lat studiował arkana magii. Jego żywot był nudny, aż do teraz...

Wygląd: Wysoki oczy i włosy czerwone. Ubrany w czerwoną szate z motywami płomieni

Ekwipunek: Laska magiczna (Mg ustali właściwości), łuk i strzały, mikstura lecznicza (ilość zależy od MG)
Ostatnio zmieniony poniedziałek, 5 grudnia 2005, 17:46 przez Kloner, łącznie zmieniany 1 raz.
"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości"
Mafia Radioaktywnych Krów
Awatar użytkownika
BLACKs
Tawerniany Cygan
Tawerniany Cygan

Post autor: BLACKs »

A ja się załapię?? Czy nie ma już dla mnie miejsca :(??
Wilczyca
Marynarz
Marynarz

Post autor: Wilczyca »

W imieniu Eglaresta proszę o wybaczenie nieobecności na sesji. Jednocześnie informuję, że gracz pojawi się jakoś pod koniec lutego, na początku marca (dokładnie nie jest mi wiadome kiedy).

Przepraszam za powstałe zamieszanie.
If the ocean was vodka
And I were a duck
I would swim to the bottom
And never come up

But since it ain't vodka
And I'm not a duck
Pass me the bottle
And shut the fuck up
Ouzaru

Post autor: Ouzaru »

Mysle, ze Taketa dobrze o tym wie, a i tak teraz sesja stoi. Moze daj osobny watek w rekrutacji?
Wilczyca
Marynarz
Marynarz

Post autor: Wilczyca »

Wypełniam tylko prośbę Elga. Ponieważ nie zapoznał mnie z listą osób, które wtajemniczył, wysłałam ZGODNIE z JEGO wolą informację wszędzie tam, gdzie gra.

Założyć osobny wątek? Obawiam się, że taki temat wykraczałby nieco ponad kompetencje działu (czasem można poczytać regulamin, jest tam wiele istotnych wiadomości).

Koniec Offtopu. Nic tu więcej po mnie. Żegnam i miłej gry życzę.
If the ocean was vodka
And I were a duck
I would swim to the bottom
And never come up

But since it ain't vodka
And I'm not a duck
Pass me the bottle
And shut the fuck up
Zablokowany