[Warhammer] Sesja w Warhammerze

Stare i nieaktywne wątki z Rekrutacji.
Epyon
Tawerniak
Tawerniak
Numer GG: 5438992
Kontakt:

Post autor: Epyon »

Villemo pisze:A co jeśli kobieta w drużynie jest feministką? :D:D:D
To wtedy faceci gotują i piorą ;P
Kloner
Chorąży
Chorąży
Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/

Post autor: Kloner »

Rekrutacja zakończona Zapraszam do działu sesje na gre ;]
"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości"
Mafia Radioaktywnych Krów
Seth
Tawerniak
Tawerniak

Post autor: Seth »

Nie taka zakończona... ja jeszczę dochodzę :)
Imię: Czteropalcy
Klasa: Kloner wie...
Rasa: Człowiek
Wygląd: Szczupły, ma czarne włosy i kuc, bródkę...eee jak Ali G :wink:, ubranie kapitana marynarki(niebieskie), średniego wzrostu, ma 4 palce u lewej ręki, nosi okrągłe okulary.
Broń:To też Kloner wie...
Seth
Mu! :P (ja przynajmniej działam pod przykrywką)
http://www.pajacyk.pl/- wstawic do zakładek i klikać raz dziennie! NATYCHMIAST!
Kloner
Chorąży
Chorąży

Tak wiem ;] Wkońcu MG wie wszystko
"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości"
Krzys_ek
Majtek
Majtek

Post autor: Krzys_ek »

Moja postać w końcu stworzona :D Jest to profesja zaawansowana, ale mam nadzieję że nie masz nic przeciwko Kloner :wink: Napisz mi na PW kiedy będę się mógł dołączyć. Pozdrawiam

Imię: Nadiel
Rasa: Człowiek
Profesja: Kapłan
Charakter:Neutralny
Wiara: Rhya i Taal
Umiejętności:plotkowanie,przekonywanie, wiedza(imperium, bretonia, elfy), czytanie i pisanie, języka(klasyczny, staroświatowy, eltharin, magiczny) leczenie, nauka(astronomia, teologia, runy), spostrzegawczość, znajomość , splatanie magii, spostrzegawczość, wykrywanie magii, oswajanie, sztuka przetrwania

Zdolności:strzelec wyborowy, bystry wzrok, szybki refleks, urodzony wojownik, przemawianie, magia prosta(kapłańska), ogłuszanie, pancerz wiary

Ekwipunek: spirala życia(symbol boga), sakwa podróżna (w środku podstawowe przedmioty:miska,krzesiwo i hubka, przybory piśmiennicze, racja żywnościowa itp.), zdobiony łuk z drzewa dębowego i kołczan strzał(30), krótki sztylet.

Wygląd: Wysoki, szczupły człowiek. Odziany w brązową, lekko znoszoną szatę. Włosy kruczoczarne, długie do ramion. Na prawym ramieniu przewieszony łuk, na lewym sakwa.

Historia: Pochodzę z niedużej wioski na północy imperium. Od czasu klęski głodu, którą przetrwaliśmy dzięki łasce Rhyi tradycją stało się wysyłanie z każdego nowego pokolenia jednego dziecka na służbę w świątyni. Radą starszyzny ja byłem takim dzieckiem. Początkowo niechętny z czasem przywykłem do takiego życia, czasem tylko tęskiąc za normalnym dzieciństwem. Po otrzymaniu święceń kapłńskich, jak większośc moich braci wyruszyłem w świat bronić dzieci Taala.
Kloner
Chorąży
Chorąży

narazie sesja stoi jak zapewne widzicie powód prosty chwilowy brak netu, ale w poniedziałek postaram się coś napisać.
Santa Faust
Szczur Lądowy
Kontakt:

Post autor: Santa Faust »

Ja też mogę dołączyć?
Błeeeeeeeeeeee............
Zablokowany