[Rekrutacja][d&d] tytuł sesji :D

Stare i nieaktywne wątki z Rekrutacji.
Zablokowany
Jarex
Szczur Lądowy
Kontakt:

[Rekrutacja][d&d] tytuł sesji :D

Post autor: Jarex »

witam. mam pewna propozycje. chcialbym rozpoczac sesje, ale nie na forum bo takowe sa troche zbyt malo dynamiczne. mysle ze dobrym pomyslem bylo by przeprowadzenie jej przez gg lub na ircu. proponuje sesje w d&d bo innych systemow nie znam. jestem zbyt malo zaawansowany zeby zeby zostac mg wiec jesli ktos jest zaiteresowany i jest mg lub ma znajomego mg albo jest zwyklym graczem to prosze powiadomienie mnie. moj nr gg jest widoczy, mail chyba tez. wydaje mi sie, ze to wszystko..... to ja czekam :D
"... krasnolud wyciągnął skadś wielki, brudny i zardzewialy topór, który do wszystkich okropności wojny dodawal groźbe tężca..." T. Pratchet
Vijas
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 763272
Kontakt:

Post autor: Vijas »

Ja w to wchodze. Oczywiście jeśli to będzie na gg :)
Villemo
Bombardier
Bombardier

Post autor: Villemo »

Piszę się ale tylko na GG.
Fie fye foe fum,
I smell the blood of the asylum.
Jarex
Szczur Lądowy
Kontakt:

Post autor: Jarex »

no to fajnie. tylko mg nie ma (chyba ze ktorys z was jest). moze macie znajomego mg?? tylko ja jeszcze nie prowadzilem sesji przez net wiec bedziecie mnie musieli troche podszkolic :D wiec trzeba teraz ustalic jeszcze sprawy odnosnie postaci. zaczniemy pewnie od 1 lvl, nie?? zreszta wy zaproponujcie jak to ma wygladac bo ja juz wczesniej wspomnialem nie mam pojecia o sesjach przez net. troche chaotyczna ta moja wypowiedz, ale chba ja zrozumiecie :D
"... krasnolud wyciągnął skadś wielki, brudny i zardzewialy topór, który do wszystkich okropności wojny dodawal groźbe tężca..." T. Pratchet
Krzys_ek
Majtek
Majtek

Post autor: Krzys_ek »

Ja bym tez spróbował, ale też jako gracz. Nigdy MG nie byłem i chyba by mi się nie udało poprowadzić sesji na żywo.
Kloner
Chorąży
Chorąży
Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/

Post autor: Kloner »

Ja wchodzę w to ale jako gracz
[Ten dział służy tylko do umawiania sesji na Forum - dop. MAd Phantom]
"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości"
Mafia Radioaktywnych Krów
Zablokowany