AD & D Przeklęte Drowy

-
- Chorąży
- Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/

-
- Chorąży
- Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/
Heh ja raz całą drużynę prawie wybiłem (stałem się chaotyczny a oni wpadli do dołu który wykopałem z 2 trolami, 4 czarnymi orkami i 4 wojownikami chaosu, a ja byłem demonolgiem 2 poziomu to była bardzo silna postac najsilniejsza w drużynie
)

"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości"
Mafia Radioaktywnych Krów
Mafia Radioaktywnych Krów

-
- Majtek

-
- Bombardier
Oto moja postac
Rasa : człowiek\mroczny elf
Profesja: Władca zwierząt
Imię: Ellen
Wzrost: 176
Charakter: neutralny zły
Wiara: "Nie ma Bogów, jestem tylko ja"
Umiejętności:
Opieka nad zwierzętami 5
Posłuch u zwierząt 5
Akrobatyka 5
Broń : scimintar 4
Jazda konna 5
Czytanie i pisanie +
Zasady specjalne:
-władcy noszą tylko skórzany pancerze,
-władca może porozumieć się z każdym zwierzęciem nie wykonując przy tym żadnych testów, jedynie od zwierzęcia zależy, czy i co powie,
-zwierzęta mogą odmówić kontaktowania się z władcą
-władca zwierząt morze zmienić swą profesję i zatrzymać swe moce, ale tylko pod warunkiem, że jego nowe zajęcie nie będzie w żaden, absolutnie żaden sposób szkodzić zwierzętom,
Krótka historia:
Władcy zwierząt to nieliczni ocalali z plemienia, które dawno temu żyło w dalekich puszczach nowego świata. Członkowie tego plemienia przekazywali sobie z pokolenia na pokolenie umiejętność posługiwania się językiem zwierząt. Razem z nimi polowali i wypoczywali. Lecz ze wschodu, zza morza przybyli mroczni elfowie i wybili niemal wszystkich. Nieliczni, którzy ocaleli rozpierzchli się po całym świecie. Nie mieli już swego plemienia, zostały im tylko zwierzęta. I dlatego przysięgli bronić ich za wszelką cenę. Nienawidzą drowów\mrocznych elfów. Ellen jest w połowie mrocznym elfem, dlatego została odrzucona przez innych Władców.
Ekwipunek:
Scimintar
Ubranie podróżne
25 zk(albo innej waluty, zależnie od MG)
Torba na ramię
Prowiant na 4 dni
Skórzana manierka z wodą
Zwierzęcy towarzysze:
Wilk - Canis
Kruk - Corax
Cechy:
Siła - 10
Zręczność - 16
Kondycja - 9
Inteligencja - 14
Mądrość - 11
Charyzma - 15
Coś jeszcze?
Rasa : człowiek\mroczny elf
Profesja: Władca zwierząt
Imię: Ellen
Wzrost: 176
Charakter: neutralny zły
Wiara: "Nie ma Bogów, jestem tylko ja"
Umiejętności:
Opieka nad zwierzętami 5
Posłuch u zwierząt 5
Akrobatyka 5
Broń : scimintar 4
Jazda konna 5
Czytanie i pisanie +
Zasady specjalne:
-władcy noszą tylko skórzany pancerze,
-władca może porozumieć się z każdym zwierzęciem nie wykonując przy tym żadnych testów, jedynie od zwierzęcia zależy, czy i co powie,
-zwierzęta mogą odmówić kontaktowania się z władcą
-władca zwierząt morze zmienić swą profesję i zatrzymać swe moce, ale tylko pod warunkiem, że jego nowe zajęcie nie będzie w żaden, absolutnie żaden sposób szkodzić zwierzętom,
Krótka historia:
Władcy zwierząt to nieliczni ocalali z plemienia, które dawno temu żyło w dalekich puszczach nowego świata. Członkowie tego plemienia przekazywali sobie z pokolenia na pokolenie umiejętność posługiwania się językiem zwierząt. Razem z nimi polowali i wypoczywali. Lecz ze wschodu, zza morza przybyli mroczni elfowie i wybili niemal wszystkich. Nieliczni, którzy ocaleli rozpierzchli się po całym świecie. Nie mieli już swego plemienia, zostały im tylko zwierzęta. I dlatego przysięgli bronić ich za wszelką cenę. Nienawidzą drowów\mrocznych elfów. Ellen jest w połowie mrocznym elfem, dlatego została odrzucona przez innych Władców.
Ekwipunek:
Scimintar
Ubranie podróżne
25 zk(albo innej waluty, zależnie od MG)
Torba na ramię
Prowiant na 4 dni
Skórzana manierka z wodą
Zwierzęcy towarzysze:
Wilk - Canis
Kruk - Corax
Cechy:
Siła - 10
Zręczność - 16
Kondycja - 9
Inteligencja - 14
Mądrość - 11