Pzdr

Ravandil pisze:Przepraszam za nieobecność. Mam zbyt dużo na głowie w porównaniu do tego, co w obecnym stanie jestem ogarnąć. Odpiszę w weekend, jak odetchnę. Oby.
Pzdr
Skoro po moich postach można odnieść wrażenie, że mi nie zależy, to chyba znak, że najwyższa pora się wycofać... Przyznam, że zapędziłem Gildirila w kozi róg i od pewnego (dość długiego) czasu jest tylko marudnym i niepasującym dodatkiem do rozgadanej kompanii. Aktualnie jestem zbyt rozbity/zdekoncetrowany/zarobiony, by wycisnąć z niego coś więcej, a na "odwal się" nie chcę pisać... A połączenie studia+akademik (z naciskiem na to drugie) koncentracji nie sprzyja, czego dowodem to, że od pewnego czasu nie mogę nawet satysfakcjonująco wypełniać obowiązków redaktorskich... Dziękuję więc za wspólną grę i do zobaczenia... kiedyś.Megara pisze: Potrafię zrozumieć, że ktoś nie ma czasu, jednak pojawiałeś się od 8 czy 9 listopada (z przerwami) na forum i nie byłeś w stanie napisać kilku zdań do sesji informując mnie teraz że nie masz czasu? Wystarczyło napisać, że nie masz ochoty (bądź czasu) grać dalej i wszystko byłoby great. Licz się z konsekwencjami w sesji, choć chyba już nie bardzo Ci zależy, z tego co widziałam po Twoich ostatnich postach...