[2028r] Trzy Głowy - rekrutacja zamknięta

-
- Pomywacz
- Numer GG: 6449636
- Kontakt:
Re: [2028r] Witaj w gorszym syfie – trzy głowy
A co jest fajnego w zabijaniu botów ? ( bot = zombie ) Ja w przypadku ataku zombie wyruszam na Alaskę
A tak kiedy zaczynamy tą sesje, bo mnie ostatnio coś w żołądku skręca ( pewnie wrzody ).

A.Z.S - Armia Zbawienia Szatana
nasze motto "Evil is the new Love "
nasze motto "Evil is the new Love "

-
- Bombardier
- Numer GG: 1074973
Niestety jedna z najpoważniejszych rzeczy ograniczających MG to porządny brak zainteresowania graczy.. i nic tego nie zmieni. Wybaczcie ale na to nie mam wpływu. Brak mi jednej karty do rozpoczęcia sesji, mimo iż rekrutacja nadal będzie otwarta. Czworo graczy to maksimum.

-
- Majtek
- Numer GG: 192068
- Kontakt:
A już tak dobrze się zapowiadało... Tak czy inaczej muszę sam siebie pochwalić, bo to chyba dzięki mojemu postowi rozkręciło się tu trochę xD
"Zemsta, jak wiele potraw kulinarnych, najlepiej smakuje gdy przygotowuje się długo, starannie i jest podawana na zimno." - Brian Herbert "Ród Corrino"

-
- Bombardier
James Ashstone - AB
Vorain De Vries - AB - zmienione na A
Paul Mercier - AB - zmienione na B - będzie ci przypisana pierwsza z podanych przez ciebie mocy
Jakoś faworyzujecie grupę krwi AB.
Nie wiem czy się wyrobie na poniedziałek ostatnio mam wiele rzeczy na głowie, w razie czego, poinformuje was o sesji prywatnie. Dobrze zatem ostatnia możliwość, to typ mutacji Aphid który będzie przypisany do grupy krwi 0. Naboru nie zamykam, póki grupa nie osiągnie swojego maksimum.
Dziękuje za wasz czas.
Vorain De Vries - AB - zmienione na A
Paul Mercier - AB - zmienione na B - będzie ci przypisana pierwsza z podanych przez ciebie mocy
Jakoś faworyzujecie grupę krwi AB.
Nie wiem czy się wyrobie na poniedziałek ostatnio mam wiele rzeczy na głowie, w razie czego, poinformuje was o sesji prywatnie. Dobrze zatem ostatnia możliwość, to typ mutacji Aphid który będzie przypisany do grupy krwi 0. Naboru nie zamykam, póki grupa nie osiągnie swojego maksimum.
Dziękuje za wasz czas.

-
- Bombardier
Re: [2028r] Trzy Głowy - *REKRUTACJA NADAL OTWARTA*
Z powodu braku odpisu ze strony pozostałych graczy, i za zgodą Nosferatu, postaci nieodpisujących zostają przemienione na NPC, od tej chwili zwalniają się pozostałe dwa miejsca w sesji, póki nie dołączą nowi gracze, będzie to sesja Gracz vs MG.