Poprowadzę sesję Wiedźmina, dla trzech graczy. Jeśli jest ktoś chętny, zapraszam

Wymagania co do karty postaci i samych postaci:
39 punktów na cechy
Obowiązkowa historia i opis waszego bohatera, ale oczywiście nie musi to być esej na 4 strony

co do opisu, prosiłbym o szczególne skupienie się na emocjach i uczuciach bohatera, dotyczących takich rzeczy jak morderstwo (czy postać kogoś zabiła w przeszłości? czy może na widok trupa zaczyna się pocić, trzęsą jej się ręce, a utrata świadomości to kwestia czasu?) , miłość (stałość w uczuciach, wierność, uczciwość? zdrada, zmienność?a może została przez kogoś bardzo zraniona pod względem uczuciowym?), więzy rodzinne etc.etc.
Ekwipunek dobierzcie sami wedle własnego uznania. Oczywiście jeśli zobaczę zbyt przepakowany plecak,to szansa na zostanie okradzionym już w pierwszym poście, gwałtownie wzrośnie

Co do samej drużyny, wolałbym aby była raczej zróżnicowana pod względem "klasy" - czyli np. opcja "trójka bardów" odpada.
Granie wiedźminem jak najbardziej dopuszczalne

Do tworzenia postaci polecam program W:GW Generator postaci ze strony http://www.wiedzmin.rpg.pl/wiedzmin_rpg ... &id_art=94.
EDIT
O drugiej w nocy byłem w stanie 'co najmniej zmęczonym', przez co zapomniałem (

1. Czas - scenariusz będzie rozgrywany w latach czterdziestych XIII wieku
2. Kiedy zaczniemy? - zaczniemy 22 bądź 23 (lipca). 15 wyjeżdżam na tydzień, a nie chcę robić tak długiej przerwy w sesji. Ten dłuższy czas poświęcę na dopracowanie scenariusza