[Zainfekowany Grzyb] 2: Pustka

-
- Chorąży
Re: [Zainfekowany Grzyb] 2: Pustka
Uhh.. Za szybkie tempo jednak... Jednak nie zagram. Sorry... Nie wysyłaj mi już zaproszenia na kolejną sesję 

.

-
- Bombardier
- Numer GG: 1074973
Podobnie ma się ze mną, rezygnuje, dzięki za miłą grę

-
- Bosman
- Numer GG: 4159090
- Kontakt:

-
- Chorąży
To, że to nie jest normalna sesja to już wiedziałem. Po prostu muszę zrezygnować gdyż nie wyrabiam z postami.
.

-
- Bosman
- Kontakt:
No i sesja została zablokowana, czemu tak się stało? Czy w tym miejscu mamy oskarżać innych, że w naszej grze widzieli spam?
Odpowiedź jest prosta i zaskakująca: NIE. Od jakiejś strony czy dwóch troszeczkę przesadziliśmy, zbyt dużo pojawiało się krótkich postów, zbyt wiele bezwartościowego spamu! Czas to zmienić.
Nie pozwolę, żeby kolejny Grzyb tak skończył! Chciałbym w tym miejscu rozpocząć nową rekrutację! Ale tym razem niech ci którzy piszą spam nie zgłaszają się! To nie będzie miejsce dla nich! I niech też nie spodziewają się użyszkodnicy, że będą mogli przemycać swoje wulgaryzmy i błędy ortograficzne do sesji! Stanowczo przeciwko temu będę działać i likwidować każdego kto przegnie. I tym razem poprzeczka przegięcia będzie ustawiona dosyć nisko!
Trzeba wyciągnąć nauki z naszych błędów! Akcja [Zainfekowanego Grzyba] 3: Ucieczka, zacznie się tam gdzie została zakończona ostatnia część: w demonicznej, zamkniętej przestrzeni przy nawiedzonym, strasznym domu, z którego ktoś za pomocą piły łańcuchowej chce się wydostać.
Przestrzegam i równocześnie zapraszam graczy najbardziej aktywnych w poprzedniej części: Eglarest, Szasza, Azrael czy Bush. Pamiętajcie: zero spamu, tylko gra!
[Słuchać AC, w razie odstępstw ubiję spamerów na miejscu - fds]
Odpowiedź jest prosta i zaskakująca: NIE. Od jakiejś strony czy dwóch troszeczkę przesadziliśmy, zbyt dużo pojawiało się krótkich postów, zbyt wiele bezwartościowego spamu! Czas to zmienić.
Nie pozwolę, żeby kolejny Grzyb tak skończył! Chciałbym w tym miejscu rozpocząć nową rekrutację! Ale tym razem niech ci którzy piszą spam nie zgłaszają się! To nie będzie miejsce dla nich! I niech też nie spodziewają się użyszkodnicy, że będą mogli przemycać swoje wulgaryzmy i błędy ortograficzne do sesji! Stanowczo przeciwko temu będę działać i likwidować każdego kto przegnie. I tym razem poprzeczka przegięcia będzie ustawiona dosyć nisko!
Trzeba wyciągnąć nauki z naszych błędów! Akcja [Zainfekowanego Grzyba] 3: Ucieczka, zacznie się tam gdzie została zakończona ostatnia część: w demonicznej, zamkniętej przestrzeni przy nawiedzonym, strasznym domu, z którego ktoś za pomocą piły łańcuchowej chce się wydostać.
Przestrzegam i równocześnie zapraszam graczy najbardziej aktywnych w poprzedniej części: Eglarest, Szasza, Azrael czy Bush. Pamiętajcie: zero spamu, tylko gra!
[Słuchać AC, w razie odstępstw ubiję spamerów na miejscu - fds]

-
- Bombardier
- Numer GG: 6330570
- Kontakt:
czyli mój udział odpada?
Psychodeliczny Łowca Żelaznych Motyli Z Planety Mars

-
- Tawerniak
- Numer GG: 10455731
Obywatelu Cenzorze, melduję gotowość bojową! Podaj tylko, co ma być w karcie, i będziesz mógł mnie dopisać na listę uczestników.

-
- Bosman
- Numer GG: 0
- Lokalizacja: Nie chcesz wiedzieć... naprawdę nie chcesz wiedzieć...
Sorx za zniszczenie ci sesji.
(chociaż swoją drogą gdybym chciał nabijać se posty [nawet jedno zdaniowe] to poszedł bym np. do działu offtop ;()
(chociaż swoją drogą gdybym chciał nabijać se posty [nawet jedno zdaniowe] to poszedł bym np. do działu offtop ;()
Grupa Nieszanowania Praw Ludzkich oraz Wspierania Bratniej Nienawiści na Tawernie
Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.
Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.

-
- Bombardier
- Numer GG: 10499479
Mam nadzieję że nie spamiłem zbytnio.
Jeśli ACek pozwoli to chcę grac dalej.
Jeśli ACek pozwoli to chcę grac dalej.

-
- Bosman
- Kontakt:
oczywiście, że nie, po prostu nie było cię za dużo ostatnio dlatego nie wpisałem cię tam wyżej.Obelix pisze:czyli mój udział odpada?
Azrael - nie martw się, po prostu pisz posty lepszej jakości bez wspominania o szeroko pojętych zboczonych rzeczach i o obrzydliwych rzeczach
Tevery, oto karta:
Karta postaci:
Opis wyglądu: [tak minimum 5 zdań]
Wzrost: [w cm]
Waga: [w kg]
Sylwetka: (gruby, chudy, zwykły, umięśniony) [wybrać jedno]
Przedmiot marzeń: (cukierki, ostrza, maszyny) [wybrać jedno]
Och i ostrzegam: czasem update'y będą się dziać bez was (znaczy np dla jednego czy dwóch graczy). Nie wpłynie to jednak za bardzo na grę, ponieważ będą się dziać w świecie fantazji. Robiąc "przyśpieszenie" wasze postacie zazwyczaj będą się budzić i przebywać w zamknięciu gdzieś w świecie realnym - w dowolnym miejscu wracacie do gry wiedząc to co było w ostatnich 1-4 update. Sesja się pewnie skończy całkiem niedługo i mam nadzieję epilogiem, a nie reakcją administracji... to by było bardzo złe... ale tak nie będzie, każdy kto będzie "świrował" zostanie wywalony. Sesja może i dziwna bo w świecie fantazji, ale jednak są tu pewne zasady.
Jeżeli ktoś by nie miał co napisać - w sensie krótsze posty niż powiedzmy dwie, trzy linijki to niech napisze mi PW, a ja albo coś zmienię albo w kolejnym update będzie więcej możliwości...

-
- Chorąży
- Numer GG: 777575
no fakt przegielismy
ale jak bedzie mnie AC chciał to ja sie pisze

-
- Bombardier
- Numer GG: 10499479
Trochę zmodyfikuję moją postac.
Opis wyglądu: Chudy, niski, czarnowłosy mężczyzna po czterdziestce.
Nosi o 4 rozmiary za durzą, czarną koszulkę i obcisłe niczym kalesony jeansy.
Na nogach ma dziurawe kapcie. Jego twarz jest pociągła, wychudła i blada, usta wąskie i małe, zaś oczy wytrzeszczone jak u ropuchy. Ciągle ma drgawki i rozgląda się nerwowo.
Wzrost: 1.60
Waga: 50
Sylwetka: chudy
Przedmiot marzeń: ostrza żeby siebie i innych pociąc.
Opis wyglądu: Chudy, niski, czarnowłosy mężczyzna po czterdziestce.
Nosi o 4 rozmiary za durzą, czarną koszulkę i obcisłe niczym kalesony jeansy.
Na nogach ma dziurawe kapcie. Jego twarz jest pociągła, wychudła i blada, usta wąskie i małe, zaś oczy wytrzeszczone jak u ropuchy. Ciągle ma drgawki i rozgląda się nerwowo.
Wzrost: 1.60
Waga: 50
Sylwetka: chudy
Przedmiot marzeń: ostrza żeby siebie i innych pociąc.

-
- Bosman
- Kontakt:
No to się wpisuj...Eglarest pisze:no fakt przegielismy![]()

-
- Bombardier
- Numer GG: 6330570
- Kontakt:
Opis wyglądu: Twarz jak gościa z Dooma, kombnezon jak pilota X-Winga ze Star Wars i Tatuaż z napisem "Cacos Sux"
Wzrost: 2.00
Waga: 90
Sylwetka: Umięśniony
Przedmiot marzeń: Maszyny, najlepiej takie jak BFG
Wzrost: 2.00
Waga: 90
Sylwetka: Umięśniony
Przedmiot marzeń: Maszyny, najlepiej takie jak BFG
Psychodeliczny Łowca Żelaznych Motyli Z Planety Mars

-
- Pomywacz
Opis wyglądu: Wyskoki, nie jest umiesniony, ani nie chudy.Ubiera się luźno, ale nie po skejtowsku.Całe ciało ma poryte bliznami, pamiątka po ojcu.Posiada tatuaż, wielki smok na plecach.Jedno koko sztuczne.
Wzrost:180
Waga: 70 kg
Sylwetka: zwykły
Przedmiot marzeń: ostrza
Wzrost:180
Waga: 70 kg
Sylwetka: zwykły
Przedmiot marzeń: ostrza