Witam,
Mam problem z grą ponieważ przed instalacja (po kliknięciu "install game") pojawia mi sie taka informacja.
Bardzo prosze o pomoc co mam zrobic by gra zadziałała.
Zapewniam, że gra jest oryginalna.
Problem z grą Condemned
-
- Szczur Lądowy
- Numer GG: 0
Problem z grą Condemned
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Numer GG: 3135921
- Kontakt:
Re: Problem z grą Condemned
Rozumiesz co tam jest napisane?
Problemy moga być dwa - brak połaczneia z Internetem, które jest wymagan do instalacji gry, albo brak miejsca na dysku C, przez co pliki tymczasowe nie mogą się zapisać.
Podejrzewam, że albo antywirus, albo router blokują Ci połączenie z netem.
Problemy moga być dwa - brak połaczneia z Internetem, które jest wymagan do instalacji gry, albo brak miejsca na dysku C, przez co pliki tymczasowe nie mogą się zapisać.
Podejrzewam, że albo antywirus, albo router blokują Ci połączenie z netem.
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
-
- Bosman
- Numer GG: 11803348
Ta ikonka obok zegara to chyba "oczyszczanie dysku", więc imho raczej o to chodzi. O dysk, na którym jest zainstalowany Windows. Ale sprawdź, drogi 88Mario, obie wersje
-
- Mat
Gdy pod WINE dostaje się błąd 6006 oznacza to tyle że coś dennego dzieje się z napędem płyty. Jeśli bardzo ci zależy to możesz spróbować nagrać obraz płyty, zamontować tenże obraz jakimś wirtualnym napędem. Ale zanim to zrobisz spróbuj zainstalować to ustrojstwo w trybie "safe" albo cokolwiek inni zasugerują.