Wątek z ogłoszeniami dla Skarżyska, Szydłowca i okolic. Zapraszam do pisania.
Od razu ja dorzucę swoje ogłoszenie związane z poszukiwaniem drużyny. Otóż niedawno właśnie przeniosłem się do Skarżyska i od niemalże pół roku szukam kogoś z kimś mógłbym zagrać. Przyznam, że powoli zaczynam już wariować bez rolplejów, bo w poprzednim miejscu zamieszkania grałem w RPGi prawie dwa razy w miesiącu.
Gotów jestem zagrać w jakikolwiek system, jednak zdecydowanie preferuję WFRP, gdzie przez jakiś czas prowadziłem, ale teraz bardzo chciałbym zagrać jako jeden z graczy. Ale jeśli ktoś nie gra w WFRP, to bez problemu zagram w coś innego, nie wykluczając systemów autorskich...
Ogłoszenie PILNE. Szukam min. na gronie Skarżyska, RPG-ów i nic. Jeśli jesteś w stanie przyjądź jeszcze kogoś do drużyny, to napisz koniecznie. Będę wiernym graczem i nie odejdę po paru sesjach, nawet gorzej poprowadzonych, bo ten, kto przeglądał "działkę mistrza gry" wie, że też mi się to parę razy zdarzało, więc docenię pracę i chęci włożone w prowadzenie przygód.
Ewentualnie jestem w stanie porzyczyć nawet prowadzącemu podręcznik do WFRP 2ed., jakąś kampanię, byleby tylko coś poprowadził.
Na sesje jestem w stanie dojeżdżać nawet kilkanaście kilometrów, nawet nie zdajecie sobie sprawy, jak bardzo zależy mi na zagraniu jakiejś przygody.
Cóż, trochę to rozwlekłe, ale baaardzo zależy mi na zagraniu. Mam nadzieję, że ktoś odpisze, bo jak tu niczego nie znajdę, to już nie wiem gdzie mam szukać. A sesje przez internet odpadają ze względu na niską prędkość łącza.
Piszcie, na pewno odpowiem!
Skarżysko, Szydłowiec i okolice
-
- Szczur Lądowy
- Numer GG: 2944314